Sorry tesak. Ale vies ako si uz prestal pit a pojdeme aj na pivo tak sme ta nechcali trapit...a ani by uz stebou nebola taka sranda lebo by nemal kto padat
Veelmi prijemny den, kilometrov sice vela nebolo, ale stacilo mi bohato, velmi fajn jazdenie, super parta. Bade sprievodca na 1ku, Kaprak skakac taktiez na 1ku, niekedy aj solista bez naslednovnikov (napr. taxis s pnom ) . A vdaka samozrejme stavitelom a udrziavatelom trailov (Python, Olivia, Lastura, Sturovka).
Tak nakoniec nas bolo 7statocnych a bez fotiek . Niektori po tych pivach boli este aj statocnejsi a niekomu to nepomohlo (mne) a klokanizera som radsej nesiel. A niekto padal aj ked si ziadne pivo nedal Dakujem za pojazd cvarga
fotecky ma bade ,ten pnovy bol dlhy na skusanie s posunutymi kuframi ,najskor musim poskakat viac hupkov a zautomatizovat si tazisko ,aj nasledovat ostatne tie vyssie odpaly sa dalo ,len to koleso povedalo nie ,ale aspon este tie hupky co asi bade da fotky sa este dali ,inak dobre ze som sa zdrzal ,teraz som skusal vyplet aj to este nie cely a dalsia s***** uplne volna ...inak kaper kukni si svoje zadne bo mozes mat aj ty 1 v cavese ,ked mas taku osmicku
napriek tomuto vsetkemu super straveny den -drahy vyjazd -co po servise bude este drahsi ,ale uz teraz stal za kazde euro ...asi este dam reparat niekedy ,tak vdaka čvarga
"Zdravím, dnes som si všimol pri vysielači na v. javorine webcamery, predpokladám, že to patrí vám a chcel som sa spýtať či z toho bude obraz dostupný aj pre verejnosť?
9:13
Dobrý den. Ano webcamera je naše a dostupnost obrazu pro veřejnost se teprve řeší. Samozřejmě to máme v plánu. Poté to najdete na našich webových stránkách."
Predpokladám, že to bude užitočná info, keďže sa tu po tom viac krát volalo a keď už som si dal tú prácu so zistením, tak sem výnimočne prispejem. stránky sú to turbonet
Konecne som sa dostal na Brezovu pozriet tie trialy Pitbull a Rotwailer. Pitbull horna cas idealne.pre mna.paradne skoky na ucenie. Dolna cas masaker pre mna nejazditelne. Nedokazem sa otocit v tej strmine. Rotwailer super ale tie dropy v tej strmine medzi stromami nedavam. Rotwailer a pekne borovicove chodnicky su aj pre xckarov. urcite sa oplati pozriet. A cervena z bradla je tiez dobra. Gpx posle kto by chcel.
škoda že niesu tie dropy viac do svahu ( aspoň podľa fotiek ) asi by som mal trocha strach čo sa stane s bikom keď dopadnem na taku skoro " placku "
inač pekne to tam máte
ten pod tou mohylov som skocil ale ten dalsi nie. ten z.kmena.nie z lavky:) a ostatne som nefotil nechcelo sa mi zastavovat. Skoda ze tie skoky zacinaju uplne z vrchu. Tie lavky by boli vyzva pre Kapraka.
ten pod tou mohylov som skocil ale ten dalsi nie. ten z.kmena.nie z lavky:) a ostatne som nefotil nechcelo sa mi zastavovat. Skoda ze tie skoky zacinaju uplne z vrchu. Tie lavky by boli vyzva pre Kapraka.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
napriek tomuto vsetkemu super straveny den -drahy vyjazd -co po servise bude este drahsi ,ale uz teraz stal za kazde euro ...asi este dam reparat niekedy ,tak vdaka čvarga
je to nejaky ***** jednocap
9:13
Dobrý den. Ano webcamera je naše a dostupnost obrazu pro veřejnost se teprve řeší. Samozřejmě to máme v plánu. Poté to najdete na našich webových stránkách."
Predpokladám, že to bude užitočná info, keďže sa tu po tom viac krát volalo a keď už som si dal tú prácu so zistením, tak sem výnimočne prispejem. stránky sú to turbonet
inač pekne to tam máte
Asi by boli,ale preco som tam kurnajs nebol tiez