Milí priatelia horskej cyklistiky! Momentálne sa pripravuje už šiesty ročník pretekov Spišských 333 extreme. Keďže počet účastníkov má z roka na rok stúpajúcu tendenciu, aj tento rok sa môžete tešiť na klasiku v podobe trasy približne 333 kilometrov, zachováva sa aj tzv. "skrátená" trasa 222 kilometrov , ale v zákulisí sa už šušká aj o tretej verzií super krátkej trase 111 kilometrov. Táto novinka zatiaľ nie je na 100% istá no možno by to mohlo byť lákadlom pre cyklistov, ktorí majú rešpekt pred 333 a 222 km respektíve nie sú až takými nadšencami nočnej jazdy. Ďalšou kuloárnou taľafatkou je aj zmena miesta štartu, ale ak by také niečo nastalo určite sa o tom dozviete včas. No uvidíme ako sa to vyvŕbi... Internetová stránka pretekov je momentálne v príprave, akonáhle bude pripravená, bude spustená pre širokú verejnosť. Zatiaľ sa na nej nemôžete prihlasovať, no ak máte chuť môžete si tam pozrieť galérie z minulých ročníkov v záložke staršie ročníky http://www.333extreme.sk/index.htm Organizačný tím sa na Vás teší a dúfa, že sa opäť stretneme v hojnom počte na tejto bikerskej šialenosti.
Ahoj! Chci se zeptat na náročnost terénu - píšete 60% asfalt, 40% zpevněné cesty. Jsou tam i technicky náročné pasáže? Jde mi o to, zda by závod bylo možné absolvovat i na gravel/cyklokrosovém kole?
technicky narocne to nie je, ale su tam pasaze s dost rozbitym terenom a tam by si sa na cyklokroske riadne vytrapil, pripadne by si musel tlacit a stratil vela casu. urcite CX bike na tento pretek neodporucam...
Ahoj! Chci se zeptat na náročnost terénu - píšete 60% asfalt, 40% zpevněné cesty. Jsou tam i technicky náročné pasáže? Jde mi o to, zda by závod bylo možné absolvovat i na gravel/cyklokrosovém kole?
V roku 2013, 2014, 2017 cyklokrosove bike-y na trati boli, dokonca v roku 2014 - Ostravak a v roku 2017 z obce Liptál, problém to nie je no neodporúčam, mrkni sa na fotogalérie
chlapci oficiálne trate budú zverejnené 2 týždne pred pretekmi na stránke pretekov trpezlivosť ruže prináša, resp. nechcite všetko hneď naraz, 111 pripravujeme bude to taká fajná verzia aj pre tých čo si neveria na dlhšie trasy, ale čo môžem prezradiť bude vedená slovenským rajom a časťou hnileckých vrchov, kedže tá 111 bude aj pre e-bajky trasa sa asi vyhne vychýrenému tunelu oremburg
tiez by som uvital ale minule sa mi to podarilo prejst po kraji bez toho, aby som vytopil retaz, pedale, stred atd. (alebo drbol na zem )
tak dufam, ze ked to tamad znova pojde, aspon nebude vela vody...
Tak mne tunel nevadi. Nikomu z bicykla neubudlo. Stredy su zapuzdrene a retaz ti za tunelom namazu. Ja si nosim aj handricku na utretie od vody. Ovela viac mi vadi nezmyselny skaredy bezvyhladovy kopec Hnilec - Grajnar, kde kazdy od 10 miesta nizsie vycsinou tlaci. A pritom sa nejdu take krasne vyslapy ako napr. Oremburg - Zavadka.
vynechať tunel? naň som sa tešil najviac trochu vody nevadilo, reťaz je možné hneď namazať, takže neni o čom... horší bol piesočnatý úsek o par stoviek metrov ďalej, kde sa všetok bordel nalepil na bike
Chlapci, však ste na preteku, kde to je pri dodržaní jeho pravidiel pre všetkých takmer rovnaká morda. Víťaz to síce prejde za kratší čas, ale vytrpí si svoje (vlastná skúsenosť). Ak sa už raz do nejakej kategóriej a dĺžky prihlásim, tak bojujem buď sám so sebou, resp. so súpermi čo to dá. Inak sa môžem voziť na biku len tak pre radosť a verte mi, že to sám bežne praktizujem. Peter Benko.
Chlapci, však ste na preteku, kde to je pri dodržaní jeho pravidiel pre všetkých takmer rovnaká morda. Víťaz to síce prejde za kratší čas, ale vytrpí si svoje (vlastná skúsenosť). Ak sa už raz do nejakej kategóriej a dĺžky prihlásim, tak bojujem buď sám so sebou, resp. so súpermi čo to dá. Inak sa môžem voziť na biku len tak pre radosť a verte mi, že to sám bežne praktizujem. Peter Benko.
Dobre si to napísal Peťo, každý tu len špekuluje čo je dobré a čo nie, ale vôbec vymyslieť trasu aby to bolo aj bezpečné po dopravnej stránke a všetok servis okolo nie je jednoduché, len pripomínam že prvý ročník bol tak urobený že nikto nepoznal trasu dopredu takže nikto netušil kade to pôjde, Ku kopcu čo ide z Hnilca na grajnár dodám len toľko že som ho v r. 2016 vyšliapol na šupa a to sa umiestňujem pravidelne na konci štartového poľa. Proste treba makať chlapci a nevzdávať sa a potom si v cieli vychutnať pocit z dobre odvedenej práce
Tak najprv sa zalozi forum asi aby sa ludia vyjadrovali a potom sa napise, ze kazdy len spekuluje. Ta naco potom forum? Tu nejde o spekulovanie. Vola sa to EXTREME, tak ratame s EXTREME. Ale preco by ludia nemohli napisat nejake dojmy, poznatky, napady, navrhy. Ked napisem ze Grajnar je nudny a zbytocny kopec na trati a ze ine kopce by sa hodili viac, tym nehovorim, ze organizatori robia nieco zle.
Tak najprv sa zalozi forum asi aby sa ludia vyjadrovali a potom sa napise, ze kazdy len spekuluje. Ta naco potom forum? Tu nejde o spekulovanie. Vola sa to EXTREME, tak ratame s EXTREME. Ale preco by ludia nemohli napisat nejake dojmy, poznatky, napady, navrhy. Ked napisem ze Grajnar je nudny a zbytocny kopec na trati a ze ine kopce by sa hodili viac, tym nehovorim, ze organizatori robia nieco zle.
správna poznámka pripúšťam, že som to pred tým nenapísal úplne najšťastnejšie
Ako to bude s e-bikami? Budú k štartu pripustené aj odblokované e-biky? A čo baterka? Jedna na celý pretek? Alebo ich budú niektorý jednotlivci meniť pri ceste aj 3x za pretek?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V roku 2013, 2014, 2017 cyklokrosove bike-y na trati boli, dokonca v roku 2014 - Ostravak a v roku 2017 z obce Liptál, problém to nie je no neodporúčam, mrkni sa na fotogalérie
tak dufam, ze ked to tamad znova pojde, aspon nebude vela vody...
V tom useku je v nohach uz nieco nad 100 km tusim
Dobre si to napísal Peťo, každý tu len špekuluje čo je dobré a čo nie, ale vôbec vymyslieť trasu aby to bolo aj bezpečné po dopravnej stránke a všetok servis okolo nie je jednoduché, len pripomínam že prvý ročník bol tak urobený že nikto nepoznal trasu dopredu takže nikto netušil kade to pôjde, Ku kopcu čo ide z Hnilca na grajnár dodám len toľko že som ho v r. 2016 vyšliapol na šupa a to sa umiestňujem pravidelne na konci štartového poľa. Proste treba makať chlapci a nevzdávať sa a potom si v cieli vychutnať pocit z dobre odvedenej práce
správna poznámka pripúšťam, že som to pred tým nenapísal úplne najšťastnejšie