su to nedavno otvorene cyklotrasy v Jesenikoch, vraj su vhodnejsie pre technicky zdatnejsich bikerov. Urcite by som tam rad isiel keby som mohol vyzera to velmi zaujimavo:) www.rychlebskestezky.cz
uvidíme, ono sa to tam môže meniť zo dňa na deň , tak aj keď samozrejme keď tam ťažia, tak nepredpokladám, že by to hneď otvorili, no uvidíme, nechám sa prekvapiť
Dnes som sa odtiaľ vrátil, počasie nám vyšlo neskutočne, proste na jednotku polvolodaj a ostatní, čo sa tam chystáte: Walles už je otvorený, Veľryba a Prokletý sú stále zatvorené. Ale zas je otvorený celý Superflow. Najmä sekcia 3 je super, trochu som sa tam aj vysekal trochu som to prehnal s rýchlosťou . ale nič vážne, len škrabance. A Slovákov tam bolo aj teraz dosť . Ubytovaní sme boli v bike penzione Nigra Aqua. bol som tam 2. x a super. A našli sme si aj perfektný podnik, snáď nebude vadiť keď spravím reklamu , je to asi 50 metrov od tohto penzionu, volá sa to Trail house. Skvelá bikerská komunita, veľa Slovákov sa nás tam večer zišlo. Vynikajúce pivo, najlepšie v okolí a kto ma rád kvalitný alkohol, či už whisky, alebo rumy, tak si tiež príde na svoje Pár fotiek hodím do fotiek z výjazdov
ten podnik pozname 3 alebo 4 roky spat, sme tam k pivku dostavali aj chipsy gratis a ked sme sa uz chystali domov, tak nas pobavil chlapik co nam nukal travu
dnes len tajemny, sjezdy a podel cerneho potoka..nebola velmi chut fotit ...uz sme mali take myslienky ci nevynechat rychlebky kedze sme tu kazdy rok, ale rozhodne nelutujem
dnes len tajemny, sjezdy a podel cerneho potoka..nebola velmi chut fotit ...uz sme mali take myslienky ci nevynechat rychlebky kedze sme tu kazdy rok, ale rozhodne nelutujem
Oooooo tak vynechat by som si nedovolil,povinná návšteva každy rok,tušim už to je 5x,zatiaľ. No už pokukujeme aj po okoli. Fajn trasy boli vo Vele,tak sme si minulý rok dali bike trip. RS-Jeseník-Rejvíz-Zlatý Chlum-RS,moc krásna trasa,55km 2300m prevýšenie,keby niekto chcel gpx,hodim sem odkaz. Plus sme na jeden deň odskočili na Dolni Moravu a na ich super trail. Tento rok si dáme trip do Zlaté Hory,a pozrieme ja do bike parku Kouty nad Desnou. 2 dni mimo,jeden den máme vždy volno a cca 2-3 dni beháme RS. Okolo je toho tiež dosť
ja som si tiež konečne pojazdil aj mimo trailov ten hraničný hrebeň, nabudúce si naplánujem tiež niečo zaujímavé...inak v pondelok poobede aj v utorok už bola zavretá polovica tajemného a mramorového a keď sme čakali na chalanov, čo robili defekt, tak nám samozrejme hneď chalan zo Slovenska vravel, že v pohode choďte, my sme tam boli je to prerezané, občas niekde strom...hlavne, že všade pásky a na nete oznamy Prosím nejezděte...čo dodať....
Ja som si dal zase pekný výjazd na Studničný vrch. Fajn sklon na tréning. Zhora po žltej pekný zjazdík beskydského charakteru k Priessnitzovmu kameňu a modrou späť na Superflow. V podstate stále zjazd. Samozrejme, nechýbala návšteva Boží hory nad Žulovou s parádnym zjazdom po "krížovej ceste" (minulý rok nahor) a konečne som navštívil aj Smolný vrch.
My sme bol tento rok 1. krát aj ten trail vedľa Čierného potoka a celkom pekný trailik, aj keď jednoduchý, taký oddychový, no keď si to tam trochu rozbehneš, tak sa tam dá tiež pekne zabaviť Ten Prokletý je stále zatvorený?
Ja som tam blato ešte nezažil, je to krásne urobené že sa dá jazdiť aj za mokra. Tuším pár úsekov na Sjezdy a jediný problém bude presuny na Superflow-e. Jedine čo môže niekomu vadiť je prejazd prameňmi, za mokra majú viac vody a je ich o hodne viac, hlavne na tajemnom a mramorovom. Viem o čom hovorím, boli sme tam pred cca 4 rokmi a každý večer lialo jak z krhle, niekedy aj cez deň. Aj tak som si traily max užil, úsmev od ucha k uchu. Ale zas bolí sme v polovičke septembra a hríby rástli aj pred obecným úradom 😂
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Oooooo tak vynechat by som si nedovolil,povinná návšteva každy rok,tušim už to je 5x,zatiaľ. No už pokukujeme aj po okoli. Fajn trasy boli vo Vele,tak sme si minulý rok dali bike trip. RS-Jeseník-Rejvíz-Zlatý Chlum-RS,moc krásna trasa,55km 2300m prevýšenie,keby niekto chcel gpx,hodim sem odkaz. Plus sme na jeden deň odskočili na Dolni Moravu a na ich super trail. Tento rok si dáme trip do Zlaté Hory,a pozrieme ja do bike parku Kouty nad Desnou. 2 dni mimo,jeden den máme vždy volno a cca 2-3 dni beháme RS. Okolo je toho tiež dosť
https://www.mtbiker.sk/clanky/7929/tip-na-vylet-lesni-bar-a-narodna-prirodna-rezervacia-rejviz-posledny-den-mojej-cyklodovolenky.html
Dik
https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=2402628386414382&id=217277161616193