Kategórie
Bike-techA zase raz "kamoši" poľovníci... # horský bicykel # plášte # oprava # cyklotrasy # skúsenosti # diskusia # jazda v teréne # defekt
Kedze nejaky pri.ebany polovnik - typujem podnikatel, ktory si kupil polovny listok, drahu pusku a OFF ROAD (normalny, riadny lesnik by to nespravil) ohrozil moj zivot odkazujem im tam, ze ked niekedy niekoho prichytim pri tom, ako tam dava taketo "pasce" strcim mu jeho vlastnu pusku cez anal az do krku a stlacim spust!
Akcia -6% Continental Mountain King III 26x2.3" Performance plášť, TLR, kevlar
28,99 €
-6%
MOC 41,99 €
-15% Schwalbe Nobby Nic 26x2.40" EVO ADDIX SpeedGrip Super Ground plášť, TLE, kevlar
62,99 €
-15%
MOC 73,99 €
Akcia -21% Continental Cross King 26x2.2" ProTection plášť, TLR, kevlar
44,99 €
-21%
MOC 74,99 €
savings Schwalbe Rapid Rob 26x2.25" plášť, drôt, biely pás
15,69 €
savings
MOC 24,99 €
savings Continental Double Fighter III 26x1.90" plášť, drôt
15,49 €
savings
MOC 31,90 €
savings Schwalbe Smart Sam 26x2.1" Performace plášť, drôt, bronze
19,90 €
savings
MOC 28,99 €
-20% Schwalbe Billy Bonkers 26x2.10" K-Guard plášť, drôt, bronze
15,90 €
-20%
MOC 23,99 €
savings Schwalbe 20x1,50-2,40" duša, galuskový ventil 40 mm
5,39 €
savings
MOC 9,99 €
-9% Maxxis WELTER WEIGHT 16 x 1.90 - 2.125" duša, autoventil 48 mm
4,90 €
-9%
MOC 5,49 €
savings Schwalbe 24"x 1.50-2.35" duša, galuskový ventil 40mm
4,89 €
savings
MOC 9,99 €
Povolenie na vjazd môže mať kopa ľudí/organizácií z rôznych dôvodov (znamienok). Kľudne sa môže stať, že ten na tom aute bude pranierovat teba...
tiez mam preukaz na vstup a vjazd na cudzie nehnutelnosti - to ma ale neopravnuje sa ebat kade tade lebo sa mi prave chce. pokial tam nebol pracovne nemal tam co s autom hladat
PS. určite tam služobne nebol... mal tam nejakú rodinku a opekali.
https://sport.bazos.sk/inzerat/85597000/Vzduchovka-Hatsan-Striker-1000S-kal-55mm.php
Nemate niekto potuchy, na ake internety to poslat, nech mu dobri ludia trosku urobia zo zivota radost ?
Každý má nejaké vzdelanie, takisto poľovník má vzdelanie, v súčasnosti sú to 1rok teórie a 1rok praxe, štúdium je ukončené záverečnou skúškou z poľovníctva.
To, že vnímanie poľovníctva verejnosťou je aké je, je následkom nezodpovedných krokov a často aj chamtivosti.
https://sport.bazos.sk/inzerat/85597000/Vzduchovka-Hatsan-Striker-1000S-kal-55mm.php
Nemate niekto potuchy, na ake internety to poslat, nech mu dobri ludia trosku urobia zo zivota radost ?
to sa vzrušuješ kôli tej fotke so psíkom? mohol si si ju najprv vygoogliť, treba na to až 3 kliky myšou!
Aby toto platilo, museli by sa lovit navzajom. Priroda ma mnozstvo mechanizmov na udrziavanie rovnovahy. Clovek je praveze totalnym nicitelom a tu rovnovahu vsemozne narusuje. Ist do lesa s tym, ze ma ten les potrebuje a musim tam robit zasahy je vrchol mesiaskej tupoty.
Toto moze napisat iba clovek co nema ani paru o problematike ale zato ma potrebu poucovat ako to ma byt.
Nieje to iba problem v lesnom hospodarstve ale aj v motosporte, drzania zbrani ci riesenie hovienok po psoch v mestach.
Nejde mi do hlavy, ako mohla príroda fungovať milióny rokov bez vzdelancov ekologického smeru. Samozrejme to malo aj svoje dôsledky. Napríklad to, že už nemáme dinosaurov.
Kde sa ale nasi zachrancovia hrabu na Cinanov
https://science.hnonline.sk/nove-technologie/1735170-cina-chce-vyvolat-obrovsky-dazd-nad-tibetom
Lesne hospodarstvo ale nieje nic nove z coho by sa mal niekto cudovat, funguje uz od feudalizmu. Novodobi su akurat ekoteroristi co sa prezentuju ako ochrancovia prirody, do vsetkeho sa montuju ale kolko stromcekov sami posadili?
Pozrite na posledny poziar v tatrach, presuseny bordel po kalamite horel ako papier a hasicov sa tam bali pustit lebo netusili kam ohen preskoci.
K sadeniu stromcekov len tolko, ze keby sa nerubalo, nebolo by treba sadit... Dokonca ani veterna smrst by v Tatrach nebola. Ani to rubanisko kde horelo by nebolo. A ani ti lesni robotnici, od ktorych ten poziar zacal by tam neboli...
https://www.cas.sk/clanok/689285/sef-tanapu-o-pricine-poziaru-v-tatrach-moze-za-obrovske-skody-nezodpovednost-lesnych-robotnikov/
Ci daka kalamita bude alebo nie nezalezi na cloveku a ci ten poziar sposobili daki robotnici je len dohad, zistit sa to totiz neda. Tiez tam chodi plno turistov bez kultury, robia bordel a pofajcuju.
Regulaciu zvery maju riesit vyhradne odbornici a nie vsakovake amaterske ochranarske spolky co slepo hladia na svoj zamer a ine ich nezaujima.
Ja mam z okna panelaku tiez iny pohlad na svet ako clovek co sa mu diva zver kazdy den premava pod oknami, ohrozuje ho na zivote a skodi mu na majetku.
O com pises ? Celkom nerozumiem co si chcel povedat...
čo si ním chcel povedať, by si najskôr mohol vysvetliť ty
b) kedze toto vlakno je o "zlych a *****t; polovnikoch, ergo cocotoch, dal som to sem.
c) kedysi fungovali zadarmo sms brany a dali sa robit prijemne sms-bombing akcie. Dnes sa to uz asi robi inac, tak ma celkom zaujimalo, ako sa dnes zariadi, aby tomu "polovnickovi" par ludi napisalo ze je cocot.
d) ako si mozno pochopil, medzi mojimi kamaratmi je viac psov, ako polovnikov. Takze ano, fotka zastreleneho psa ako titulka inzeratu ma rozrusi. V skrini mam v casti "zbrane skupiny D" dve vzduchovky a jednu CO2, takze nie, nie som fanaticky odporca zbrani.
Ak budem predavat Glocka, mam si podla teba dat do inzeratu fotku koho zastrelenho ?
Ak si myslis, ze som nekorektny voci polovnikom, mas pravdu a zaroven si v zlej teme
Si na rade...