Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
savings SRAM XX Eagle Transmission T-Type AXS sada, 32T, 10-52T, 1x12
od 1 559 €
savings
MOC 2 749 €
savings SRAM GX T-Type Eagle Transmission AXS sada, kľuky 175 mm, 32T, kazeta 10-52T, 1x12
789 €
savings
MOC 1 419 €
-11% SRAM GX T-Type Eagle Transmission AXS sada, kľuky 170 mm, 32T, kazeta 10-52T, 1x12
939 €
-11%
MOC 1 419 €
-29% SRAM GX Eagle Lunar DUB Boost sada, kľuky, 32T, kazeta 10-52T, 1x12
od 366 €
-29%
MOC 689 €
savings SRAM NX Eagle DUB Boost sada, kľuky 175 mm, 32T, 11-50T, 1x12
269 €
savings
MOC 509 €
-22% SRAM GX Eagle AXS Transmission E-MTB sada, kľuky 160 mm, kazeta 10-52T, 1x12
799 €
-22%
MOC 1 369 €
savings SRAM GX T-Type Eagle Transmission AXS sada, kľuky 165 mm, 32T, kazeta 10-52T, 1x12
849 €
savings
MOC 1 419 €
savings SRAM XX SL T-Type Eagle Transmission Powermeter AXS sada, kľuky 175 mm, 10-52T, 1x12
od 2 099 €
savings
MOC 3 499 €
Výpredaj -23% TORP DUB ALU sada samosťahovacích skrutiek, M18/M30, zelená
11,59 €
-23%
MOC 14,99 €
Wolf Tooth Chainring Nuts and Bolts set skrutiek, čierna, 4 ks
32,99 €
MOC 34,99 €

Zobrazovanie hodnot "Total Ascent"/"Total Descent" nie je medzi funkciami igs20e, preto predpokladam, ze na screenshote, ktory si sem uploadoval, su hodnoty vypocitane nejakou funkciou na stranke, kam si uploadoval fit subor.
Ascent je o tom kolko km si isiel do kopca alebo z kopca-descent. Nastupane metre musis pozerat v sekcii Altitude, na obrazku mas len priemernu a max, ale nie kolko si nastupal.
Ide o to, ze tie nastupane metre ukazuje web aplikacia, ktora nejak interpretuje zaznamenane data a neukazuje ich dane zariadenie. Na to som poukazoval - ze zariadenie ich nezobrazuje a teda nemoze zobrazovat nezmysly. Ked Ti ten web iGPSPORT ukazuje nezmysly, tak skus naloadovat data do inej aplikacie. Ta moze ukazovat ine nastupane metre podla kvality mapovych podkladov / vyskovych dat a algoritmu ktorym spracovava zaznam.
P.S. Ja pouzivam Stravu a zda sa mi to uveritelne, aj ked mam pocit, ze Strava tie vyskove pridava. Ked niekedy dam spolocny vyjazd s niekym co ma Garmin, tak mozem porovnat.
ja mam aj inu aplikaciu v tom istom mobile, ktoru pouzivam ako cyklopocitac a ta ukazuje omnoho realistickejsie data, ked to porovnam s barometrickym cyklopocitacom
Pri takom štýle jazdenia je potrebné pravidelne kontrolovať dotiahnutie všetkých skrutiek a nie len riaditiek
Pre porovnanie na výjazde sme mali.polar 1800vm.garmin cez 2000 a Sigma Baro 2200
a bolo tu aj nedavno video ak sa mu zlomili carbon riaditka...
Mne to začalo pred cca 2 týždnami pukať,chystam sa na kontrolu,vyčistit,premazat atd,tie Truvativ majú akusik zdrsnenu nalepku v mieste uchytenia predstavca. Plus je tam pasta Park Tools,a moment som dal 4,5Nm,a po cca 10 mesiacoch všetko ok. Ako tak pozeram,si riadny tankista podla komentov. No zatial všetko drží ako má,tak snád poslužia ešte dlho.
ja mam aj inu aplikaciu v tom istom mobile, ktoru pouzivam ako cyklopocitac a ta ukazuje omnoho realistickejsie data, ked to porovnam s barometrickym cyklopocitacom
Jaka je to prosim apka?
to urcite ano, o to viac ak su komponenty karbonove. ja mam teda uchylku pri montazi na kazdy srob davam modry loctit+karbonova pasta na dosadacie plochy, a vsetky sroby skontrolujem dvakrat momentakom.
Spominal som to, troška som to podcenil, viem o mojej chybe o to viac ma to štve. (zlomena ihlica) Ale aj tak už nemam doveru ku carbonovym riaditkam...
Tie esi race su perfektne, ale tiež ma štvalo že ich maju chalani dohryzene. Tak som ešte pred nahodenim, dal stočiť na sustruhu take koncovky z hlinika.
IpBike a mam k tomu Garmin Ant+ snimace
Nejaký link na ne, vyzerajú dobre