..... asi Vam kamen este nestrelil do oka a nemali ste v nom crepiny....
Strelil, žiaden problém, keďže používam pracovné okuliare, tie sú určené na to aby niečo vydržali. Za posledné som dal celých 3,60€, ale mám aj frajerske za 11
Treba sa niekedy zastaviť v predajni OOPP, človek až žasne čo tam (a za aký peniaz) majú.
Ked je zamracene, v tmavom lese a podvecer pouzivam fotochromaticke okuliare kategorie 2-3. Za tmy mi stacia pracovne okuliare s priehladnymi sklami za par chechtakov .
Strelil, žiaden problém, keďže používam pracovné okuliare, tie sú určené na to aby niečo vydržali.
Presne tak . Ja konkrétne vozím tiež pracovné tmavé a číre. Mám rôzne značky, ktoré mi sadli oveľa lepšie než origoš cyklistické, navyše tieto pracovné sú tvarovo riešené tak aby sa do oka nedostal prach , rasp. pri jazde na biku neprefukujú ako mnohé cyklo ktoré som mal.
Ked je zamracene, v tmavom lese a podvecer pouzivam fotochromaticke okuliare kategorie 2-3. Za tmy mi stacia pracovne okuliare s priehladnymi sklami za par chechtakov .
Tak ale snáď necheš tvrdiť, že fotochromy kategórie 2-3 budú v lese alebo večer rovnaké alebo nebodaj lepšie ako katerórie 1 . Mal som fotochromy 1-3 a rozdiel bolo dosť cítiť aj oproti 0-2 a tieto s farebnými sklami, či už žlté alebo orange sú tiež iná trieda
Prvé okuliare čo sa mi na ksichte nezarosia keď lapam po dychu, prechod zo slnka do lesa je priridzene znesitelneší ako z obyčajnými tmavými sklami, tvarovo mi sedia nakoľko sa dajú nastavyť na nose a pritom ich nepodfukuje, dokážem ich mať na očiach celý deň a nebolia ma znich oči ako to bývalo pri iných slnečných okuliaroch. Za mňa veľká spokojnosť. Používam aj na šoférovanie, nakoľko neovplyvnuju periférne videnie. A ešte som ich nestihol poškriabať nakoľko sa nerosia tak ich nemusím toľko pucovať.
Kice Ach jaj. Mal som skor napisat, ze netreba od nich "moc" ocakavat, a nie "nic". Kazdopadne, kategorie 0 a 1 znamenaju velmi limitovane vyuzitie.
Ja na biku nosím len kat. 0, tmavšie sklá sú zas pre mňa v lese nepoužiteľné (aj fotochormatické a farebné sú najväčšie zlo ). S priamym slnkom nemám problém, ak je slnko nízko, tak to odtieni ***** prilby (nie ani šilty zásadne nepoužívam, lebo mi vadia )
no zohnat okuliare s cirymi sklami je problem - casto jazdim podvecer, za sera, v zime po tme. tiez som kupil pracovne (skoro 10€) len som sa ***** lebo boli bez UV a podarilo sa mi ich dokonca poskriabat. teraz mam nieco lacne zo sportisima s vymenitelnymi sklami ale tie mi zasa nesedia dobre na ksichte a pri dlhej jazde mi zacnu vadit. sa zachvilku dostanem aj na tych 100€
najhorsie je ked znicis nieco co ti dlhe roky dobre sluzilo a potom musis najst nahradu
pojdem pozriet ci budu mat aj verziu s cirym sklom, vcera som svoje nehal doma a hned na zaciatku vyjazdu mikromucha do oka a ani za boha ju vylovit, tak naspat domov lovit muchu a zobrat okulare, potom som ich niekde v lese vytriasol tak som sa musel vracat a hladat ich, proste super den, tak nejake low costy do zasoby sa zidu
Vcera som rozmyslal ze kedy budu v lidli brile a je to tu. Kedze je to vec za ktoru nezaplatim stovky eur tak postacia. No vozim slnecne a uz mi to v tej tme v lese zacina vadit.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Strelil, žiaden problém, keďže používam pracovné okuliare, tie sú určené na to aby niečo vydržali. Za posledné som dal celých 3,60€, ale mám aj frajerske za 11
Treba sa niekedy zastaviť v predajni OOPP, človek až žasne čo tam (a za aký peniaz) majú.
Presne tak
Tak ale snáď necheš tvrdiť, že fotochromy kategórie 2-3 budú v lese alebo večer rovnaké alebo nebodaj lepšie ako katerórie 1
Ja na biku nosím len kat. 0, tmavšie sklá sú zas pre mňa v lese nepoužiteľné (aj fotochormatické a farebné sú najväčšie zlo
najhorsie je ked znicis nieco co ti dlhe roky dobre sluzilo a potom musis najst nahradu