Máte sa na čo tešiť, vzhľadom na to, že včera pršalo od rána do večera trať je síce mokrá ale žiadne katastrofálne scenáre sa nenaplnia. Singláče a cesty v okolí Púchova sú už skoro suché. Mokrý povrch je rýchly a jazdivý. Samozrejme treba rátať aj s krátkymi úsekmi s hnusným lepkavým blatom. A oceňujem snahu organizátorov uspokojiť všetkých dupačov, ktorým bolo minulý rok málo, s novým záverečným stúpaním pred cieľom na 60tom km, ktoré v úseku 200 metrov veselo prekračuje sklon 20%.
Modlime sa vsetci:-), okolo Dohnan, Puchova, Nimnice je zamracene az az, hadam to pocasie vydrzi do skoncenia preteku. Bol som si vyzdvihnut star. balicek, mate sa na co tesit, areal je opat utulnejsi.
Rozpravajuc sa s organizatormi som usudil, ze zajtra to bude pekna zabava na kazdej z trati.
Včera som pozeral video tu na stránke z tréningu svetového pohára z Albstadtu a usmieval som sa ako sa tam kĺžu a padajú , no a dnes som sa dosmial keď sme vyrazili (trasa M) do prvého stúpania a v následnom zjazde som presne vedel ako sa cítilii ti jazdci v svetovom pohári jedným slovom hnus lepive nepríjemne blato nekontrolovateľné pohyby žiadny pôžitok z jazdy dolu či už na začiatku alebo v v polovici trate na singlacoch a nekončiace mokré korene kde každý prejazd cez ne znamenal skoro šmyk a pád Clovek musel dolu veľmi opatrno a stále šlapať ozaj klobúk dolu pre všetkých čo prišli do cieľa . Dnes to bolo skôr o tom či to nevzdať (dosť ľudí sa na to vykašľalo keď to zbadali) či to má zmysel a ušetriť nejaké zranenie alebo poškodenie bicykla (u mna vidla KO od blata) až to človeka znechutí . Inak organizácia super či už parking prezentácia sprchy síce ľadové ale aspoň sa človek prebral . Jedine mínus že keď som išiel na jedlo a nebol som sám tak stolík z jedlom pravdepodobne rizoto už bolo minúte a to bolo ešte dosť ľudí na trati a bohužiaľ jedine cash. Samozrejme peniaze v aute To jedine považujem za nepríjemne (okrem trate) a nemalo by sa to usporiadateľom stavať veď museli mat nejaké počty čo bolo objednané poprípade mali dať nejakú náhradu ale to už je o inom. Benzinka to vyriešila . Inak dnes skôr boj ako pretek samozrejme je to iba môj subjektívny názor
Nebolo to take zle hlavne keď porovnám Marikovu skoro všetko sa dalo ťahať aj keď niektoré zjazdy nohy dole ale druha polovica 40 a single boli super. Umývanie bikov na 1. Žiadne rady na jedlo a pitie. Asi by bol lepší ten júnový termín ako minuly rok. Zázemie a celkove organizácia na vysokej úrovni. O rok sme tam znova.
Musim podakovat MTBIKERU, ze ma vyzrebovali v sutazi o startovne, lebo po tych dazdoch cez tyzden by som sem pravdepodobne nesiel a vobec nelutujem, ze som bol, prave naopak. Trat bola vyborna. Blato necakal snad len nejaky slnieckar
Tento majovy termin po troch zmrznutych byva skoro vzdy kriticky, co sa tyka zrazok, vsak organizatori maratonu v Marikovej vedia.
Zo zaciatku som sa bal ze to budu blatove galeje ako minuly rok na orave, nastastie sa nic take nekonalo, trochu blata neuskodi, aspon to zjazdom cez dediny paradne lietalo frkalo .. a druha polovica trate bola skvela, pekne singlace, dievcence a chlapci hrajuci na bubnoch boli bohovski, taktiez organizacia, rychlo isla prezentacia, umyvanie bajkov a ani na jedlo sme necakali. Urcite prideme aj buduci rok. Dakujeme
Z môjho pohľadu parádny pretek. Blato bolo tiež parádne 😁 ja som si to včera určite užil. Druhý zjazd na tom šmykľavom blate bola veľká sranda 😂 škoda kŕču pred koncom, prišiel som o top 10 na dlhej. Ale nevadí, trať značná na jednotku. Zázemie preteku tiež. Umývanie bikov som nevyužil len som odlupol 4kg blata a dočistil doma na záhrade 😉
O rok prídem určite zas.
organizacne super. super trat. blato tolko nevadilo. super single. dobre riesene umyvacie boxy. tombola skvela. podarilo sa aj nieco vyhrat. paradne straveny den. vidime sa o rok
Aj ja sa pridám ku spokojným. Trať bola super, ta druhá polovička 40-tke, tie singláče boli super. Neprepálil som začiatok, tak som si druhú polovičku neuveriteľné užil 👍 len v poslednom zjazde som padol a 5 km do cieľa so sebazaprením, našťastie len vykĺbené rameno 😣.
Ďakujem za pekne strávenú sobotu, bude načo spomínať
Tiez sa pridavam na stranu viac spokojnych ako nespokojnych Zazemie a vsetko okolo toho ok, podmienky na trati bohuzial, to nikto neovplyvni, bud to neprekaza a ides alebo nejdes, nic medzi tym... Tiez som si aj zanadaval, prva polovica trasy/40km ok, potom na 25km pad, zlomena packa radenia, od toho momentu aj krce, ale nejako som to so solou na obcerstvovacke dobojoval Mokrych singlov som mal uz “plne brile”, a to doslova, tam som uz aj nasledkom padu najviac stracal, ale pretrpel som to nejako, ved aj otom to je premoct sa a ist v danych podmienkach najlepsie ako dokazes... S vysledkom prekvapeny-spokojny.
Veľká pochvala organizátorom, je vidieť, že s organizáciou veľkých podujatí majú skúsenosti. Prvý krát sme išli celá celá rodina a nikto neľutoval. Stratená Anička si užila detské preteky, atrakcie i moderovanie Trať bola úžasná, zábavná a tie blatové zjazdy jedna radosť. Toľko singlov som na maratónskom podujatí ešte nezažil. Nech by som sa snažil akokoľvek hľadať, tak nenájdem jediný nedostatok. A kto si sťažuje na blato, tak si spomeňte na Marikovú 2 roky dozadu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Link na priblíženie cez Google maps:
https://drive.google.com/open?id=1cAl9XQlc44USD1TI-iSjsII9tu05yfuq&usp=sharing
Výškový profil:
GPX súradnice.
Diky za funkčné GPX
Rozpravajuc sa s organizatormi som usudil, ze zajtra to bude pekna zabava na kazdej z trati.
http://www.sportsofttiming.sk/sk/zavod/overview/2558
Tento majovy termin po troch zmrznutych byva skoro vzdy kriticky, co sa tyka zrazok, vsak organizatori maratonu v Marikovej vedia.
O rok prídem určite zas.
Ďakujem za pekne strávenú sobotu, bude načo spomínať