ist po asfalte az nizssie ,k takemu jazierku pri ceste po lavej strane ,tam odbocit doprava na vyslap zvaznicou ...vyjdes skoro na konci kozlaca na takej vyhliadke je to aj na strave-vyslap od jazierka... potom odtial uz klasa ,ked sa ozves mozme spolu aj tu zmiju pripadne
Ahojte, v nedelu budem v Ziline, tak by som rad pobehal nieco pekne.
Viete mi odporucit nejaku fajn trasu(gpx) , tak na 5-6h a aby som nedosiel zablateny ako prasa Kludne moze byt aj nieco asfaltove s peknymi vyhladmi.
Dikes
Ako to tu citam tak "lykozrut" ponicil dost trailov.. Co este zostalo resp. co by ste odporucili z Krizavy ci Velkej luky smer ZA okrem hrebena na Mincol a Polom?
a tak to je len taký kúsok v závere...začiatok od Kobylia je stále pekný, potom prenesieš bike cez trošku papekov a v tom traverze ku potoku je ešte jeden padnutý strom...trailík na Čipčie je bez stromov a zjazd z Čipčia tiež v super stave...modrá z VL je plne zjazdná bez obmedzení
Ja som myslel medzi skalkou a kobylim ale ano da sa nieje to az take zle. Konare ani stromy tam neboli treba skusit kazdy ma rad nieco ine. Ja som naposledy od Kobylia isiel trailom popod Kozol a potom na Velky Ziar (Kanadu).
sorry katko ale zelena od kobylia su-boli tiez stromy a v najzabavnejsej casti je dole taktiez dalsi strom ,z dropov je roz***** zvaznica a v traverze ten dalsi strom ...a to nie je zle na jazdenie? potom ja uz neviem co ...to preskakujete ci co ?!
ale tak zas modra z cipcia je lahodka tak to pretrpim
tie dva padnute stromy co spomina katko nie su ani tak najvacsim problemom, su v traverze aspon tade podla mna nebudu jazdit motorkari
skoda skor tej spodnej casti, kde priamo na zelenej je padnuty strom, cize vzdy tu odbocku prepalim a vraciam sa a ten bordel a strom v tom padaciku do doliny
jx ty si si ich isto nevsimol ,v tej rychlosti to je len mensia nerovnost nestaci ani vidlu zanorit ...take kmene prihrnute tam boli- male spestrenie ci mal som radsej napisat skoky? ...mne vadia, tie padnute ,aj v jednom aj druhom traverze ,mam rad plynulost ....co maju co v lese padat stromy tam kde bajkujeme
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Viete mi odporucit nejaku fajn trasu(gpx) , tak na 5-6h a aby som nedosiel zablateny ako prasa
Dikes
Vdaka.. A zelena cez Skalku je v akom stave? Pripadne s odbockou cez Cipcie..
ale tak zas modra z cipcia je lahodka tak to pretrpim
boli tam tusim dva stromy na zaver zelenej pred padacikom do doliny, ktore sa dali dropnut ale lesaci to tam upratali
skoda skor tej spodnej casti, kde priamo na zelenej je padnuty strom, cize vzdy tu odbocku prepalim a vraciam sa a ten bordel a strom v tom padaciku do doliny