madxface Samozrejme aj to je moznost, ale ako pises mne nestacila. Chcel som viac profi riesenie. BTW, na kolko BARov mas odvahu fukat Cola flasu?
Mne staci fukat na 5 Barov 2L flasu, aby to nastrelilo 2,5 plast. Pri 6 Bar mi odstreli hadicky, to je poistka. Bez hadiciek som fukol 8 Barov s okuliarmi a prilbou, iba ako test, nic sa nestalo dalej som nepokracoval. Bezne flase buchaju medzi 10-13 Barov, coca cole verim najviac. Testov je na nete dost. Flasu po par kolesach menim.
Nastreloval som cca 30 kolies, vzdy bez problemov.
sám neviem ako to myslím, lebo prešiel som na bezduše a keď mám voziť všetko to, čo sa tu spomenulo (súprava na opravu bezdušákov, bombičky, kokakolovú fľašu a čo ja viem čo) tak mám z toho zmätok, radšej dám naspäť duše a stačí mi lepenie a pumpa, ako doteraz, len sa obávam, že normálne plášte, čo dám hore a dole len rukami už ani nezoženiem
tu niektori chlapi riesia okuliare ci okuliare 3,50 je este OK cena a ty zabijes pumpu za 120e to si trafila zle vlakno ... i ked je to top riesenie
dotm
som este nepocul, ze by niekto vlacil to co si spomenul. Aj ked si na bezdusoch, staci nosit dusu a pumpu. Vsetky tie ostatne hranicne pripady, ze vyzujes alebo spravis mega dieru, je podla mna zbytocne nosit v batohu. Ano, v aute to mam ako backup, tam sa dako doplazim ak by.
je mi to jasné, ale keď to tu čítam, tak som na pochcybách...inak na výjazdy okolo 60 km batoh nenosím, takže len to, čo sa zmestí do dresu a backup mám doma a tam mi je to naprd (inými slovami nahovno)...nejako sa v tom strácam
Trafil si kliniec po hlavičke. Niektorí chlapi tu jazdia na bajkoch za 2.000Eur a viac a potom riešia okuliare z Ali za 3,50E. Na fúkanie bezdušových plášťov v hodnote 40Eur používajú fľašu od Cocacoly a hľadajú riešenie ako ušetriť na originálnej bezdušovej páske za
Došiel mi do roboty raz balíček, Dura kazeta a 2x140 mm Dura kotúče. Kolegyňa zbadala fucktúru (a to bola hlboko "Oplatí sa") a utrúsila, že za tú sumu majú u nich doma všetky 3 tresco bikes.
Nie kazdy ma peniaze na zbytocnosti (napr.pumpa za 120E) kym by som neprezuval bike 4x do tyzdna tak by som o nej ani neuvazoval.A aj vtedy by som najprv skusil tu flasu.
To je to iste ako shimano bleed kit,kolko ludi si kupi predrazeny original ked sa to da cele kupit v lekarni za 80 centov?A funguje to rovnako ako ten original.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Flasa z coca coly to nevyriesi? sice kolotocarina, ale investicia 2 eura. Od 6stej minuty:
Zdravo!!! ale je to len 1,5L, ci? 27,5x2,5WT mi uz aj nenastrelilo 1,5lkou , preto idem len po objeme
Mne staci fukat na 5 Barov 2L flasu, aby to nastrelilo 2,5 plast. Pri 6 Bar mi odstreli hadicky, to je poistka. Bez hadiciek som fukol 8 Barov s okuliarmi a prilbou, iba ako test, nic sa nestalo dalej som nepokracoval. Bezne flase buchaju medzi 10-13 Barov, coca cole verim najviac. Testov je na nete dost. Flasu po par kolesach menim.
Nastreloval som cca 30 kolies, vzdy bez problemov.
https://www.topeak.com/global/de/products/floor-pumps/822-joeblow--booster
tak asi to nikto nebude nosit na vyjazd
nedal si smajlika, tak neviem, ci to myslis vazne ...
Kristina
len ta cena
https://www.topeak.com/global/de/products/floor-pumps/822-joeblow--booster
tu niektori chlapi riesia okuliare ci okuliare 3,50 je este OK cena a ty zabijes pumpu za 120e
dotm
som este nepocul, ze by niekto vlacil to co si spomenul. Aj ked si na bezdusoch, staci nosit dusu a pumpu. Vsetky tie ostatne hranicne pripady, ze vyzujes alebo spravis mega dieru, je podla mna zbytocne nosit v batohu. Ano, v aute to mam ako backup, tam sa dako doplazim ak by.
To je to iste ako shimano bleed kit,kolko ludi si kupi predrazeny original ked sa to da cele kupit v lekarni za 80 centov?A funguje to rovnako ako ten original.