Tak k tým defektom na cesťáčiku.....čo si pamätám tak ja som mal dokopy defekt asi 3 krát za cca 10 rokov jazdenia, aj z toho bol jeden taký že som prešiel obrovskú hrdzavú šróbu na ceste a sekol som plášť. Na to že jazdím dosť defenzívne....často rozbité krajnice, štrk a bordel na krajniciach....tak s defektami nemám absolútne žiadne problémy .
Minulý rok jeden defekt.
Tento rok na druhom výjazde riečica (OK, trochu preháňam - s tými papierovými schwalbe schytal predok 2 a zadok 3 diery).
V priebehu mesiaca asi 4 ďalšie defekty, vždy som zalepil alebo vymenil dušu, až raz na mňa vykukol kus duralu - predpokladám z vŕtania (na mobilovke to nie je tak dobre vidieť, ale spoznal som pôvodcu.) BTW: Turbi- už si niečo takéto na MAVICoch riešil?(keď Ťa MAVIC na webe vedie ako ofiko dealera. Konkrétne mám axium elite.).
Attachment:
IMG_20180512_182901_cr.jpg
Utešoval som sa, že už by to mohlo byť OK, no ďalší defekt - v duši dve diery cca 1 cm dlhé, ako keby narezané po okraji behúňa, ale plášť nepoškodený. A dnes v diere seknuté koleso (pozri téma: pády )
Moja ctená polovička mi už za bicykel nadáva, vraj si mám nájsť iný šport (a to mi robila support spolu až 2x!).
Dnes sa nám podrilo zobierať dosť silnú hobby partiu ľudí a hneď sa to aj odzrkadlilo v tempe. Musí sa ale nechať, že skvelý pojazd. Začínali sme v 12, končili v 8. Záverečné desiatky kilometrov boli už celkom divoké, ale súhra bola fantastická
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Petrzalka->Kittsee->Berg->Edelstal->Prellenkirchen->Bad Deutsch Altenburg->Hainburg an der Donau->Wolfsthal->Berg->Kittsee->Jarovce->Rusovce->Cunovo->Petrzalka
73.3km, 2,5h
LM - horná nádrž Čierny Váh - Štrbské Pleso - Tichá dolina - LM
Prvý krát som zmokol cestou na Štrbské, potom tam, 3x cestou do Podbanského a v Tichej som to prestal rátať ?.
vyjazd zachraneny v mtbikeri, kde mi aj v sobotu poobede predali novy plast a pozicali pumpu, dakujem
vyjazd zachraneny v mtbikeri, kde mi aj v sobotu poobede predali novy plast a pozicali pumpu, dakujem
tak to si bol ty na tom Cube
Poslednych 16km som siel ako v auto-docking mode.
Minulý rok jeden defekt.
Tento rok na druhom výjazde riečica (OK, trochu preháňam - s tými papierovými schwalbe schytal predok 2 a zadok 3 diery).
V priebehu mesiaca asi 4 ďalšie defekty, vždy som zalepil alebo vymenil dušu, až raz na mňa vykukol kus duralu - predpokladám z vŕtania (na mobilovke to nie je tak dobre vidieť, ale spoznal som pôvodcu.) BTW: Turbi- už si niečo takéto na MAVICoch riešil?(keď Ťa MAVIC na webe vedie ako ofiko dealera. Konkrétne mám axium elite.).
Utešoval som sa, že už by to mohlo byť OK, no ďalší defekt - v duši dve diery cca 1 cm dlhé, ako keby narezané po okraji behúňa, ale plášť nepoškodený. A dnes v diere seknuté koleso (pozri téma: pády
Moja ctená polovička mi už za bicykel nadáva, vraj si mám nájsť iný šport (a to mi robila support spolu až 2x!).
https://www.relive.cc/view/1599339865
https://www.strava.com/activities/1599339865/overview