Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
-17% Weldtite Silicone Protect & Polish Spray mazací, leštiaci a voskovací silikónový olej, 500 ml
9,99 €
-17%
MOC 12,99 €
savings Muc-Off Silicon Shine ochranný a konzervačný sprej, 500 ml
12,09 €
savings
MOC 18,49 €
savings Muc-Off Disc Brake Cleaner čistič bŕzd, sprej, 400 ml
10,49 €
savings
MOC 17,99 €
savings Muc-Off Chain Doc práčka reťaz + odmasťovač Bio Chain Cleaner
26,99 €
savings
MOC 40,99 €
hlavne ked som naposledy musel niest koleso do servisu, lebo iba s bicom a klucom som poistnu maticu neuvolnil (uz sme to riesili v inom fore, tak sa mi nemusite smiat / upozornovat
Ako hovoril kamarát, ktorých ich svojho času dovážal:
"Čo sa točí a je Ritchey, to je v ..."
PS: Moje prvé boli červené, časom dostali poriadny vakel. Ale bolo to dávno...
to cervene je stara retaz s volnym koncom. dobre je, ked sa koleso zaroven oprie o ten fixator....ked sa retaz niekolko krat obtoci okolo seba, tak nie je nutne ju ani viazat.
ten fixator je u mna v garazi joklovina, ktora sluzi nato aby auta neprerazili stenu a nepadli z poschodia von z garaze
"...hodně štěstí s tím pertinaxem..."
az taky mazany nie som
momentak mam do 20Nm a ta matica sa ma dotahovat 40Nm
rafiku sa predsa retaz ani nedotkne !
Alebo ked chce clovek zuzitkovat staru retaz a nekupovat dalsiu zbytocnost naviac, tak 30 cm pasoviny za par centov, prevrtat 3 dierky dvojkou vrtakom, prinitovat tu staru retaz a omotat dusu na rukovät.
no, bolo to roku pána 2002
... je to taký LGBT motív. Ale to Pink Floyd niekedy v prvej polovici sedemdesiatych rokov minulého storočia nemohli ani len tušiť.
mars tak aspon zistim ci sa za ten cas niekam posunuli
... je to taký LGBT motív. Ale to Pink Floyd niekedy v prvej polovici sedemdesiatych rokov minulého storočia nemohli ani len tušiť.
Thumb up
@PhilJ nejakych 2.5K, ale este je pouzitelna, asi zostane na druhy set kolies
tak si sa dočkal