Kategórie
Bike-techSlnečné okuliare na bike # recenzie # doplnky # ochrana # skúsenosti # poradenstvo # komfort # cenový limit
Mam ale otazku. Zevraj okuliare, ktore su urobene tak, ze ked ich mas tak ti nefuka do oci - tak sa zase dost rosia. A tie pri ktorych zase kusok fuka do oci, sa rosi menej...to je asi logicke, kedze tam je lepsia cirkulacia vzduchu, alebo sa mylim?.
Chcel by som nejake okuliare do 500,-sk
Uz som take videl ale vo vacsine som vyzeral ako debil.
Az na jedne. Tie mi celkom seknu, stoja 330, v cyklodome, ale vyzeraju ako take obycajne slnecne bryle, tak neviem ci ich zobrat, ci s nimi budem spokojny.
Okuliare co som mal predtym ma pri dlhsej jazde tlacili a nebol som spokojny.
tak sa chcem aj opytat, co by mali mat spravne cyklo okuliare, pripadne, ake mate vy..
dakujem
-15% Oakley RADAR PLATE okuliare, polished black/clear to black iridium/photochromic
216 €
-15%
MOC 254 €
-15% Oakley Sphaera Slash okuliare, TDF matte black ink/Prizm 24k Polarized
241 €
-15%
MOC 284 €
-10% Alba Optics A-LENS náhradné fotochromatické sklo, VZUM F LENS BTL
97,99 €
-10%
MOC 109 €
Prizm Trail sú do lesa a zamračeného počasia parádne sklá. Mám však problém keď je jasno a silné slnko. Vtedy až nepríjemne všetko rozjasňujú a kontrastujú.
Ďakujem
Dioptricke klipy ti nikdy neponuknu plne ostre zorne pole.
teraz idem skusit okuliare z Ali ktore viaceri odporucali v inej teme
Oakley robia dva typy okuliarov - oddelene skla brusia priamo a s jednym sklom spravia zvnutra vyrezy a do toho nalepia dioptrie.
Ja som nakoniec nasiel extreme eyewear v uk kde robia oakley za 370. Tak som siel do toho, snad to bude stat za to. Klipy ani sosovky som uz nechcel.