nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
Večne nespokojný? Takže držať hubu a robiť sa, že všetko je OK? To je tiež také slovenské... Nejaká kvalita predsa musí byť. Aj na Eurosporte spomínajú českých jazdcov, ale nie do nemoty a venujú sa najmä pretekom. A nie je to tak o Saganovi, ale nespočetnekrát sa na RTVS stalo, že tliachali dve na tri a pritom sa práve niečo zaujímavé dialo, kým sa k tomu Genda dostane, tak je aj koniec prenosu... Proste ten komentár je nekvalitný a hotovo nebudeme si potľapkávať po pleciach, že veď aspoň niečo....
je to EUROsport, to že maš český koment neznamená že je to čisto český kanál to po prvé, po druhé keby sa dáky štyby dokázal presadiť, tiež by o inom nemleli......napísal si už do RTVS aspoň jeden mail týkajucí sa kvality komentáru počas priamych prenosov?......čo sa Privaru týka, tak 50%-ný podiel na tom, jak niekomu lezie na nervy je jeho račkovanie, to že dnes spropagoval Okolo Slovenska, kde Sagan asi ťažko odštartuje (aj keď ktovie), na to sa pozabudne.....a to čo je zaujímavé na etape predsa vidíš, ak sa vyznáš, jazdcov poznáš aj po ksichte, nepotrebuješ aby ti genda povedal kto presne zaútočil........neviem, aká je skutočnosť, neštudoval som žurnalistiku, ale predpokladám že odborný spolukomentátor je pri priamych prenosoch na to, aby prenos obohatil zaujímavými informáciami a nie aby komentoval priebeh pretekov, na to je komentátor.....dúfam, že mi hneď niekto pošle odbornú poučku z učebnice žurnalistiky, aby ma opravil
a Privara je nepocuvatelny aj keby rozpraval rydzo slovensky, rackovanie s tym nema nic spolocne.
Škoda.
Vcera bol po par minutach od zaciatku prenosu zaber z onboard kamery na bicykli pretekara ktory siel pred Saganom.
Peter spolu s Gaviriom a Colbrelim v druznej debate stupaju do kopca a hlavny balik s pretekarmi ktori mali ambicie na vitazstvo v etape v tom case uz davno z toho kopca zjazdoval.
Takze Sagan od zaciatku prenosu na RTVS uz bol v skupine daleko vzadu.
Chlapci komemtatori polemizovali o profile etapy a o tom , ako by Peter mohol teoreticky aj uspiet, a o tom ako ked spolukomentuje Privara, tak v ten den Peter vacsinou vyhrava.
Vôbec nesledovali a nekomentovali co sa v preteku deje.
Peter nakoniec prisiel do ciela so stratou 24min v poslednej 54clennej skupine.
Keď u Britov spolukomentuje S. Kelly, tiež občas zabŕdnu do debaty, ale omnoho viac sledujú priebeh a pozvaný expert vyťahuje veľa informácií o pozadí pretekárov, spomína na podobné situácie z minulosti, atď , to je jednoducho úplne iná liga chlapov za mikrofónom.
Hehe. So mnou sa nedá pozerať nijaký "horolezecký" (rozumej hovniúd, nie insidermi produkovaný) film, the same applies na speleo, cyklistiku, vedu (čo v podstate zahŕňa aj zlú sci-fi - dobrá je taká, že to človeka s vedeckým backgroundom nenadvihne meter do vzduchu) a keď som v Houseovi zachytil hrubicu v "laboratórnom slangu", ktorú by slovenský lekár nikdy nepoužil, tak som spizzoval babu, čo tomu prekladu robila konzultantku (známa). Ona je síce MUDr., ale pacienta videla naposledy počas štúdia a tak to aj vyzerá.
Velmi pochybujem, ze vacsina ludi pozerala vcerajsiu etapu kvoli Saganovi. Nejde len o Sagana, ale o kvalitu komentovania vobec. Skuste si len vsimnut, kolko krat komentator na rtvs zacne vetu, urobi pauzu a dokonci ju o pol minuty, alebo zle oznaci jazdca. Nudne komentuju aj etapy, kde Sagan bojuje o vitazstvo. Samozrejme, to ze to pisem sem, je plakanie nad nespravnym hrobom, email ma ist do rtvs
Vcerajsia etapa bola navyse celkom napinava a zaujimava, ale rtvs komentatorov cyklistika prilis nezaujima. Da sa to robit aj inak https://youtu.be/DuFNwyghue8
Nie je pravda. Keď boli pár krát Velitsovci, tak sa v pohode dalo počúvať. Stále nedokazes pochopiť, že už len, že sa to vysela nestačí... Ide o to sa venovať pretekom, skĺbiť dianie v pretekoch s nejakými inými zaujímavosťami. Nepoviem keby komentovali 5 hodín... Mne osobne to nestačí. Ani v obchode si nezoberiem nahnité banány a nepoviem si, však aspoň som vďačný, že nejaké sú...