Prosim pomozte mi. Mam nieco v predu biku uvolnene a neviem co to je. Najprv som si myslel ze je to predne koleso, a tak som ho dal dole ale stale to pokracovalo. Ako som hybal s vydlicou dopredu a dozadu tak som sa domieval ze je uvolneny horny srobik nad volantom ale ked som ho pritiahol stale nieco bolo uvolnene predom dakujem za vsetky rady
Potrebujem vybrať von vidlicu. Ako správne uvoľniť toto hlavové zloženie? Nechcem ho zbytočne násilím poškodiť. Drží ako prilepené. Pokus vyraziť ju búchaním gumeným kladivom po krku nezabral. Nepohla sa ani o milimeter.
Caute, vcera som menil predstavec a pokusne som demontoval aj celu vidlicu nakolko mam v plane ju vymenit. Ked som ju potom znova nasadil spat, tak mi ostala v krytke vrchneho loziska mala vola (cca 1mm - vidno na foto c. 2). Neviem, ci ta vola tam bola pred demontazou, ale predpokladam, ze nie. Skusal som to demontovat a skladat od znova ale ta krytka tam nechce poriadne dosadnut. Dotahovanie capice z vrchu nepomaha a na silu to nechcem. Viete niekto poradit ? Je ta vola ok ?
ta kritka bude mat stale volu keby si ju dal na doraz tak ti ta krytka bude drhnut o mysku hlavoveho . odhadujem ze ta krytka ma aspon neake gumene tesnenie co by malo zahranit tomu aby sa tam zbieral bordel
tak ak si menil predstavec a nemá rovnakú výšku ako ten starý (tento je očividne kratší), tak ti to sedieť nebude...pridaj jednu 5 mm podložku...alebo zrež vidlicu...
Obrazky nie su zrovna aktualne, to co na obrazku pokladas za krytku hlavoveho, je miska, ktora dosada na vencek (gulicky). V pripade loziska tam nie je. Ale v texte pod obrazkami je to napisane jasne - dole podlozky, dole krytku.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Bruco spatnu montaz som siel presne opacne ako pri rozoberani
Trochu iny typ ale princip rovnaky.