Aj som si myslel, ze to bude nejaka miestna tradicia. Ale niekedy je vhodne terminologiu prisposobit prostrediu, v ktorom sa nachadzas. Takze nabuduce prosim "dubnicka Kanada"
Tak tvoja Kanada je asi starsia aj oficialnejsia, ale stale si myslim, ze tu na fore je pod pojmom "Kanada" relevantnejsie toto: https://www.openstreetmap.org/relation/5808779
A mat dve rovnake "Kanady" blizko seba je matuce.
Ked spomina dca, kanada, kysky... tak je asi jasne ktoru kanadu mysli. Singlac kanada by napisal ako singlac kanada... Ano je to matuce ze su dve relativne blizko seba, ale niekto to uz raz tak pomenoval... Nehas co nepali
Ale nie,bol som na tej vysokej,hento je posed na ceste k nej.Moj plan bol ist na Ceresienky.Mapu som si pozrel,no nikdy som tam nebol,nechcelo sa mi to hladat a vychadzalo by mi to cez 50km tam a spat.A kedze som bol v praci,tak sa mi tolko km vobec nechcelo ist.Tak som zvazoval ist cez Kamenne vrata do Teplic.No cestou tam,po predchadzajucej debate s kamoskou,mi stale v mysli lietal vysielac.Tak som sa v Kolacine rozhodol zmenit smer a hybaj do Zavady Na vysielac,na vyhliadku a potom cez Srnie na Gilianku a cez Kamenicany domov.A vyslo mi to cez 53km a skoro 1200m nastupanych.
Mazáčka v ideálnom, žiadna prekážka
Málenica nahovno, kopec prekladania, dá sa to prejsť, ale moc nepoteší (iba ten začiatok na samotnej Málenici bol fajn)
Škoda, zajtra pracujem a začína už Pohoda.
Dnes som šiel konečne po tejto ceste, čo si mi bol spomenul. Šiel som smerom hore a jazdím už len tade.
V sobotu som šiel ten tvoj výjazd na Královec. K prvej fotke si napísal: "Zabudnuta cesta,dalej bol uz len zarasteny chodnik". Ten chodník končil hustou žihľavou. Reumu na kolená tak skoro nedostanem.
Tiez mi je ta cesta sympatickejsia a opacnym smerom je aj fajny zjazd po luke.
Co sa tyka toho zarasteneho chodnika, uz by som tadial asi nesiel a radsej pokracoval po turistickej znacke, len tam som sa zlakol husto naukladanych vrstevnic krizom cez trasu:-)
Z Kralovca si si sa vracal cez Vrsatec?
Hej, tiež ma napadlo, že tá červená nemôže byť horšia. Ale už bolo aj horšie. Trasa bola od Javorníka po Vršatec identická. (89km, 1994vm)
EDIT: Tú obchádzku čo si hľadal je zrejme tá žltá trasa. Ale stúpanie okolo Cikána bola špecialitka.
Áno, predstavoval som si to tak,ako máš tu žltú,ale cesta ktorú som skúšal, končila v mladine.
A vlastne mi napadlo, že tam ešte bola iná odbočka a tá tvoja trasa by tomu mohla zodpovedať.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A mat dve rovnake "Kanady" blizko seba je matuce.
Najhorší bol strmý zjazd po modrej TZ z Kornačky do Horného Srnia. Ledva zjazdný a do toho pršalo.
Trasa
https://www.relive.cc/view/1656773719
V akom stave je ta Mazacka, Malenica?
Málenica nahovno, kopec prekladania, dá sa to prejsť, ale moc nepoteší (iba ten začiatok na samotnej Málenici bol fajn)
Dnes som šiel konečne po tejto ceste, čo si mi bol spomenul. Šiel som smerom hore a jazdím už len tade.
V sobotu som šiel ten tvoj výjazd na Královec. K prvej fotke si napísal: "Zabudnuta cesta,dalej bol uz len zarasteny chodnik". Ten chodník končil hustou žihľavou. Reumu na kolená tak skoro nedostanem.
Co sa tyka toho zarasteneho chodnika, uz by som tadial asi nesiel a radsej pokracoval po turistickej znacke, len tam som sa zlakol husto naukladanych vrstevnic krizom cez trasu:-)
Z Kralovca si si sa vracal cez Vrsatec?
EDIT: Tú obchádzku čo si hľadal je zrejme tá žltá trasa. Ale stúpanie okolo Cikána bola špecialitka.
A vlastne mi napadlo, že tam ešte bola iná odbočka a tá tvoja trasa by tomu mohla zodpovedať.
Trasa