Jun planujeme endurko jazdenie okolie Zvolena cca 20-30 km nic hard narocne, ziadne krkolomne narocne pasaze . Je to pre zacinajucich ebikerov ktorych nebavi jazdenie po lukach termin este upresnim aj miesto a cas stretnutia. Na jar pripravime trat je to jazdenie hrebenom po lese ale paradne aj vyjazdove technicke pasaze . Neskor sem pridam zopar obrazkov a plan trasy.
Ked idem dlhšiu trasu, beriem so sebou nabíjačku. Včera 98 km 1400 výšk. metrov, 1h dobíjanie, kamarát o 15 kg lahší bez dobíjania. Haibike Full seven a all montain.
Serva baterkari
Chcem sa opytat, kolko realne mate dojazd ....tzn., ze ak je udavany dojazd 80km, ci je to myslene na rovine?
O kolko sa cca znizi dojazd, ked idte do kopcov (odhad) ??
Dakujem
to je silno individualne. zalezi natom aku podporu si zvolis, aky mas profil terenu, kolko vazis...atd. Ja osobne viem dat do tych 80km a 1500vm na jednu baterku ale neni problem ju dat dole aj za 20km.... naopak v nedelu som dal 68km po rovine a siel som to cele bez podpory, takze baterka mi ostala na 100%.
to je silno individualne. zalezi natom aku podporu si zvolis, aky mas profil terenu, kolko vazis...atd. Ja osobne viem dat do tych 80km a 1500vm na jednu baterku ale neni problem ju dat dole aj za 20km.... naopak v nedelu som dal 68km po rovine a siel som to cele bez podpory, takze baterka mi ostala na 100%.
No, konecne jeden z mala ludi, co vie vytazit z ebajku maximum. Ale, uznavam, ze to je hotova veda, tolko moznosti ako si to nakombinovat. Som rozmyslal ze to spisem, ale asi tazko, to by bolo par A4-iek
Ja napr. som zistil ze dam cca 2100 - 2200m prevysenie, je jedno kolko km, ale to si pekne odtaham stupania tak do 6-8% za svoje.
Obor - tak tak ako vravis. Rovinky a mierne stupania tiez chodim s vypnutym motorom, ale zase 6-8% stupania nie....nato som si ebaik kupil aby mi v tych stupaniach pomohol vcera som zrovna vybehol na vyjazd a kedze som nemal moc casu tak som si celkom dopomohol motorom, 40km 1000vm za cca 2h.20m a baterka este ostala na 30%. bola celkom sranda si to upalovat rychlostou 20km/h kde bezne chodim tak 7-8km/h ked setrim
Obor - tak tak ako vravis. Rovinky a mierne stupania tiez chodim s vypnutym motorom, ale zase 6-8% stupania nie....nato som si ebaik kupil aby mi v tych stupaniach pomohol vcera som zrovna vybehol na vyjazd a kedze som nemal moc casu tak som si celkom dopomohol motorom, 40km 1000vm za cca 2h.20m a baterka este ostala na 30%. bola celkom sranda si to upalovat rychlostou 20km/h kde bezne chodim tak 7-8km/h ked setrim
..tak to je manzelkin e-bajk, ja jej ho beriem len pre zabavu a trening..inac to nepotrebujem.. ale fakt ma to bavii.
Dnes som si tiez dal taku malu casovku do kopca kde chodim 12-14kmh na ghoste, teraz na ebku s eco a 22-25km/h a s tepom som urobil nove maximum
Tak, tak. Na eco režime v kopci si dáš poriadne do držky, pretože je to taká zábava, že vôbec nevnímaš ako hranáriš. Vyletíš hore a nechápeš tie tepy - veď predsa motor...
Ale to tí čo tu nosmi nad éčkami ohŕňajú ťažko pochopia.
Adrenalin a vzrusenie z rychlosti .. nema to nic s vykonom .. zazil som uz maximalnu tepovku dolekopcom .. tiez to vypoveda o tom, k comu vlastne sluzi ebike tym, ktori slapat vladzu
Adrenalin a vzrusenie z rychlosti .. nema to nic s vykonom .. zazil som uz maximalnu tepovku dolekopcom .. tiez to vypoveda o tom, k comu vlastne sluzi ebike tym, ktori slapat vladzu
Skus si to sam a uvidis ci to je len adrenalin alebo jazyk omotany o riaditka co ides na krv.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dáky tip na výlet v okolí TT (+/- 100km)
Ideálne ak by sa v strede dalo niekde zastaviť občerstviť a dobiť?
Ak by sa našlo aj dáke GPX bol by som prevdačný.
Btw. Veľa pohodovych km. A mapu stanic kukni tu
http://www.ebajkconnect.sk
Chcem sa opytat, kolko realne mate dojazd ....tzn., ze ak je udavany dojazd 80km, ci je to myslene na rovine?
O kolko sa cca znizi dojazd, ked idte do kopcov (odhad) ??
Dakujem
No, konecne jeden z mala ludi, co vie vytazit z ebajku maximum. Ale, uznavam, ze to je hotova veda, tolko moznosti ako si to nakombinovat. Som rozmyslal ze to spisem, ale asi tazko, to by bolo par A4-iek
Ja napr. som zistil ze dam cca 2100 - 2200m prevysenie, je jedno kolko km, ale to si pekne odtaham stupania tak do 6-8% za svoje.
..tak to je manzelkin e-bajk, ja jej ho beriem len pre zabavu a trening..inac to nepotrebujem.. ale fakt ma to bavii.
Dnes som si tiez dal taku malu casovku do kopca kde chodim 12-14kmh na ghoste, teraz na ebku s eco a 22-25km/h a s tepom som urobil nove maximum
Ale to tí čo tu nosmi nad éčkami ohŕňajú ťažko pochopia.
Nasrati su, ze oni nemaju.
Ale lto je este v pohode a ironak ebajkuje coskoro.
Skus si to sam a uvidis ci to je len adrenalin alebo jazyk omotany o riaditka co ides na krv.