ale ved oni to tam dobre pisu je to cena za "kus/ suprava"
kedze pumpa je ten kus a tasticka s prislusenstvom je ta suprava
pozeral som tu pumpu ale na nosenie so sebou je podla mna tazka a na doma mala cize taky mackopes ktory nie je velmi uzitocny. tu tasticku mam doma este od minula, nie je zla ale viem si predstavit za tu cenu aj lepsiu, ten multikluc je podla mna tazky ako svina a makky, neviem z coho to robia
Skontroluj si ako máš založené také "izé" pod ventilom nádrže. (je to z bielej umelej hmoty a tá sa to prstami vybrať) Za normálnych okolností by to vytiecť nemalo.
Ahoj
Ako má byť ten biely plastový "dzindzik" uložený? Mne to vypadlo pri prvom preklopení a neviem ako to tam má správne byť založené. Tiež mi to kus tečie.
Ďakujem za odpoveď
Elo
MageZ Trosku drahe Ja ho kupujem tu http://www.wiggle.co.uk/meridian-natural-peanut-butter-1000g-tub/ Momentalne 6,22, len posledna objednavka skoncila "tragicky". DHL rozflakala balik, takze sa to vsade rozgrcalo. Wigglaci poslali nove a to zas rozbili len tentokrat uz v Madarsku Tak to cele stornovali
MageZ Trosku drahe Ja ho kupujem tu http://www.wiggle.co.uk/meridian-natural-peanut-butter-1000g-tub/ Momentalne 6,22, len posledna objednavka skoncila "tragicky". DHL rozflakala balik, takze sa to vsade rozgrcalo. Wigglaci poslali nove a to zas rozbili len tentokrat uz v Madarsku Tak to cele stornovali
Tak to sa oplati cakat tyzden na nieco co sa rozbije cestou a potom to reklamovat a znova cakat a znovu sa to rozbije. Takze hypoteticky si usetril nejake drobne (kedze nejes 1 kg tyzdenne, tak zanedbatelne), ale prakticky nemas co zrat a este mas zbytocne starosti so stornovanim a cakanim na svoje prachy kym sa vratia na ucet. Fakt vyhodny nakup. A to som este zabudol dodat, ze nieze neusetris, ale prerobis ked zaratame cenu najlacnejsieho postovneho 8 € z Wigglu.
Skor odporucam ara maslo.od gymbeam. 100%, crunchy je bomba. Zerem to stale. Cena top podla mna
dal som im 2 x sancu a stacilo...raz boli arasidy prepalene, druhy krat tam boli potuchnute kusy, radsej nevediet kolko plesni a podobneho svinstva tam bolo :/ ano cena nizsia, ale kvalita neporovnatelne horsia...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
zase mi to tu nemusíte všetci písať ....
kedze pumpa je ten kus a tasticka s prislusenstvom je ta suprava
pozeral som tu pumpu ale na nosenie so sebou je podla mna tazka a na doma mala cize taky mackopes ktory nie je velmi uzitocny. tu tasticku mam doma este od minula, nie je zla ale viem si predstavit za tu cenu aj lepsiu, ten multikluc je podla mna tazky ako svina a makky, neviem z coho to robia
Ahoj
Ako má byť ten biely plastový "dzindzik" uložený? Mne to vypadlo pri prvom preklopení a neviem ako to tam má správne byť založené. Tiež mi to kus tečie.
Ďakujem za odpoveď
Elo
zase mi to tu nemusíte všetci písať ....
zmes palmoveho tuku s cukrom
https://gymbeam.sk/100-arasidove-maslo-gymbeam.html?gclid=EAIaIQobChMIpIS5np2V3AIVQvlRCh12dQRaEAAYASAAEgIKY_D_BwE
To meridian som mal tiez, chutovo mierne odlisne ako gymbeam, a neviem preco ale meridian bolo o dost tmavsie.
To z lidlu je extremne slane podla mna
Tak to sa oplati cakat tyzden na nieco co sa rozbije cestou a potom to reklamovat a znova cakat a znovu sa to rozbije. Takze hypoteticky si usetril nejake drobne (kedze nejes 1 kg tyzdenne, tak zanedbatelne), ale prakticky nemas co zrat a este mas zbytocne starosti so stornovanim a cakanim na svoje prachy kym sa vratia na ucet. Fakt vyhodny nakup.
dal som im 2 x sancu a stacilo...raz boli arasidy prepalene, druhy krat tam boli potuchnute kusy, radsej nevediet kolko plesni a podobneho svinstva tam bolo :/ ano cena nizsia, ale kvalita neporovnatelne horsia...