nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
ale no nechajte ho uz. ci mal 2 mg dakej gebuziny v moci alebo 1.98 je fakt jedno. to co predvadzal na gire stalo za to a ked dokazal hento bez toho ze by mu daco nasli (predpokladam ze urcite o etape mu brali vzorky) tak nejake lieky proti astme mu nijak vyrazne nepomozu
Dufam, ze budu dost velke tlaky na UCI aby konkretizovali cim ich presvedcil Froome / Sky aby dokazal nevinu a porovnat to s Ullissi-m, ktory sa neobhajil. Resp. preco je teraz vnimany Salbutamol ako OK latka a pred par rokmi zan veselo padali relativne prisne tresty. Tym, ze taketo informacie utajuju iba robia zbytocne dusno.
Dufam, ze budu dost velke tlaky na UCI aby konkretizovali cim ich presvedcil Froome / Sky aby dokazal nevinu a porovnat to s Ullissi-m, ktory sa neobhajil. Resp. preco je teraz vnimany Salbutamol ako OK latka a pred par rokmi zan veselo padali relativne prisne tresty. Tym, ze taketo informacie utajuju iba robia zbytocne dusno.
Ak som to spravne cital, tak UCI rozhodla na zaklade odporucania WADA, ktora cely ten pripad skumala.
Nechcem nejak riesit ci Froome dopoval alebo nie, ale je mi velmi divne, ze by to riskovali tym, ze mu daju latku, ktora je velmi lahko zistitelna v moci (a to si mohli byt isty ze ho testovat budu) a ma len maly, ak vobec nejaky, ucinok na vykonnost ... ze by sa len spoliehali na to, ze to ma ako povolene liecivo, tak ze mu to prejde?
proste to nedava zmysel
Nechcem nejak riesit ci Froome dopoval alebo nie, ale je mi velmi divne, ze by to riskovali tym, ze mu daju latku, ktora je velmi lahko zistitelna v moci (a to si mohli byt isty ze ho testovat budu) a ma len maly, ak vobec nejaky, ucinok na vykonnost ... ze by sa len spoliehali na to, ze to ma ako povolene liecivo, tak ze mu to prejde?
proste to nedava zmysel
Znovu sa vratim k tomu Landisovi - jemu nasli steroidy, ktore by mu nijako nepomohli pocas pretekov. Aj sam priznal, ze ich vobec nebral pocas pretekov. Supol si vlastnu krvnu infuziu a zrazu v dalsej etape vyrazil ako drak. Akurat ze ked si tu krv odkladal pocas treningu na horsie casy tak zabudol na tie steroidy a na tom ho chytili. A neviem teda ci by mala zmysel debata o tom, ze vsak mu ta latka nemala ako pomoct tak mu tu vyhru nechajme.
Máš nejaký dôkaz proti Saganovi, ktorého tím je mimochodom člen MPCC?
Tym som samozrejme nijako nechcel hanobit ich neuveritelne atleticky vykony, su to spickovy sportovci, ktori tomu obetuju takmer vsetko.
aj vlastne svedomie
Ako kazdy iny sport je to hlavne o prachoch o sponzoroch bez toho by to nebolo a dobre vieme coho su schopny ludia a organizacie pre prachy stvarat. Takze kludne si verte na anomalie a pod veci