Ahojte, uz dlhsie pouzivam tento web a mozem ho vrelo odporucit. Je to free a Strava ma aj free aplikaciu pod iOS alebo Android a vie spracovat aj data z Garmin navigacnych pristrojov. GPS v mobile tym padom posunie na iny level. Daju sa aj pouzit Ant+ snimace k mobilu. Najviac sa mi paci to, ze porovnava useky, po ktorych uz niekto presiel, a tak si viete pozriet, ako rychlo iny cyklisti presli dany usek a kde presne ste na nich urobili najvacsi naskok resp. stratu
Tie rozdiely vo vyske byvaju aj 20% v prospech mobilov/zariadeni bez barometra. Staci si pozriet "fly by" z nejakeho maratonu a porovnat si vyskove na rovnakej trase.
No nahral som gpx. súbor už z Garminu ešte raz. Pri kontrole na mapách tie výsledky trochu zmenilo , niekde viac niekde menej. Viď obrázky. Pridal som aj výsledok z výjazd MTBiker. Je pravda že som na Garmine mal zapnutú korekciu stúpania. Teraz som chcel ešte raz nahrať jazdu z Garminu tak som všetko vymazal aj zo STRAVY. Ha, a to som nemal. Jednoducho to nejde. . Ak sa prvý krát po jazde napojím automaticky mi to hodí jak do GARMINU tak aj do STRAVY. Už som bol aj priamo v Garmine neviem tam najisť ten súbor. Keď mu dam synchronizovať nič nenahrá. Viete ako na to ?
Vcera si pisal, ze Garmin mal vyskove 780m ale na Garmin obrazku mas 943.
(tych 943 je dost blizko cmapsovym 944)
Palo ten obrázok je len informačný a dával som ho zo stránky Connect čo ti signalizuje že s čím meriaš. Tie údaje sú tam stále rovnaké. Dával som ho len kvôli tomu že je tam korekcia stupania Zapnute. vtedy ukazuje 767m. Ak ho vypnem ukazuje cca 670m. Loser Garmin je napojený cez kábel a v súbore FIT nie je nič. Žiadný súbor. Ani v súbore Activies nie je nič.
No budem musieť zase niečo podobne nabehať a pomaly skúšať iné ťahy ktoré som chcel aj teraz len ho nemôžem stiahnuť na novo. Jedno je isté že GPX so Stravy sú hausnumerá.
Obrázky čo som sem dával ako druhú verziu sú gpx stiahnuté s Garminu / lebo som stahoval aj aj / Ale ak ho natiahnem do Connect tak bez výškových a bez toho obrázku GARMINU.
No nič už sa netrápte. Len som chcel vedieť čo je pravdivé keď všade to ukazuje uplne inak.
No mne Garmin Connect a aj Strava stale ukazuju rovnake hodnoty vyskovych metrov. Jasne pokial neurobim korekciu. Rozdiel sa sem tam objavi len v case vyjazdu cca v desiatkach sekund a tym padom aj v priemernej rychlosti. Mam Garmin 820, pred casom som mal aj 800-vku a ta sa spravala rovnako, rozdiely neboli. Data z Garmina idu na Garnim Connect (wifi/BT/kablom) a ten ich automaticky cez Tapiriiik preposiela na Stravu. Pre porovnanie moj vcerajsi vyjazd z GC a Stravy
scarinko Jedna z volieb tapiriiku je synchronizaciua az ked zmenis nazov aktivity. Takze na GC najskor pridas popis, zmenis nazov aktivity a az potom sa aktivita zosynchronizuje s milion sluzbami a nepotrebujes kazdu upravovat ako deges
Hmm to som nevedel, sikovne, mal som tapiriik ale po case sa to nejak skurwilo a zacalo to blbnut tak som to zrusil
V garmine to uz neupravujem, len bajk menim, riesim len stravu ako socialnu apku
preco cez tapiriik? v garmine mas moznost to automaticky posielat priamo na stravu aj endomondo
Lebo ja mam prepojeny GC so Stravou uz velmi davno od r. 2010 a vtedy este Strava nepodporovala priame prepojenie uctov. Islo to len cez Tapiriiik. Asi sa potom dohodli ked na oplatku Garmin zobrazuje Stravovske segmenty.
Takze mas pri vsetkych vyjazdoch "morning ride", "afternoon ride" a pod.? To Ti nevadi, ze sa v tom neda orientovat potom?
Ja mám všetky výjazdy označené buď MTB alebo Road, len veľmi špeciálne výjazdy a preteky mám konkrétne označené Keby som moc chcel vyhľadať konkrétny výjazd, tak cez www.jonathanokeeffe.com, ale to mi nepomôže pri globálnom výpadku Stravy, to prídem aj o všetky výjazdy ktoré nemám zálohovane a vyskočím z okna
Ta stranka mi nejde, je tam len zobrazeny text "Jonathan O'Keeffe". Ja mam v nazve kazdeho vyjazdu bajk ktorym som siel, jeden az tri hlavne body trasy a s kym som siel. Cize hned viem zakladne info.
Tak potom http://www.jonathanokeeffe.com/strava/map.php Tie body v názve sú mi zbytočné pri výjazdoch po blízkom okolí. Konkrétny výjazd sa dá nájsť na tej stránke, je to ako strava heatmaps.
Je to tento segment: https://www.strava.com/segments/11603567
Niekto ho oznacil ako nebezpecne miesto a pritom je to len asfaltka veduca do lesa.
Akceptol som, ze tam pojdem na vlastne riziko, ale aj tak neukaze Leaderboard na mobile. No skoda, takto sa potom daju "zablokovat" vsetky segmenty.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Palo ten obrázok je len informačný a dával som ho zo stránky Connect čo ti signalizuje že s čím meriaš. Tie údaje sú tam stále rovnaké. Dával som ho len kvôli tomu že je tam korekcia stupania Zapnute. vtedy ukazuje 767m. Ak ho vypnem ukazuje cca 670m.
Loser Garmin je napojený cez kábel a v súbore FIT nie je nič. Žiadný súbor. Ani v súbore Activies nie je nič.
No budem musieť zase niečo podobne nabehať a pomaly skúšať iné ťahy ktoré som chcel aj teraz len ho nemôžem stiahnuť na novo. Jedno je isté že GPX so Stravy sú hausnumerá.
Obrázky čo som sem dával ako druhú verziu sú gpx stiahnuté s Garminu / lebo som stahoval aj aj / Ale ak ho natiahnem do Connect tak bez výškových a bez toho obrázku GARMINU.
No nič už sa netrápte. Len som chcel vedieť čo je pravdivé keď všade to ukazuje uplne inak.
V garmine to uz neupravujem, len bajk menim, riesim len stravu ako socialnu apku
Morning a afternoon prave pise strava, garmin ma lokaciu kde zacinas
Lebo ja mam prepojeny GC so Stravou uz velmi davno od r. 2010 a vtedy este Strava nepodporovala priame prepojenie uctov. Islo to len cez Tapiriiik. Asi sa potom dohodli ked na oplatku Garmin zobrazuje Stravovske segmenty.
Ja mám všetky výjazdy označené buď MTB alebo Road, len veľmi špeciálne výjazdy a preteky mám konkrétne označené
Niekto ho oznacil ako nebezpecne miesto a pritom je to len asfaltka veduca do lesa.
Akceptol som, ze tam pojdem na vlastne riziko, ale aj tak neukaze Leaderboard na mobile. No skoda, takto sa potom daju "zablokovat" vsetky segmenty.