jj ten hreben smer Klak je tam okolo Skaliek velmi pekny minuly rok sme sli s lto od Sedla Majbikova na Klak a potom spat tym hrebenom oproti (Pod Vraniou Skalou) len Zniev sme uz nestihali...vela velmi peknych usekov aj kde sa dalo zajazdit, ale ako celkom dost narocna cykloturistika, cize si to clovek rozmysli ci by to siel znova aj ked to bolo fajn
co si pamatam, bola vysoka spotreba vody, mal som zrejme viac ako 3,5l ale na Fackovskom sme boli uz bez zasob a to neboli nejake extemne teploty ak sa dobre pamatam..takze restauracia padla velmi vhod ale to zas zalezi kto ma ako natrenovane a kolko zvykne pit
co si pamatam, bola vysoka spotreba vody, mal som zrejme viac ako 3,5l ale na Fackovskom sme boli uz bez zasob a to neboli nejake extemne teploty ak sa dobre pamatam..takze restauracia padla velmi vhod ale to zas zalezi kto ma ako natrenovane a kolko zvykne pit
ono tych studniciek je na hrebeni a v okoli hrebena pomerne dost, treba pozerat mapu na hiking.sk. ja vacsinou jazdim s jednou pollitrovou flasou a zatial som nemal vaznejsi problem v MF
Tak sme sa asi stretli za Vričanským sedlom. Išli sme oproti tebe aj s deťmi. Slušnú trasu si si naplánoval
Asi hej aj ked som nevedel ze ste to vy. Ta studnicka po zelenej nesla a ani som ju nevidel tak som sa povozil po zelenej ale ta povodna co nemala ist isla aj ked som tomu neveril tak som nechal patrat ceskych turistov ale nasli ju a tiekla
Trasa bola super, lepsia ako som si myslel, len v tom zaverecnom useku bolo kopec turistov a kazdy daval nejaky komentar
Prihodim aj zopar obrazkov, trasa Zilina, Martinky, Klak, Zilina
kvakobsi tlacil na Kyceru od sedla na sever ? To aj dole za sucha je celkom drsne .. ale pravda, uz som nosil na Stoh za blata, ale i tak sa mi zda, ze toto je horsie. Inak ale cela ta Kycera by sa mala dat obist po polovnickom chodniku, ktory ale neviem v akom je stave. Ale kusok nad sedlom pod Kycerou bol ten chodnik nanovo prejdeny malym bagrikom, ked som tam bol minuly rok s MageZ. A vyzeralo to velmi dobre, len neviem ci to slo okolo celej Kycery..
stal som tam asi 5 minut a dumal, ze kadial...a aj tak som zabludil.....
stale vsak neviem kadial pokracovat modrou....nevidel som tam iny "naznak" vyjazdenej cesty po lavej strane...
to co som siel 50m vyzeralo dobre....potom zadne koleso permanentne v smyku, až ma zabrzdili mlade bučky....huština. fuj.
ja som tam bol tiez raz...viac o tej modrej sa dozvies z trailforks. ale na tom mieste, kde som pochybil je este jedna odbocka vpravo, myslel som si , že je to pokracovanie zelenej ale slo to strasne strmo hore a nezdalo sa to ako bajkovatelne a tlacit sa mi nechcelo. tak som sa nakoniec rozhodol inak. priamo som nechcel ist, lebo som si myslel, ze stratim vysku a vyjdem dole kdesi na ceste....cele zle.
Dagger Tu modru som isiel minuly tyzden, staci mat GPS na riaditkach, miestami je zle vidiet trasu. Ta zelena sa vola 'Okolo Vretena' lebo ide okolo celeho Vretena a ano v tej casti zacina stupanie.
no stupanie ale take, ze na nosenie.....to sa ani v stojke snad neda....teda pokial myslime na tu odbocku z trailu doprava prudko hore, v mieste , kde som sa sekol.
ja som ten vreten siel v stredu.
Nemalo by to ist az tak strmo aj podla mapy ked pozres zelenu. Inac ta modra odobcka je nic moc, vystup z lesa je dokonca cez zarastenu zihlavu bez chodnika, potom je zvaznica a trail k potoku.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ono tych studniciek je na hrebeni a v okoli hrebena pomerne dost, treba pozerat mapu na hiking.sk. ja vacsinou jazdim s jednou pollitrovou flasou a zatial som nemal vaznejsi problem v MF
Tak sme sa asi stretli za Vričanským sedlom. Išli sme oproti tebe aj s deťmi. Slušnú trasu si si naplánoval
Asi hej
Trasa bola super, lepsia ako som si myslel, len v tom zaverecnom useku bolo kopec turistov a kazdy daval nejaky komentar
Prihodim aj zopar obrazkov, trasa Zilina, Martinky, Klak, Zilina
stale vsak neviem kadial pokracovat modrou....nevidel som tam iny "naznak" vyjazdenej cesty po lavej strane...
to co som siel 50m vyzeralo dobre....potom zadne koleso permanentne v smyku, až ma zabrzdili mlade bučky....huština. fuj.
ja som ten vreten siel v stredu.