Kategórie
Bike-techPripájam obrázok z minulého roka z Livigna, dúfam že sa Samko nenaštve.
posledný komentár: 30. 7. 2010 o 13:24
-10% GT Pro Series Junior 20 detský bicykel, vivid transparent blue/white
449 €
-10%
MOC 499 €
Výpredaj -15% Alpinestars Paragon Pro chrániče kolien, čierna
66,99 €
-15%
MOC 83,99 €
Výpredaj -13% Alpinestars Impact Plasma Pro chrániče kolien, čierna/biela
96,99 €
-13%
MOC 115 €
Výpredaj savings POC Joint VPD 2.0 chrániče kolien, Uranium Black
od 79,99 €
savings
MOC 144 €
(V preklade - netreba srandu brat prilis vazne.)
https://onedrive.live.com/?authkey=%21ADRX3qsVNrWcUUo&cid=D2DA3078702550F2&id=D2DA3078702550F2%214523&parId=D2DA3078702550F2%213835&o=OneUp
--
inak nema zmysel sa hadat, kazdy jazdime to na co mame. Nema zmysel aby sa endurak vysmieval "hradzovemu" ziletkarovi a naopak.
Blogerka Ľ. Kolesárová: Myslim, ze maskeri by v mojom pripade mali zacat dostavat priplatky. Pribudnu jazvy, na tvari mam 12 stehov. Ale co je to proti tomu, ze som mohla byt mrtva. Som konecne doma. Vidim uz na obe oci. Dokazem chodit a cosi aj jest. Odpuchla som tak o 70%. Manzel mi navaril polievocku, mamka upiekla kolac, syn pustil film. Film sa volal Muz na lane. Bolo to o cloveku , ktory presiel v r. 1974 na lane z vrchu jednej newyorskej dvojicky na druhu. Pri treningu ho ucil guru dolezitu vec: ak ti chyba na pevnu plochu este krok, nemysli si, ze si v cieli. Riskujes zivot. Stale si na lane! “ Ja som v sobotu na bicykli mala pocit, ze som v cieli, lebo sme boli par metrov od auta. A bola som majsterka sveta vo vsetkom, lebo ved som vysla na Kralovu holu. A nemala som prilbu. A urobila salto a upadla do bezvedomia. ***** je zaciatkom konca. Ja som dostala druhu sancu. Moj manzel ma stale vola : “kraska”. Su veci, ktore si nezasluzim. Ale posnazim sa o dodatocnu splatku. Bohu, prirode, zdravotnictvu aj rodine. Noste prilbu a davajte na seba pozor. Stale ste na lane.