nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
nevidím dôvod prečo je Majka škodna.. ja mu fandím a sympaticky bojuje o víťazstvo v etape aj keď tento rok asi nemá takú top formu
Je veľa sympatických pretekárov čo sa na TdF nedostalo, jednoznačne by pre Boru bolo podstatne väčším prínosom nasadiť "kamión" pre Peťa ako sa starať o priemerného Majku a tváriť sa že ide na umiestnenie či etapu.
Ten "priemerný" Majka ktorý už vyhral 2-krát vrchársky dres na Tour plus 3 horské etapy, ďalšiu pridal na Vuelte, kde bol dokonca už aj 3.celkovo, bol 5.,6.,7. na Gire, má medailu z olympiády a celkovo vyhral WT preteky Okolo Poľska?
S tým že formu pred Tour určite mal, inak by mu tím neveril. A až do etapy do Roubaix šiel bez problémov, aj v cieli do Mûr de Bretagne skončil 5ty. Bohužial v tej etape dvakrát spadol a ovplyvnilo ho to viac akoby chcel.
Nehovoriac že okrem tej etapy do Roubaix kde sa tím stiahol k Majkovi mal Sagan všade podporu ako mal mať a človeka navyše nikde nepotreboval.
O tebe a tebe podobnych v tejto teme.
tiez si myslim. Oni to zacali vysielat na STV prave len kvoli Petovi a jeho vyhratym etapam a zelenemu tricku
Zato ty si prínos pre toto fórum
TdF sa vysielala už v roku 2011. Vtedy Sagan ešte neštartoval. Vysielalo sa to najmä kvôli Petrovi Velitsovi, ktorý vtedy zajazdil svoj najlepší ročník... Zároveň to bol posledný ročník bez vláčika SKY...