ale toto je pekne, aj policajti v USA vedia pomoct
pochopil som to tak ze ked chalan isiel skoro 50tko tak typek na honde sa mu lepil par cm za zadne koleso co je fest nebezpecne, vsimol si toho polis a hned ho zastavil a dohovaral (tentokrat nie MP5kou)
Ďalší expert profesionál - vodič MHD dnes: Idem zhora od Červeného mosta k vojenskej nemocnici keď tu zrazu z kruháča mi v protismere vyšiel autobus linky č.43. Hovado si to strihol cez kruháč v protismere.
edit: sťažnosť na DPB odoslaná
astro, kam posielas staznost na DPB? Chcel by som tiez na chovanie autobusarov upozornovat, aby ich vychovavali... Na blogoch som cital, ze vraj ziadnu staznost bez tvojej identifikacie neprijmu a neriesia.
Dnes sa mi stalo čosi podobné. Bez zrazenia pochopitelne.
Idem z hlavnej odbočiť doľava. V protismere audina. Bol som už naštelovaný pri stredovej čiare, že hneď za audinou to otočím doľava. Ale z pohybu auta mi bolo jasné, že vodič ma nevidí lebo autom išiel tiež dosť natesno k prerušovanej čiare, tak som sa inštinktívne presunul trošku do stredu môjho pruhu. A čo nevidím za volantom? Barbína si maľuje držku počas jazdy. Jednou rukou zrkadielko a volant, v druhej rúž. Verím tomu, že až si domachlila hubu, že zobrala do ruky mobil a odfotila svoju čerstvú prácu na instagram.
toto nutkanie mam skoro kazdy den ked idem po ceste, aj dnes ked ma nejaka <> dnes vytrubila na racianskej len preto ze ma "nevedela?" obehnut alebo neviem preco. Len vzdy si poviem, skoda bidonu, pripadne co ked to ta <> nezvladne a koli tomu nadrbe niekam. Tak radsej kaslem na to. Niekedy ale tiez chcem mat nejaky kamen po ruke co by som dotycnemu/ej hodil do okna.
Dnes sú nejakí rýchli... "Dobrý deň pán XX,
ďakujeme za upozornenie, Vaše podanie sme postúpili na vedomie dopravnej prevádzke autobusov, za účelom poučenia, dôrazného upozornenia vodiča a prijatia takých opatrení, aby sa nedostatky neopakovali.
Mrzí nás, že došlo k opísanej situácii a veríme, že po upozornení sa situácia nebude opakovať.
Za nepríjemný zážitok sa Vám ospravedlňujeme.
mne na amfiku (kraj nič, okres nič, mesto KE) dnes do praveho pruhu vosla z vedlajsej cesty vodicka mini. Je pravda, ze lavy vedla mna bol presne v tu chvilu volny, co bolo aj jej stastie ponevac som nebol bajkom, ale autom. Stihol som akurat pozriet do laveho zrkadla, ci budem vyklepavat dvere, alebo nie :-/ Po obehnuti nejavila znamky nejakeho priestupku, tvarila sa dalej ako soferka mini
ja sa naopak chcem podakovat soferom ze ma vcera nezrazili na krizovatke v Bojniciach smer Kanianka lebo som vbehol do krizovatky v zakrute a nedal prednost a oni ma nezrazili ani ma nezmlatili..asi skrat v hlave vplyvom horucavy a 4hod v sedle
Bola to len otázka času. Chodím týmto prechodom takmer denne. Úplne neprehľadné. Stačí pozrieť Google street view. Nechápem, že si to policajti doteraz nevšimli, keď každé ráno neďaleko mestskí policajti dávajú pozor na školákov. Polícia - iba represívny orgán. Prevencia žiadna!
1. Tie nákladné autá tam nemajú čo robiť - zákaz vjazdu vozidel nad 3,5t okrem dopravnej obsluhy. Parkujú tam denne a obsluha isto nie sú.
2. Keď by už tam boli aj oprávnene, tak je tam zóna zákazu parkovania vozidiel nad 3,5t. Zneužívajú to lebo práve je to na rozhraní - koniec zóny.
3. Parkujú na odbočovacom pruhu alebo vodorovnom pruhovanom značení, čo je zakázané.
A doteraz si to nikto nevšimol. Až po vcerajšej nehode im tam konečne dali papuče. Aj to bol problém, pretože na nákladné autá to nemail ako poriadne pripevniť .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pochopil som to tak ze ked chalan isiel skoro 50tko tak typek na honde sa mu lepil par cm za zadne koleso co je fest nebezpecne, vsimol si toho polis a hned ho zastavil a dohovaral (tentokrat nie MP5kou)
edit: sťažnosť na DPB odoslaná
poslal som na [email protected]
https://www.autobild.sk/clanok/216445/policajt-na-telefone-tvrdo-zrazil-cyklistu/
Dnes sa mi stalo čosi podobné. Bez zrazenia pochopitelne.
Idem z hlavnej odbočiť doľava. V protismere audina. Bol som už naštelovaný pri stredovej čiare, že hneď za audinou to otočím doľava. Ale z pohybu auta mi bolo jasné, že vodič ma nevidí lebo autom išiel tiež dosť natesno k prerušovanej čiare, tak som sa inštinktívne presunul trošku do stredu môjho pruhu. A čo nevidím za volantom? Barbína si maľuje držku počas jazdy. Jednou rukou zrkadielko a volant, v druhej rúž. Verím tomu, že až si domachlila hubu, že zobrala do ruky mobil a odfotila svoju čerstvú prácu na instagram.
"Dobrý deň pán XX,
ďakujeme za upozornenie, Vaše podanie sme postúpili na vedomie dopravnej prevádzke autobusov, za účelom poučenia, dôrazného upozornenia vodiča a prijatia takých opatrení, aby sa nedostatky neopakovali.
Mrzí nás, že došlo k opísanej situácii a veríme, že po upozornení sa situácia nebude opakovať.
Za nepríjemný zážitok sa Vám ospravedlňujeme.
S pozdravom,
X Y
Odbor kontroly"
Auto aj šofér bolo z BA. Úprimnú sústrasť pozostalym.
Ale táto tragédia (sudiac podľa počtu a obsahu prispevkov) tak neotriasla "ludmi" ako táto strasna udalost:
https://www.cas.sk/clanok/723403/kosicami-otriasol-skandal-zbytocnej-smrti-malych-psikov-preco-veterinar-utratil-zdrave-steniatka/
nie je to auto vpravo v protismere ?
1. Tie nákladné autá tam nemajú čo robiť - zákaz vjazdu vozidel nad 3,5t okrem dopravnej obsluhy. Parkujú tam denne a obsluha isto nie sú.
2. Keď by už tam boli aj oprávnene, tak je tam zóna zákazu parkovania vozidiel nad 3,5t. Zneužívajú to lebo práve je to na rozhraní - koniec zóny.
3. Parkujú na odbočovacom pruhu alebo vodorovnom pruhovanom značení, čo je zakázané.
A doteraz si to nikto nevšimol. Až po vcerajšej nehode im tam konečne dali papuče. Aj to bol problém, pretože na nákladné autá to nemail ako poriadne pripevniť