Na Rokos rozumne jedine z juhu z Pinkovych viech.
A na Pinkove z tvojho juhozapadneho smeru len tymto traverzom http://cmaps.gpsteam.eu/index_svk.html#x18.43361y48.76062z15m5v36
(z J a JV sa na Pinkove dostanes aj po lesnych cestach zo N.Sucian alebo Diviak n. Nitricou)
Siel som cez podhradie Podhradskou dolinou po chatu a ďalej cestou smerom na Jedlie (pekná štrková cesta). Tesne pod hrebeňom som to potlačil na červenú a ďalej pokračoval po červenej ale ten úsek až po sedlo pod Rokošom je bikom neprejazdne. Od sedla už zase v pohode.
A dole som sa pustil hrebeňom okolo pamätníka a potom prudko dole (vedľa biku) na zvážnicu a potom už pekne dole po nej až do Podhradia.
Tu je link na Strave
poznam to tam vsetko - len som chcel vediet kadial si sa poprechadzal modra od zengovej chaty hore bola napr. v jednej casti uplne zarastena naletom - v zime. Rokos je pre mna kopec na turistiku. s bikom tadial uz vela rokov nechodim. chodievali sme banovsku 50-tku na bicykloch kedysi davno - ked hreben bol este v ako-takom stave a za jankovym vrskom nebol plot.
inac od pamatnika ked ides dolu - nebol vychodeny chodnik po zvaznicu? na silvestra bol celkom viditelny.
Ano dole som to dal po chodniku. Bol pekne vyslapany ale prudky a smykalo sa tak som siel vedla biku. Ja som hore na biku este nebol a chcel som to skusit. Checked. Uz nemusim.
Na dnes Hole - Humience a zlta na Bystricku. Aj jeden padik bol o schovanu skalu v cuckach. Pedal som zachytil. Fajny pocit je aj ked ti suche konare prejdu po spalenej ruke Trasa je dost rozbita takze opatrne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
viac foto tu:
https://www.facebook.com/pg/mtbenduraci/photos/?tab=album&album_id=2075834006002708
Uz je aj moj oblubeny
vecer super teplota, normalne som podal sportovy vykon
A na Pinkove z tvojho juhozapadneho smeru len tymto traverzom
http://cmaps.gpsteam.eu/index_svk.html#x18.43361y48.76062z15m5v36
(z J a JV sa na Pinkove dostanes aj po lesnych cestach zo N.Sucian alebo Diviak n. Nitricou)
A dole som sa pustil hrebeňom okolo pamätníka a potom prudko dole (vedľa biku) na zvážnicu a potom už pekne dole po nej až do Podhradia.
Tu je link na Strave
inac od pamatnika ked ides dolu - nebol vychodeny chodnik po zvaznicu? na silvestra bol celkom viditelny.