4.8.2018
Miesto:
Horné Srnie
posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 28. 6. 2024 o 11:33
posledný komentár: 24. 5. 2024 o 10:15
posledný komentár: 11. 9. 2023 o 22:36
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 6. 5. 2012 o 23:52
Musim si zlepsit cas
Dobre bolo,teplo bolo,kopce prvy a posledny moja smrt,Jarosov chodnik da tiez zabrat hoci je to dole kopcom,ale idem aj nabuduce
Chlap co spadol v prvom klesani je ako na tom?Snad nic vazne.
Musim si zlepsit cas
Dobre bolo,teplo bolo,kopce prvy a posledny moja smrt,Jarosov chodnik da tiez zabrat hoci je to dole kopcom,ale idem aj nabuduce
Chlap co spadol v prvom klesani je ako na tom?Snad nic vazne.
ked nam volali na obcerstvovacku , tak to nebolo s nim moc ruzove , rameno a neviem ci aj klucna kost . matej vie toho viac
Zazemie bolo na velmi vysokej urovni. Jednoducho povedane nechybalo nic. Trat bola velmi dobra od strmych vyspaloch, sirokych zvaznic ako aj peknemu singlacu. Tu bolo vidno kolko prace to dalo takto pripravit. Vysledok stal za to.
Mam jednu pozitivnu pripomienku. Online prihlasenych bolo cca 150 ludi. Teraz ked som pozeral vysledky tak tam bolo skoro 250 ludi a zatial sa nikto nestazoval, ze by nebola voda na obverstvovacke alebo niekto nedostal jedlo v cieli.
Nie je to vzdy standard.
Klobuk dolu pred organizatotom.
Vdaka za prijemne straveny den. Este vybavit pocko.
Verím, že ste boli spokojný, isto sa nejaké nedostatky nájdu, no môžem povedať, že sme šli ozaj na max.
Veríme, že o rok sa vidíme znova.
RANDAL - čo sa toho pádu týka, bol som tam so záchranarmi, vyzeralo to na kľúčnu kosť, veľa odreniín a aj slabší otras mozgu. Je nám to velmi lúto a prajeme skoré uzdravenie.
Obrovský rešpekt jelo520 , ktorý po tvrdom páde a zapichnutým konárom v nohe
inak mne garmin nameral 46,38 km a (chvalabohu iba) 1100 nastupanych metrov
este mala poznamka: priestor sprch, kde bolo aj WC v telocvicni mohol byt odomknuty uz aj pred startom, lebo viaceri mali zaujem tie wc vyuzit
https://www.zonerama.com/jmphotosk/Album/4524234
Tak isto chvalim chalanov za pekny pretek a zazemie ktore v Hornom Srni vytvorili,o rok uz hadam az do ciela
Verím, že ste boli spokojný, isto sa nejaké nedostatky nájdu, no môžem povedať, že sme šli ozaj na max.
Veríme, že o rok sa vidíme znova.
RANDAL - čo sa toho pádu týka, bol som tam so záchranarmi, vyzeralo to na kľúčnu kosť, veľa odreniín a aj slabší otras mozgu. Je nám to velmi lúto a prajeme skoré uzdravenie.
Obrovský rešpekt jelo520 , ktorý po tvrdom páde a zapichnutým konárom v nohe
Čaute všetci, ešte raz takto verejne poďakovanie pre Ďakujem Stano. Bolo to dlhých 12km ale k sanitke sme sa dostali a o to šlo.potom som si užil ešte chyrurgiu v TN. Z lýtka mi vyoperovali 6,5cm dlhý kus drievka inak len ľahšie odreniny. Samozrejme ešte jedna škaredá hlboká rana na kolene a to isté na lakti. Pokiaľ som nevidel trčať to drievko z nohy bol som rozhodnutý pokračovať. Žiaľ drievko sa v nohe zlomilo a na miestne som vytiahol len cca 3cm.
Maratón to bol pekný, teda tá časť čo som prešiel.cca 23km. Na budúci rok tam nepôjdem 50km/h ale pribrzdím na 48 ? značenie bolo super.na málo ktorom preteku je to takto zvládnuté. Organizátorom držím palce do ďalšieho ročníku. Rád sa postavím znovu na štart.