chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Ahojte,posielam tip na clanok aj o plastoch: https://www.pinkbike.com/news/rim-widths-comparison-test-mountain-bike.html
Priamo sa to tykalo aj mna, kedze som cca pred rokom vymenil predny rafik za wtb i25 a myslel som si,ze to bude stacit na zlepsenie gripu..25mm je len zaciatok v tomto clanku: ) a to ja mam len 26 kolesa,pritom grip plocha pri vacsich rozmeroch je este lepsia + siroke rafky = rezanie zakrut aj po bocnom dezene = superfun? Opravte ma,ak je to inak
Potreboval by som poradit nove 27,5 plaste. Ide mi hlavne o vydrz. Jazdim tak 50% asfalt a 50% normalne polne, lesne cesty, ziadne zjazdy. Len bohuzial vsade okolo ciest u nas su vysadene agaty, cize kazdu chvilu chytam defekt. Momentalne tam mam Continental X-King 2.2
Moc sa v tom nevyznam. tak budem vdacny za kazdu radu
Ahojte roztrhal som bočnicu na mojom plášti tak potrebujem vymeniť. Aký plášť by ste mi odporučili na predné koleso 29. Šírku by som chcel 2.35, jazdím traili, lesné cesty sem tam také ľahšie endurko, čiže by to mal byť taký univerzál. Čo by ste mi prosím vás odporúčali ?
Myslim ze dopredu je to taky stred od schwalbe. Ak by si chcel nieco s mensim vzorom tak rocket ron a ak nieco do tvrdsieho terenu tak magic mary.
Btw NN performance jazdim vpredu tiez.
Caute,
poradte co na Spectral 29 bez duse. Hladam nejaku obdobu Continental X-King 2.4 Performance, a Mountain King 2.4 Performance. Rafy su 622x22.5. V podstate na moje jazdenie vyhovuje co tam je, len by som chcel skusit nieco ine, len sa neviem rozhupat.
Dakujem.
Lebo by som chcel skúsiť skombinovať Mountain Kinga dopredu a Ardent Race dozadu. Hlavne v prípade, keď je mokrejšie a blativejšie. Inak som tento rok skúšal Ardent race/Ikon TR EXO a vo vlhku a mokrom teréne to nebolo ono. Teraz sa chystám na Horala a vyzerá na dážď, tak preto sa pýtam a nechcem kupovať nové plášte. Alebo zoberiem Garyho Fishera, na ktorom mám obude Michelin Country Mud ale keď to už je taký nezvyk jazdiť 26tky kolesa - nedávno som si po dlhšom čase naň vybehol a zo začiatku som mal pocit, že idem na detskom bicykli
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vyrobca hmotnost 955g, realna hmotnost 1060g
Priamo sa to tykalo aj mna, kedze som cca pred rokom vymenil predny rafik za wtb i25 a myslel som si,ze to bude stacit na zlepsenie gripu..25mm je len zaciatok v tomto clanku: ) a to ja mam len 26 kolesa,pritom grip plocha pri vacsich rozmeroch je este lepsia + siroke rafky = rezanie zakrut aj po bocnom dezene = superfun? Opravte ma,ak je to inak
Potreboval by som poradit nove 27,5 plaste. Ide mi hlavne o vydrz. Jazdim tak 50% asfalt a 50% normalne polne, lesne cesty, ziadne zjazdy. Len bohuzial vsade okolo ciest u nas su vysadene agaty, cize kazdu chvilu chytam defekt. Momentalne tam mam Continental X-King 2.2
Moc sa v tom nevyznam. tak budem vdacny za kazdu radu
Akcia -14% Park Tool PT-TL-1-2-1 montpáka na plášte
1,19 € -14%
MOC 1,50 €https://www.bike-discount.de/en/buy/schwalbe-fat-albert-evo-27.5x2.35-front-rear-set-531217
https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/29/schwalbe-plast-nobby-nic-29x2-35-60-622-67tpi-765g-ls-addix-spgrip.html
Ake máte s nimi skúsenosti?
Schwalbe NOBBY NIC 29x2.60" SnakeSkin Addix SpeedGrip E-50 plášť, TLE, kevlar
65,99 €
MOC 76,99 €Btw NN performance jazdim vpredu tiez.
poradte co na Spectral 29 bez duse. Hladam nejaku obdobu Continental X-King 2.4 Performance, a Mountain King 2.4 Performance. Rafy su 622x22.5. V podstate na moje jazdenie vyhovuje co tam je, len by som chcel skusit nieco ine, len sa neviem rozhupat.
Dakujem.
jazdím Barzo a poškuľujem po XK. Jazdili ste niekto tieto dva plášte? Môžte napísať porovnanie?
https://www.retyre.no