Aha, som si nejako spojil Malu Fatru o ktorej pisal s Jedlovinou pri sedle Brestov, ale pise o Kantorskej doline asi v tom odseku, co je Velka Fatra, to neviem ale kde su Jedloviny tam. Len je to tam celkom vysekane ... ale to uz je dost od Ziliny, tak sa omlouvam
k clanku k drzemu bajkerovi z turca..
ci to niekedy nie je aj o tych "segmentoch" , ked v snahe pokorit bud PR alebo sa zapisat v leaderboarde pri dalsej a dalsej jazde sa snazime is rychlejsie...preto nepribrzdime a turista ma mozno opravneny pocit, ze ho ohrozujeme, ked ho miname vo velkej rychlosti. par videii som videl. dokonca z martiniek konkretne.
ja to teraz skorej pisem ako za skupinu nez za seba, lebo v tych statistikach skorej obsadzujem spodne priecky ale moze to byt mozno aj tymto.
katko: aha, tak to je blizko .. tam asi nosia drevo ostosest zhora
dagger: adrenalinovych nahanacov dolekopcovych by bolo povinne treba posielat hrat na sachovy turnaj
adrenalin je ako droga. poznam to z kajaku. niekto sa pusti do pereji aj ked na ne nema skill. jeden horolezec a zaroven kajakar ..teda bol som svedkom rozhovoru, ked vravel, ze pocita s tym, ze sa asi raz utopi, lebo spozoroval, ze nema ziadny respekt pred vodou. lto to mas tazko....takto to maju radi....
ja to ludom vysvetlujem furt ,zalezi kde sa stretneme v rockgardene atd. nema zmysel brzdit je to praveze nebezpecne pre oboch ,ked ma sekne a zvalim sa nanho... ,pokial je to usek, kde sa da bezpecne brzdit a vidim s odstupom ,pribrzdim ci zastanem ....ked stiham s dychom, najmenej zadakujem ....
Nazdar potreboval by som poradit ako to vyzera oblasti kunerad kadial skusit ist kde toje zaujimave ?? alebo niaka dobra trasa na vykend v okoli ZA ?? dakujem
Podobne. Rad hrotim dole kopcom, sachy mi nikdy moc nesli. Vela krat sa mi stalo ze som stretol na segmente ludi, ale v tom momente idem na brzdy a radsej zastanem, nema cenu nikoho nasierat a ohrozovat....
drenai na zaciatok by asi bolo fajn ak by si napisal aky typ jazdenia preferujes? XC? Light trail? Enduro/DH?
V tom pripade bud kvakobov, kozlov singlac (aj ked neviem v akom je stave) alebo Medvedim okruhom na Uplaz a sedlo pod Hnilickou Kycerou (prevazne zvaznice) a Jelenim okruhom naspat, ale to uz sme o dolinu vedla.
alebo ak chces len zvaznice, tak kludne to co mas na mape take "pokrivene motylie kridla "nad kuneradom smer je v podstate jedno stranskou nahor ci kuneradskou na cibulkovu kopce nepustia hore-dole....
bez tlacenia nie
a modra je skor na smer dole ...
ak ist hore z tej strany, tak to skor visnovskou dolinou a hore okolo konskej riti potlacit (do 1 km ?)
Ak niekto jazdite staru dh-cku zo stranika tak v tej vrchnej casti hned za tym "padakom" je to neprejazdne asi cca 15-20 metrov. Su tam nasekane kriky, konare, no proste bordel. Preniest sa to ale da celkom v pohode.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
edit: aha, uz to je inde .. ale tak je to pri Ziline a spomina sa Jedlovina
ci to niekedy nie je aj o tych "segmentoch" , ked v snahe pokorit bud PR alebo sa zapisat v leaderboarde pri dalsej a dalsej jazde sa snazime is rychlejsie...preto nepribrzdime a turista ma mozno opravneny pocit, ze ho ohrozujeme, ked ho miname vo velkej rychlosti. par videii som videl. dokonca z martiniek konkretne.
ja to teraz skorej pisem ako za skupinu nez za seba, lebo v tych statistikach skorej obsadzujem spodne priecky ale moze to byt mozno aj tymto.
dagger: adrenalinovych nahanacov dolekopcovych by bolo povinne treba posielat hrat na sachovy turnaj
lto to mas tazko....takto to maju radi....
https://www.youtube.com/watch?v=bJm1y0o7MHc
drenai na zaciatok by asi bolo fajn ak by si napisal aky typ jazdenia preferujes? XC? Light trail? Enduro/DH?
a modra je skor na smer dole ...
ak ist hore z tej strany, tak to skor visnovskou dolinou a hore okolo konskej riti potlacit (do 1 km ?)