Nie. Videli sme z lanovky . A chalani tvrdili ze ten bajkpark je o ničom. Jazdime čisto traily tu v Davose a Klostersi. Mali sme Guidov posledné dva dni tak sme vymetali všetky možné a nemožné veci.
Ale jazdi sa ťažšie, v týchto podmienkach (dážď a sneh) sú o hubu tie traily, hlavne tie čierne. Pre info pripájam pár fotos.
kusok Javornikov (zrovna vcera sa tu objavil clanok z tejto oblasto )
BN-Tr.Stankovce-nalozit bike na auto-Vsetin-cyklocesta popri Becve-Velke Karlovice-Kasarne-Velky Javornik-Maly Javornik-Portas-parkovisko na Kohutke-Novy Hrozenkov-motanie sa popri Becve-Vsetin
fotky hnusne ako pocasie - doobeda vlhko a dusno, hned ako som sa vyskriabal na Velky Javornik v dialke zahrmelo a blizilo sa to, nakoniec z toho bol len par minutovy dazd, ktory ma stihol 10min. pred Portasom - vyskusat cucoriedkove buchty bola povinnost neskor zasa slnko a pohoda, navrat domov namiesto nocnej jazdy autom - na Povazi burky a prietrze
ja si pospevujem a nachádzam len hromady čerstvých pretrávených čučiek :😂celý hrebeň som nikoho nestretol, ideš nad Zazrivou. Kde je vysoká koncentrácia jaskýň a mackov. Ešte neporušena príroda
Nie. Videli sme z lanovky . A chalani tvrdili ze ten bajkpark je o ničom. Jazdime čisto traily tu v Davose a Klostersi. Mali sme Guidov posledné dva dni tak sme vymetali všetky možné a nemožné veci.
Ale jazdi sa ťažšie, v týchto podmienkach (dážď a sneh) sú o hubu tie traily, hlavne tie čierne. Pre info pripájam pár fotos.
Tak to máte husté podmienky Ja som bol vlani s Alpinou, mali sme 2 sprievodcov, boli sme začiatkom augusta počasie nám vyšlo pekne, teda 1 deň nám troch pršalo, no sneh sme mali len keď sme prechádzali cez snehové polia ale tak boli sme začiatkom augusta. Do toho parku nás zobral náš sprivodca Igor, hovoril že to si musíme skúsiť, že inde nič také nezažil, teda lie drevené traily. No mne, ale asi väčšine sa tam nejazdilo najlepšie, nikdy som nič také nejazdil a mal som z toho trochu strach, tak som to šiel pomalšie ako som mal. Určite mám radšej tie prírodné traily, ktorých tam je fakt dosť, od modrých až po čierne. A čo nám hovoril Igor, že tie čierné sú ešte nič v porovnaní čiernymi v San Moritzi . Tam sa vraj rovnajú červené, čiernym v Davose. Pre mňa bol Davos zatiaľ najlepšie jazdenie, traily ešte v obtiažnosti ktorú som zvládal, ťažšie by som fakt už mať nemusel a asi ani nedal
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Celý okres bol isto v Kláštore na jarmoku. Obzrieť Samathine obstaróžne kozy
Nie. Videli sme z lanovky
BN-Tr.Stankovce-nalozit bike na auto-Vsetin-cyklocesta popri Becve-Velke Karlovice-Kasarne-Velky Javornik-Maly Javornik-Portas-parkovisko na Kohutke-Novy Hrozenkov-motanie sa popri Becve-Vsetin
fotky hnusne ako pocasie - doobeda vlhko a dusno, hned ako som sa vyskriabal na Velky Javornik v dialke zahrmelo a blizilo sa to, nakoniec z toho bol len par minutovy dazd, ktory ma stihol 10min. pred Portasom - vyskusat cucoriedkove buchty bola povinnost
Bílá, Gruň, Visalaje, Lysá hora, naspäť okolo Šance, Staré Hamry, Bílá.
no hore ani nahodou, strecha aj na pešo , hore sa dá šlapať jedine od lučok...prídeš do sedielka hned za predným chočom
http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/#pos=49.11310P19.32331P14
si pozri vrstevnice ako su na husto...
Tak to máte husté podmienky
Ak by ste sa tam s kocnere chystali tak dajte vediet. Ak to dovolia okolnosti tak sa rad pridam.