Milí priatelia horskej cyklistiky! Momentálne sa pripravuje už šiesty ročník pretekov Spišských 333 extreme. Keďže počet účastníkov má z roka na rok stúpajúcu tendenciu, aj tento rok sa môžete tešiť na klasiku v podobe trasy približne 333 kilometrov, zachováva sa aj tzv. "skrátená" trasa 222 kilometrov , ale v zákulisí sa už šušká aj o tretej verzií super krátkej trase 111 kilometrov. Táto novinka zatiaľ nie je na 100% istá no možno by to mohlo byť lákadlom pre cyklistov, ktorí majú rešpekt pred 333 a 222 km respektíve nie sú až takými nadšencami nočnej jazdy. Ďalšou kuloárnou taľafatkou je aj zmena miesta štartu, ale ak by také niečo nastalo určite sa o tom dozviete včas. No uvidíme ako sa to vyvŕbi... Internetová stránka pretekov je momentálne v príprave, akonáhle bude pripravená, bude spustená pre širokú verejnosť. Zatiaľ sa na nej nemôžete prihlasovať, no ak máte chuť môžete si tam pozrieť galérie z minulých ročníkov v záložke staršie ročníky http://www.333extreme.sk/index.htm Organizačný tím sa na Vás teší a dúfa, že sa opäť stretneme v hojnom počte na tejto bikerskej šialenosti.
Taky bych přidal ještě dva dotazy.
Stažená gpx trasa ukazuje v Garmin app cca 320 km, mám to správně?
Jsou v oblasti medvědi?
1. gpx ukazuje vzdy mensiu vzdialenost. ak mas snimac na kolese, budes tam mat krasnych 333
2. medvede ano, urcite tam niekde su, ale nemal by byt s nimi problem
Kontrolne body su pre tych, ktori nerobia gpx zaznam pocas trasy. Na kontrolnych bodoch si odfotis smerovnik ako dokaz, ze si tam bol. Ziadni ludia tam nie su a teda vodu tam nedoplnis. GPX zo studnickami , ktore zverejnil minuly rok organizator: https://drive.google.com/open?id=13fkvv0RGcIsL2TfIdR-ek6Kld7NUN_Qz . Ci vsetky funguju neviem. Odporucam doplnat vodu v krcmach, su skoro v kazdej dedine.
Vyzera ze z rana trochu zmokneme. Su tie vyslapy cez Slovensky Raj zjazdne aj za mokra alebo bude "tlacenka" po blate? Posledne dni dost casto prsi a po zaberoch z povodni v Tatrach, by ma zaujimalo ci aj v okoli Spisskej vydatne kropilo. Ma niekto blizsie info?
Presiel som si dnes cca 84 km od kosiarneho az po ciel 111 a blata bolo pozehnane, prsalo od biksovej luky skoro az po mlynky. Vsetko zjazdne akurat dost rozryty teren bol na odbocke po stupani od stratenskej pily. Ale ten dazd aspon prijemne chladil. Za mna super.
opat palec hore organizatorom spisa.od registracie po vyhodnotenie vsetko klaplo,na Poraci expresna obluha s chutnym jedlom,dakujem a pridem po piatykrat opat.
P.S odhananie býka z trate to zazijes len na 333./alebo to bol vôl
skvelá akcia asi 2h dážď počas prejazdu cez Slovenský raj nebol najpríjemnejší (miestami dosť blata, po 100km každý vyzeral jak prasa), na druhú stranu aspoň nebolo teplo a neskôr sa vyčasilo... zabezpečenie na Poráči ešte lepšie ako pred rokom, či už občerstvenie alebo technické zabezpečenie, podobne aj v cieli... prejazd cez stádo kráv som na pretekoch ešte nezažil, ale pobavilo klobúk dole organizátorom, výborné zvládnutá akcia, stálo to za to určite prídem aj rok
Tiez dakujem za skvely pretek(organizaciu), bolo super konecne aj dazd, ked je to extrem tak poriadny😜, bol 6 raz a narok ked do zijem pridem zas😁👍a vsetkym ktori dosli klobuk dole😉👍
Cauky, na buduci rok chcem ist tieto preteky.A chcem sa spytat, je nejaka aplikacia na mob, kde by sa dala stiahnut mapa vo formate gpx, ktoru ponukaju na svojej stranke?Dakujem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jsou v oblasti medvědi?
Áno odvezú ti veci do cieľa.
Jsou v oblasti medvědi?
1. gpx ukazuje vzdy mensiu vzdialenost. ak mas snimac na kolese, budes tam mat krasnych 333
2. medvede ano, urcite tam niekde su, ale nemal by byt s nimi problem
P.S odhananie býka z trate to zazijes len na 333./alebo to bol vôl