Vacsina presmykov dnes uz ma rozsah len 10z, tak to potom na klietke planda, ak sa zaradi mala pila a vzadu viac ako 4 pastorok. 10kove este mavali az 14z .. a zistit , ktory je ktory, je niekedy o nervy. Alebo starsie SRAMy.
edit: Jaiub ma predbehol. Dnesne 2x11 maju okrem Deore asi vsetci 10z, deore ma asi 12z, 10kove mali XTR 10z, SLX 12z, Deore 14z .. treba potom pockat na 12kove .. u XTR pisali, ze ma 12z
Ako mohlo mat 10kove XTR len 10z ked kluky mali rozdiel 12z aj 14z? Musel byt aj kompatibilny XTR presmyk k tomu... A XTR 2x12 ma zatial jedine kluky 38-28z, takze odkial mas a koli comu by malo brat az 12z? Ale to sme OT, ja som sa pytal na 2x11
Vacsina presmykov dnes uz ma rozsah len 10z, tak to potom na klietke planda, ak sa zaradi mala pila a vzadu viac ako 4 pastorok. 10kove este mavali az 14z .. a zistit , ktory je ktory, je niekedy o nervy. Alebo starsie SRAMy.
edit: Jaiub ma predbehol. Dnesne 2x11 maju okrem Deore asi vsetci 10z, deore ma asi 12z, 10kove mali XTR 10z, SLX 12z, Deore 14z .. treba potom pockat na 12kove .. u XTR pisali, ze ma 12z
Jj, riesil som podobny problem teraz na 10SP a rozsah 13z. Ak chces nieco lepsie, tak treba siahnut po starsich modeloch. V sucasnych modeloch je vsetko len 10z.
no ja som žiadne plandanie na nižšom ako 4. pastorku nepostrehol pri 36-24z, ale tak kto by to radil ...mne viac pri tej sile toho XTR prešmyku padala občas reťaz pri preradení na malý prevodník...
Ako mohlo mat 10kove XTR len 10z ked kluky mali rozdiel 12z aj 14z? Musel byt aj kompatibilny XTR presmyk k tomu... A XTR 2x12 ma zatial jedine kluky 38-28z, takze odkial mas a koli comu by malo brat az 12z? Ale to sme OT, ja som sa pytal na 2x11
Asi som to poplietol .. 11kove ma 10, 10kove neviem, to malo asi 12 .. to 12z som videl v specs k tomu presmyku. Mozno chyba, netusim.
Starsie Shimana 10SP mali rozsah 14z oficialne. Mal som velky problem zohnat 10SP, E-type, side swing. Cirou nahodou som teraz zohnal v tunajsom bazari funglovku SLX.
Ono to nie je tak, ze ked je rozsah nejaky, ze o 2 zuby viac to nepojde. A zalezi od nastavenia vysky .. ja som si to ale vsimol prvykrat tak, ze som nasadil oval a ups. Suchalo to. Tak som zistil, ze oval potrebuje +2 zuby rozsahu naviac, tam to plandalo dost, takze som to napisal spravne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a vymenit presmyk ?
ved to nie je az taka polozka ...
Jj, riesil som podobny problem teraz na 10SP a rozsah 13z. Ak chces nieco lepsie, tak treba siahnut po starsich modeloch. V sucasnych modeloch je vsetko len 10z.
Asi som to poplietol .. 11kove ma 10, 10kove neviem, to malo asi 12 .. to 12z som videl v specs k tomu presmyku. Mozno chyba, netusim.
Aj mne dnes prišiel. Váha 686g prekvapila.
Mam ich tiez a na 22.5mm rafku je asi o pol centimentra uzsi a nizsi ako conti xking 2.4 protection.
Ale v lese parada.