Takze vsetci co idu kratsiu trasu ako 60 su pozeri? Vratane tych deti ze ano. Pre info, ja chodim s partnerom vzdy kratku, potom si to na bajkoch odslapeme az domo (s cestou dame do 150km) ale my urcite na pretek nepatrime. A debili su aj vsetci ti, co zacinaju s cyklistikou a chcu si ju uzit aj so vsetkou srandou spojenou so sutazou. Pripadne rodicia co zoberu deti na sutaz. Hanba nam vsetkym ze sa vobec nekam trepeme a neostaneme radsej doma sedet.
Potom su prenho pozeri vsetci pod 80km, s ohladom na to "viac uz pozeri nedaju" co neni vobec lepsie, ale horsie, priam chore zmyslanie. Rovnako ako obmedzovat amaterskych pretekarov na amaterskych pretekoch.
Potom su prenho pozeri vsetci pod 80km, s ohladom na to "viac uz pozeri nedaju" co neni vobec lepsie, ale horsie, priam chore zmyslanie. Rovnako ako obmedzovat amaterskych pretekarov na amaterskych pretekoch.
este raz, prestan si domyslat hluposti ktore nikto nenapisal ...
z vety "ak je niekto pozer, ide kratku trat" nijako nevyplyva ze "kazdy kto ide kratku trat, je pozer"
ide o implikaciu, nie ekvivalenciu
Na to by sa mal hadam sam autor tych slov vyjadrit, ako to myslel. Pretoze ani jeden z nas mu do hlavy nevidi, alebo sa mylim? Ja reagujem pretoze si vsimam, ake mnozstvo ludi tu nadava na slabsich, respektive ludi z kratkej vseobecne. Akoby oni zacinali inak.
z vety "ak je niekto pozer, ide kratku trat" nijako nevyplyva ze "kazdy kto ide kratku trat, je pozer"
ale z kontextu toho príspevku to vyplýva...lebo navrhuje zrušiť krátke trate, lebo na dlhých, pózery vraj nie sú...z tejto logiky vyplýva že pózer nie je schopný dať viac ako 60 km...ja mám skúsenosť že dosť veľa pózerov je rovnako aj na dlhých tratiach...
a prečo by si aj hobby jazdci, čo nie sú "pózeri", nemohli nemohli odšlapať svoju 35 km, resp 20 km trať...???
v každom prípade súľov je na rázcestí...buď zostane verný svojej filozofii a zostane masovkou, alebo sa vyprofiluje ako uzavretý pretek pre pár makačov...
Treba obmedzit pocet pretekarov na kratke trasy, detske trasy. Polmaraton 60km a maraton 80km a viac uz pozeri nedaju. Tam su pocty "pretekarov" normalne. Ved to je chore na 35 a 16km po 500 ludi. tam je problem.
DRZIM PALCEEEE Slavo a tiim. DAKUJEME !
To vyznačené je ZLE!
Organizátor robí maratón v prvom rade pre hobíkov. Ak sa pamätáte, v Cyklomaratónskej sérii (bola tu pred SLOVAK XCM Tour) sa krátke trate (štvrťmaratóny), keď vôbec boli, nebodovali. Toto pribudlo postupne, aby sme dotiahli práve tích čo nejazdia 60km a viac.
Aj Slavo pridal v Súľove krátke trate, urobil v nich kategórie, aby prišli aj tí (podľa Teba) "pozéri".
Pre stovku pretekárov na dlhej trati by skoro nik maratón neorganizoval.
ale z kontextu toho príspevku to vyplýva...lebo navrhuje zrušiť krátke trate, lebo na dlhých, pózery vraj nie sú...z tejto logiky vyplýva že pózer nie je schopný dať viac ako 60 km...ja mám skúsenosť že dosť veľa pózerov je rovnako aj na dlhých tratiach...
a prečo by si aj hobby jazdci, čo nie sú "pózeri", nemohli nemohli odšlapať svoju 35 km, resp 20 km trať...???
v každom prípade súľov je na rázcestí...buď zostane verný svojej filozofii a zostane masovkou, alebo sa vyprofiluje ako uzavretý pretek pre pár makačov...
LOL, a ty si akym logickym postupom dospel z vety "Treba obmedzit pocet pretekarov na kratke trasy, detske trasy" k nazoru, ze obor "navrhuje zrušiť krátke trate" ???
s niektorymi ludmi je to marny... duplom, ak si ich musel zoznamovat s vyrokovou logikou, co sa berie najneskor na strednej.
usmevna je aj veta od matematika vyssie, ze pre stovku pretekarov na dlhej by skoro nik maraton neorganizoval jednak preto, ako mnohe z maratonov na SK vznikali a takisto preto, ze enormny pocet ludi sa podpisal na zruseni sulova.
ale beriem, ze chapat veci v suvislostiach...
s niektorymi ludmi je to marny... duplom, ak si ich musel zoznamovat s vyrokovou logikou, co sa berie najneskor na strednej.
usmevna je aj veta od matematika vyssie, ze pre stovku pretekarov na dlhej by skoro nik maraton neorganizoval jednak preto, ako mnohe z maratonov na SK vznikali a takisto preto, ze enormny pocet ludi sa podpisal na zruseni sulova.
S tou výrokovou logikou je to trochu ošemetné.
Keď napíšem, že by bolo treba upraviť podmienky registrácie na MTBiker.sk, lebo potom sa do diskusie nedostanú košickí mudrlanti, ktorí všade boli a všetkému rozumejú, tiež tým z pohľadu výrokovej logiky na nikoho konkrétneho neukazujem, aj keď z kontextu môže vyplývať niečo iné
no neviem, za mna je vyrokova logika prisne exaktna vec, bez priestoru na osemetnosti. napisal obor to, co denidu interpretovala? ano alebo nie. koniec.
vlastoch tam na maratone uplne kludne nemusel byt, to v tej diskusii nie je podstatne. dolezite je, ze vie chapat pisanemu textu..
Ja by som to napisal takto - z vyrokovej logiky to mas za 1*. Problem je to, ze prisne matematicka logika je skutocne exaktna vec v matematike ale inak je ti na 2 veci.
Okrem toho, z mojho pohladu (a z pohladu ostatnych asi tiez) je ten zakladny predpoklad, ze obmedzenim kratsich tras vyriesis problem s arogantnymi a neprijemnymi bajkermi uplne mylny..
a to sa ani nebavime o tom, ze ako by to obmedzenie malo vyzerat a ze vacsinou organzatori skutocne organizuju preteky skor pre hobbikov ako nacrtla DeniDu a Milsu...
aj z mojho pohladu ten zakladny predpoklad problem nevyriesi. teda ak beriem v uvahu gaussa, rozdelenie pravdepodobnosti a nejaku statisticku vzorku ludi, co dojdu na pretek..
ale na to denidu v prvom prispevku nereagovala
a som velmi rad, ze organizatori robia preteky pre hobbikov, lebo az na zopar ludi (visna, szalay a pod.) z tych stoviek az tisicky, co stoja na starte, sme vsetci hobbikmi, mna nevynimajuc
Zdravim, zaujimava otazka v suvislosti s osudom bikemaratonu ☺ 4. rocnik INOV-8 Behu Sulovskymi skalami je tu onedlho - 13.10.2018. Po nedavnych nepeknych skusenostiach budem urcite este vyraznejsie apelovat na ucastnikov behu, aby si uvedomili, ze osud pretekov je aj v ich rukach. Pevne verim, ze nebudem musiet koncom roka pisat dalsi nekrolog... Snad je bikemaraton dostatocnym varovanim. Nedavno ma potesila informacia od priatela Michala Gabora, organizatora MTB maratonu v Sneznici, ze pri odznacovani trate po pretekoch nasli 2, slovom dva, obaly z gelov. Skvela sprava! Ze by si snad bikeri vstupili do svedomia? Bodaj by. Pekny vecer.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Píše o pozéroch. Predpokladám, že ty nie si...
DRZIM PALCEEEE Slavo a tiim. DAKUJEME !
To vyznačené je ZLE!
Organizátor robí maratón v prvom rade pre hobíkov. Ak sa pamätáte, v Cyklomaratónskej sérii (bola tu pred SLOVAK XCM Tour) sa krátke trate (štvrťmaratóny), keď vôbec boli, nebodovali. Toto pribudlo postupne, aby sme dotiahli práve tích čo nejazdia 60km a viac.
Aj Slavo pridal v Súľove krátke trate, urobil v nich kategórie, aby prišli aj tí (podľa Teba) "pozéri".
Pre stovku pretekárov na dlhej trati by skoro nik maratón neorganizoval.
LOL, a ty si akym logickym postupom dospel z vety "Treba obmedzit pocet pretekarov na kratke trasy, detske trasy" k nazoru, ze obor "navrhuje zrušiť krátke trate" ???
S tou výrokovou logikou je to trochu ošemetné.
Keď napíšem, že by bolo treba upraviť podmienky registrácie na MTBiker.sk, lebo potom sa do diskusie nedostanú košickí mudrlanti, ktorí všade boli a všetkému rozumejú, tiež tým z pohľadu výrokovej logiky na nikoho konkrétneho neukazujem, aj keď z kontextu môže vyplývať niečo iné
vlastoch tam na maratone uplne kludne nemusel byt, to v tej diskusii nie je podstatne. dolezite je, ze vie chapat pisanemu textu..
Okrem toho, z mojho pohladu (a z pohladu ostatnych asi tiez) je ten zakladny predpoklad, ze obmedzenim kratsich tras vyriesis problem s arogantnymi a neprijemnymi bajkermi uplne mylny..
a to sa ani nebavime o tom, ze ako by to obmedzenie malo vyzerat a ze vacsinou organzatori skutocne organizuju preteky skor pre hobbikov ako nacrtla DeniDu a Milsu...
ale na to denidu v prvom prispevku nereagovala
a som velmi rad, ze organizatori robia preteky pre hobbikov, lebo az na zopar ludi (visna, szalay a pod.) z tych stoviek az tisicky, co stoja na starte, sme vsetci hobbikmi, mna nevynimajuc