tato tema tu uz bola, prelistuj si mohlo by sa to spojit, bola tam celkom burliva diskusia ... ja som stale rovnakeho nazoru a asi to nema s bikom nic spolocne a to NEFAJCIT a bodka... skodi to zdraviu, ***** to, je to drahe a tak
raz som vymyslel taku vec, ze najma pre ziletkarov moze byt fajcenie vynikajuci zimny trening pluc, lebo je to pre ne zvysena zataz. Navyse cele leto dychame vyfukove plyny, tak aby sme v zime nevysli z cviku
Je to velmi hnusný zlozvyk(ani s tým nezačínajte,ale to vám nemusím "písat")Osobne zfajčím tých 10 denne a na cigaretku v lese som si už tak zvykol,že bez toho ani nemožem bit.Preklínam ten den ked som s tým začal.
Logika fajcenia ostava stale mimo mojho chapania. Chlastaniu rozumiem - privodis si nejaky iny stav. V podstate drogy to iste a travu si dokonca sem-taims dam. Este aj to fetovanie rozpustadiel ma urcitu logiku, ale preco niekto dava loove na cigarety, aby potom *****, pachlo mu z ust, zasvinil okolie, vystavil sa vacsiemu riziku ochoreni, zdegradoval pluca...?
Vie niekto o nejakom povedzme plusovom efekte?
Este aj to fetovanie rozpustadiel ma urcitu logiku, ale preco niekto dava loove na cigarety, aby potom *****, pachlo mu z ust, zasvinil okolie, vystavil sa vacsiemu riziku ochoreni, zdegradoval pluca...?
si frajer, ktorý si poťaháva a dá sa to čiastočne prirovnať aj k eufórii (hlavne ked si nemal dlhšiu dobu, alebo miesto raňajok .... bejvavalo za mlady. Potom sa to stane len blbý zvyk ktorý ťa núťi si zapáliť, lebo si nesvoj, nervozny, ...
fajčil som 16 rokov cca 20 - 25 denne a pred tromi rokmi som si povedal a dosť. Odvtedy som si nezapálil. Z vlastnej skúsenosti viem, že ked sa chce, tak všetko ide. Pre tých ktorý sa nevenia dopočítať tak tento rok budem mať 36.
Na biku som si vylepšil plúcnu kapacitu, radosť z pohybu a občasný adrenalínik pri zjazdoch a závodoch mi plne nahrádza eufóriu z cigariet. poznáte niečo príjemnejšie, ako začať lapať po dychu pri výjazde kopcom?
Fajčiarov netreba odsudzovať, lebo skôr či neskôr na to prídu. Veľa zdaru
keby fajcenie bolo iba o smrade z ust, tak to by skutocne bolo nezmysel fajcit, ale ono to ma nieco do seba ako droga moyno nie v takom rozsahu, ale to pochopi iba tan kto to zazil.
Je to velmi hnusný zlozvyk(ani s tým nezačínajte,ale to vám nemusím "písat")Osobne zfajčím tých 10 denne a na cigaretku v lese som si už tak zvykol,že bez toho ani nemožem bit.Preklínam ten den ked som s tým začal.
som na tom rovnako, nie ze by sa to nedalo prezit, ale lutujem, ze som kedy zacal....nejde len o peniaze, o smrad uz vobec nie, ale o pocit a pod...
V tej starej diskusii sa však nejakí tí BIKERI snažili presviedčať, že bike a cigarety= žiadny problém! nechápem potom aký význam to pre nich má. pozri sa ak si myslíte že je to v pohode ja asi Váš názor nezmením!
Vlastne robte si čo chcete! Váš život- Vaše zdravie!!
V tej starej diskusii sa však nejakí tí BIKERI snažili presviedčať, že bike a cigarety= žiadny problém! nechápem potom aký význam to pre nich má. pozri sa ak si myslíte že je to v pohode ja asi Váš názor nezmením!
som ale nenapisal, ze ziadny problem!! ak si to precitas dobre, tak som tam problemov par napisal.....
len ak si nikdy nefajcil, tak nevies, ci je to tazke alebo lahke s tym prastit, tot vsjo....capisto? ale nehovorim ze to nejde, snazim sa!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja ti zakazat fajcit nemozem tak naco sa pitas ked fajcit budes aj tak
a usetrene prachy mozes vrazit do vybavy ...
si frajer, ktorý si poťaháva a dá sa to čiastočne prirovnať aj k eufórii (hlavne ked si nemal dlhšiu dobu, alebo miesto raňajok .... bejvavalo za mlady. Potom sa to stane len blbý zvyk ktorý ťa núťi si zapáliť, lebo si nesvoj, nervozny, ...
fajčil som 16 rokov cca 20 - 25 denne a pred tromi rokmi som si povedal a dosť. Odvtedy som si nezapálil. Z vlastnej skúsenosti viem, že ked sa chce, tak všetko ide. Pre tých ktorý sa nevenia dopočítať tak tento rok budem mať 36.
Na biku som si vylepšil plúcnu kapacitu, radosť z pohybu a občasný adrenalínik pri zjazdoch a závodoch mi plne nahrádza eufóriu z cigariet. poznáte niečo príjemnejšie, ako začať lapať po dychu pri výjazde kopcom?
Fajčiarov netreba odsudzovať, lebo skôr či neskôr na to prídu. Veľa zdaru
som na tom rovnako, nie ze by sa to nedalo prezit, ale lutujem, ze som kedy zacal....nejde len o peniaze, o smrad uz vobec nie, ale o pocit a pod...
aj ked jazdim, fajcim, ale nie za jazdy...
Neboj, ja ta od toho rychlo odnaucim
som ale nenapisal, ze ziadny problem!! ak si to precitas dobre, tak som tam problemov par napisal.....
len ak si nikdy nefajcil, tak nevies, ci je to tazke alebo lahke s tym prastit, tot vsjo....capisto? ale nehovorim ze to nejde, snazim sa!
Neboj, ja ta od toho rychlo odnaucim
no ved na to prave cakam
zobrat ti prachy a cigy a kamaratov