Kategórie
Bike-tech
Výpredaj -40% Superior XC889 29 dámsky bicykel, gloss white metallic/copper
719 €
-40%
MOC 1 199 €
Akcia -10% GHOST KATO Essential 29 bicykel, light blue pearl/orange gloss
od 619 €
-10%
MOC 779 €
Akcia -26% Rock Machine Blizz TRL 40-29 LTD bicykel, matte khaki/neon orange/black
od 919 €
-26%
MOC 1 389 €
-6% Rock Machine Catherine 70 27 dámsky bicykel, modrá/strieborná/ružová
659 €
-6%
MOC 699 €
savings Cyclision Corph 2 MK-II 29 bicykel, midnight lime
849,90 €
savings
MOC 1 229 €
Výpredaj GHOST Lector Base 29 bicykel, svetlosivá/matná čierna
od 2 199 €
MOC 2 799 €
Akcia -6% Continental Mountain King III 26x2.3" Performance plášť, TLR, kevlar
28,99 €
-6%
MOC 41,99 €
savings Continental Double Fighter III 26x1.90" plášť, drôt
15,49 €
savings
MOC 31,90 €
savings Schwalbe Rapid Rob 26x2.25" plášť, drôt, biely pás
15,69 €
savings
MOC 24,99 €
Akcia -21% Continental Cross King 26x2.2" ProTection plášť, TLR, kevlar
44,99 €
-21%
MOC 74,99 €
savings Schwalbe Smart Sam 26x2.1" Performace plášť, drôt, bronze
19,90 €
savings
MOC 28,99 €
-20% Schwalbe Billy Bonkers 26x2.10" K-Guard plášť, drôt, bronze
15,90 €
-20%
MOC 23,99 €
-15% Schwalbe Nobby Nic 26x2.40" EVO ADDIX SpeedGrip Super Ground plášť, TLE, kevlar
62,99 €
-15%
MOC 73,99 €
Ked su fajn ludia , tak je radost jazdit
Skala - nejaky frajer prerezal najvacsi strom co tam zavadzal cely rok v 1. casti! Na konci ten taky nepodareny drop zanikol a vlastne cela Skala sa so stipkou umenia da prejst bez zlozenia nohy na zem
Lozorno - VELMI milo prekvapilo. Domaci to cele oznacili konarmi. Tobogan s na Karpaty nevydanou narocnostou a fun faktorom v plnej prevadzke a trail je prejazdny po celej jeho dlzke, snad v takom dobrom stave este nebol. Treba ist, kym napada listie. dal som si to 2x je to zabava.
Mociarna (kratky trail s lavkou) - kto ma rad skoky, pride si na svoje. spravili tam brigadu a kazdy skok je po repase
Ohek - siel som ho 1. krat, skor sklamany z neho, ale kto rad skace, tak si zaskace do syta
PS - na Trailforks niekto prehodil nazvy Mociarna a Lozorno naopak
Diky za aktualni info. Ohledne tech nazvu- minuly tyden jsem tam potkal mistnaky a ti mne rikali, ze na trailforks je to oznacene spravne- netreba nic menit! Mocianou se oznacuje ten trail, ktery ty chybne nazyvas Lozornem, ktery konci az dole u vodni nadrze v Lozorne u tzv. "Mociarny" proto trail Mociarna. Lozornem oznacuji ten kratky trail se skokama a lavkou(po staru a chybne Mociarna) A Ohek je proste Ohek! Takze tak!
ano bol to Tesak, a urobil to celkom sam bez pomoci. Ako aj mnohe ine stromy, ktore nam lezia tu pri BA na trailoch odstranuje na vlastne naklady, vlastnou pilou a este sa sem k tomu dotrepe z Častej.
Som zvedavý, čo padne nové cez zimu
Tomasek trail s lavkou volali tunajsi foristi ako Mociarna odjakziva (rozumej od kedy tu chodim, co je tak 5-6 rokov). Vdaka foru som ten trail vobec vedel ze existuje a aky ma nazov. To nie ze ja som ho tak zacal volat. Ten novy dlhy co konci dole pri vodnej nadrzi ako je TZ Rusniaky mal logicky nazov Lozorno, lebo Mociarna uz bola obsadena!
No nic, nejako sa uz skontaktujeme s tvorcami a dohodneme, nech sa nazov ustali medzi nimi aj nami a bude v tom poriadok.
Zopar stranok dozadu som to vysvetloval. Oznacenie na Trailforks je spravne. Lozorno je kratke a ma skoky, Mociarna kopiruje cestu Mociarna az k Lozorskej priehrade.
Nie je to chybne, ved oba zacinaju na Mociarnej (kopec) a ten co nejde k nadrzi tam bol podstatne skor
Kopec sa vola Strmok, cesta z neho smerom do Lozorna je Mociarna. Chybne je povazovat trat na kopci Strmok za "Mociarnu". Start oboch trati bol vzdy z kopca Strmok kedze sme Mociarnu neskor stavali ako odjazd z trate Lozorno.
V retrospektive pomenovat druhu trat "Lozorno" nebol najlepsi napad .. no aspon pre nas bola Skala vzdy len Skala/Banske..
Presne tak
Aha .. pozeram znovu mapu a on nie je pomenovany ani na hikingu ani cykloserver ale nejako sa mi to v hlave zadefinovalo, ze sa kopec vola Mociarna (ten vedla je Kopanicka, aj ked je nizsi). V takom pripade beriem spat , ale potom by sa mal volat trail Strmok. Vsak to s Lozornom nic nema
Pod radsej niekam inam, po MK este najazdis v zime vela km
Dnes som to prebral s partiou, bude z neho Strmok. Idem to zmenit na TrailForks ...