Gusto0, SpecializedTT zobral som do batohu Canon EOS 700D, setový objektív 18-55, tri fotky, tri expozície a potom zloženie a rýchly postprocess v PC. Už ma štvali tie nepoužitelné fotky z mobilu čo som nosil domov. Gusto0 na červenej vidieť stopy po motorkároch. Trochu zapadaná lístím, v prvej tretine zdola je stredom vymletý járok od stekajúcej vody ale horné dve tretiny sú celkom fajn. Padnuté stromy zo začiatku sezóny sú odstránené. Zjazdné to je v pohode ale plnou parou sa pustiť (hlavne dole) nedá. Už som rozmýšľal, že prídem ten výmol zasypať.
Ochladilo sa, cesťák odložený, oprašujem MTB. Dnes Kôprova Dolina (mám to z domu vzdušnou čiarou 16km ) . Veľa bikerov a "bikerov" , minimálne 2/3 ebiky (Rock Machine a Haibike) . Flísové bundy a šušťákové nohavice dávali tušiť že títo ľudia veľmi nejazdia . Na mojom MTB som si pripadal ako dinosaurus pred vyhynutím.
Len toľko odkáž “ borcovi “ na fotke , že na svadbu sa k obleku moc nehodia tie GPS Suunta ... doporucujem decentne “ oblekovky “ . Ale pokial chce merať tepy o svadobnej noci , potom nech ich nechá , ale žiadam sprístupnuť dáta na Strava-e ...
vonku je vymalovane skoda vetra - na Babe sa nedalo existovat - sa divim ze tu civavu neodfuklo (asi ma nizke tazisko )
dnes na Homolke boli asi nejake "preteky" alebo co - som sa bal stupit na cestu.
Len toľko odkáž “ borcovi “ na fotke , že na svadbu sa k obleku moc nehodia tie GPS Suunta ... doporucujem decentne “ oblekovky “ . Ale pokial chce merať tepy o svadobnej noci , potom nech ich nechá , ale žiadam sprístupnuť dáta na Strava-e ...
Gratulujem samozrejme ??
a tak Imro tieto veci moc nerieši, ale dúfam, že ho dnes aspoň opijú
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mna by tiež zaujímalo
Gusto0 na červenej vidieť stopy po motorkároch. Trochu zapadaná lístím, v prvej tretine zdola je stredom vymletý járok od stekajúcej vody ale horné dve tretiny sú celkom fajn. Padnuté stromy zo začiatku sezóny sú odstránené. Zjazdné to je v pohode ale plnou parou sa pustiť (hlavne dole) nedá. Už som rozmýšľal, že prídem ten výmol zasypať.
31.9km,1H58-950vm
na chate sviežich 7st
Gratulujem samozrejme ??
Blahoželám
https://www.strava.com/activities/1887977015#kudos
nejake mobilofky
vonku je vymalovane
dnes na Homolke boli asi nejake "preteky" alebo co - som sa bal stupit na cestu.
Gratulujem samozrejme ??
a tak Imro tieto veci moc nerieši, ale dúfam, že ho dnes aspoň opijú
astro ty si dal prečo Katkovi dislike ? Nie že by si nemohol , len ma to zaujíma
Imroman & Lenka, nech vam to spolu slape!