A ten Soot sa da vobec niekde kupit? Stale ho maju na webe ako nedostupny. Skoda, ze nerobia aj karbonovu verziu.
Inac by ma zaujimalo kto vymyslel ten nazov Soot
Inak to je zaujímavé že tolko ludí chce kúpiť Soot a nemá kde lebo "nie sú" .
To je ako za socíku hehe.
Aj vtedy boli Favority (jediný cestný bicykel ne/dostupný u nás) podpultový tovar.
Nevyberala sa ani farba, ani velkosť.
Bralo sa čo prišlo.
Dopyt výrazne prevyšoval ponuku a nestíhali v takých počtoch vyrábať.
Ale že by to bolo možné aj za kapitalizmu?
To mi je divné.
Silex je super, aj na cesty aj v terene, pozri toto vlakno, uz som o nom pisal par stran skor. Oproti Sootu (ktory je taky decentnejsi), ma trochu specificky look aj farby su vyrazne ale ked ti to vyhovuje, je to super volba. Alebo ak to neponahla, skus objednat Soot 2019, no ceny asi budu vyssie ako pri 2018.
A ten Soot sa da vobec niekde kupit? Stale ho maju na webe ako nedostupny. Skoda, ze nerobia aj karbonovu verziu.
Ak niekto zháňa gravel mám na predaj úplne nový Dema Grid 7.0 vo veľkosti 550. Gravel bol vystavený na prezentácii a výstave. V prípade záujmu mi napíšte do správ.
Dalsia technicka pomoc. Ake plaste dat , ktore myslite ze optimum na gravel , teraz som.obul conti rodfighter II ci ako a celkom dobre / aj ked bez ochrany proti defektom / nejaka ina alternativa ? Respektiva optimum sirka - jeden par kolies
Ja som mal najprv 35C RapidRob, v teréne to bolo obstojné, na asfalte som sa dosť natrápil. Prezul som G One Allround ten istý rozmer a odvtedy maximálna spokojnosť. Ono je ťažké takto odpovedať. Pod pojmom Gravel si každý predstaví niečo trochu iné. Mne napr. takéto plášte stačia, lebo ten bajk beriem ako pohodlnejší cesťák s ktorým si rád vyrazím aj na poľné/lesné cesty ktoré nie sú priveľmi rozbité. Zas niekto iný sa na ňom chce vyblázniť hlavne v teréne a bude hľadať niečo s agresívnejším gripom a aj 40mm mu budú priuzke...
Ja som mal najprv 35C RapidRob, v teréne to bolo obstojné, na asfalte som sa dosť natrápil. Prezul som G One Allround ten istý rozmer a odvtedy maximálna spokojnosť. Ono je ťažké takto odpovedať. Pod pojmom Gravel si každý predstaví niečo trochu iné. Mne napr. takéto plášte stačia, lebo ten bajk beriem ako pohodlnejší cesťák s ktorým si rád vyrazím aj na poľné/lesné cesty ktoré nie sú priveľmi rozbité. Zas niekto iný sa na ňom chce vyblázniť hlavne v teréne a bude hľadať niečo s agresívnejším gripom a aj 40mm mu budú priuzke...
vsak to, ja mam na svojom momentalnom delta cruser a staci mi to a ten ony road fighter je tiez mega
Ja mám plášte 40 mm. Po 3000 km najazdených tuto sezonu na Graveli, by som nič tenšie na to nedal. Pôsobí to "tažkopádne" ale to je len optický klam. Dôležité je aby plášte mali nízky valivý odpor a boli ľahké. Ak máš plášte 350-450 gr. max a ľahké kolesá, tak je aj jazda na asfalte prekvapujúco "Svižná"
Ešte by som dodal že ním jazdím vetšinou meste. (80%)
To znamená hore-dole obrubníky, mačacie hlavy, výtlky, električkové kolaje, štrkové cesty v parkoch.
Som ráz že mám tie 40 mm plášte, fakt dobre to pruží v kombinácii tlakom 2,5 Bar.
Jazdil som aj "endurance" cestťák s 28 mm pláštmi a to bolo málo.
Toto je oveľa lepšie, uplne iný level komfortu.
Ja mám plášte 40 mm. Dôležité je aby plášte mali nízky valivý odpor a boli ľahké. Ak máš plášte 350-450 gr. max a ľahké kolesá, tak je aj jazda na asfalte prekvapujúco "Svižná"
vsak ed maju malu vzorku a ich nafukas natvrdo tak poletis na asfalte - a aky druh mam pozerat - myslim typ znacky
Ako tak čítam príspevky vidím, že som sa rozhodol správne objednať gravela. Cca už 6 rokov som bez mtbčka a po čase sa začalo cnieť aj za nejakým tým terénom, respektíve takej neobmedzenej jazde lesom, lúkou, šotolinou v kombinácii s asfaltom. Cesťák je predsa len plnokrvník na asfalt a to časom tiež omrzí.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To je ako za socíku hehe.
Aj vtedy boli Favority (jediný cestný bicykel ne/dostupný u nás) podpultový tovar.
Nevyberala sa ani farba, ani velkosť.
Bralo sa čo prišlo.
Dopyt výrazne prevyšoval ponuku a nestíhali v takých počtoch vyrábať.
Ale že by to bolo možné aj za kapitalizmu?
To mi je divné.
ja
sooty budu vyrobene/dostupne v decembri
vsak to, ja mam na svojom momentalnom delta cruser a staci mi to a ten ony road fighter je tiez mega
To znamená hore-dole obrubníky, mačacie hlavy, výtlky, električkové kolaje, štrkové cesty v parkoch.
Som ráz že mám tie 40 mm plášte, fakt dobre to pruží v kombinácii tlakom 2,5 Bar.
Jazdil som aj "endurance" cestťák s 28 mm pláštmi a to bolo málo.
Toto je oveľa lepšie, uplne iný level komfortu.
vsak ed maju malu vzorku a ich nafukas natvrdo tak poletis na asfalte - a aky druh mam pozerat - myslim typ znacky