v Rakusku ficim zwift cez galaxy s9 uz zopar mesiacov, ide vsetko po masle, zatial som nemal ziadne problemy, netusil som ze je to obmedzene na krajiny
EDIT: teraz pozeram do google play store a pri zwifte je napisane ze je to momentalne limitovane na higher end graphics
alex8ved práve, nie je to dostupné vo všetkých krajinách a ja nevlastním taky výkonný android zatiaľ, čo by to spustil. Primárne jazdím len cez počítačový zwift
Ahojte chcel by som zacat používať Zwift a chcem sa spýtať čí sa to da nejako naparovat cez garmin trenažér mam nejaky magneticky od Force a co som čítal všade sa spomína len smartfón.
Ďakujem
Caute, idealny cas zacas intenzivnejsie Zwiftovat - niekto nahodou skusa Tour of Watopia? Zozaciatku som trenazer celkom hejtoval ale tuto zimu som tomu trosku prisiel na chut. A s mojim talentom strepat sa na bicykli mam teraz trochu strach ist von .
teraz ? práve naopak - čas ho zazimovať. Aj keď world tour jazdci zrejme najbližší štvrťrok bude pretekať už len virtuálne - zwift a podobné platformy budú profitovať
Ahojte vlastním trenažér elite novo force bez bluethod chcem sa sypatat keď by som si dokúpil k mojim hodinkami garmin aj snímače na bicykel dalo by sa to spravovať s apkou Zwift ?
Potrebujes minimalne speed sensor na bike. Garmin ti vobec netreba. Neviem na akej platforme to chces rozbehat ale pre win je lepsi ant+ IOS funguje fajn aj na smart BT. Android neviem, ale tam asi tiez iba smart BT. Cize v podstate mobil vyrobeny tak od 2018.(pre istotu)
Tak hlavne ak nemas smart trenazer tak ti nebude simulovat narocnost terenu (sklon), takze aj ked pojdes do kopca tak budes ako keby na rovine. To ten Zwift potom velky vyznam nema .
Nitektore androidove telefony maju aj ANT+ a ak nemas, staci ti USB ANT+ ktory pichnes cez USB-C ONT adapter a fungujes Teda ak chces Companion App pouzit ako bridge...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
EDIT: teraz pozeram do google play store a pri zwifte je napisane ze je to momentalne limitovane na higher end graphics
Program prednostného prístupu je momentálne plný, ale neskôr sa možno uvoľní miesto
Ale nefunguje to poriadne, nejde mi nainštalovať pulzmeter a obrazovka je červená
Ďakujem