Kupil som si novy cestny bike, je dost drahy a tak sa trochu bojim, ci sa nemoze stat, ze ma niekto z neho zhodi a ukradne mi ho. Stretli ste sa niekto s niecim podobnym? Robi sa to vobec na Slovensku?
stanleeee Ja mám poistku v Allianz a pýtal som sa na kočikáreň (ktorá je za 2x mreže 1x protipožiarne dvere a 1x klasicke dvere + ) a ak tu ukradnú moj bajk tak mi nič nepreplatia lebo "spoločné priestory", musím to mať vo svojej kobke (drevené fošne) kde nemá nik prístup len ja... A tak mám svoj bajk v izbe..
Teda si pozrite, prípadne sa informujte, že na čo sa vaša poistka domácnosti vzťahuje a na čo nie...
Ale to ja viem, len mi ukaz fetaka alebo pajser na Adlo dvere napr.s kt.sa tam dostanu. A ani s tou pivnicou to uplne tak nieje, ..a ak aj tak nechce vediet kolko ti vypacitaju zostatkovu hodnotu bicykla )
Ja som to viriesil jednoducho..obetoval som loggiu..kde viem na stenu zavesit 3 bajki a dalsie 3 by som vedel dat normalne ale mame iba 4..balkon som zasklil a dal som tam zamky a to mam na druhej strane balkonu este malu dielnicku pod klimou spravenu
Kto ma bezp.okna a balkonove dvere? Ce klasiky plastove z jedny dvoma srobovakmi otvoris )))
Nie su to ziadne "klasicke" dvere. Su to home made ocelove dvere. Detaily nechcem velmi rozpisovat. Ako maju okienko, ale cez to sa von bajk urcite neprepcha.
Neviem kde som to čítal, asi tu, že keď sa nedostali cez zabezpečené dvere, tak bike "vytiahli" rozobratý cez okienko. Ostali len kolesa či rám, čo nešlo prepchať...
ak máte murovanú miestnosť a problém je len zabezpečenie dverí, tak stačí trochu fantázie, návšteva obchodu so železom, kamaráta so zváračkou a za pár kačiek je také zabezpečenie že zlodej nepochopí..osobne sa na komerčné zabezpečenia nespolieham..
Neviem kde som to čítal, asi tu, že keď sa nedostali cez zabezpečené dvere, tak bike "vytiahli" rozobratý cez okienko. Ostali len kolesa či rám, čo nešlo prepchať...
To da logiku, ze treba zabezpecit aj okno to uz musi byt aky motak, ked da bezp.dvere a plastove okno nezabezpeci tiez ))
vy ste vsetci zlodeji ako citam
co tak zacat robit na tom aby sa bajky nekradli.... aspon to obmedzit.... napady jak vylupit pivnicu mate, tak dajte napad ako tomu predist..... zaciatok je aby sa nekupovali lopaty... a stale je urcite aj tu dost ludi co by lopatu za dobry peniaz (volodajovu nie, ta je napadna ....sorry Vlado) urcite kupili......
ja som zato aby mal kazdy bajk TP ako auto a kedykolvek ta mohli zastavit policajti a skontrolovat to.... napriklad........... alebo cip niekde vo vnutri v rame a policajtom citacky alebo alebo alebo.... teraz budte kreativny
ja som zato aby mal kazdy bajk TP ako auto a kedykolvek ta mohli zastavit policajti a skontrolovat to.... napriklad........... alebo cip niekde vo vnutri v rame a policajtom citacky alebo alebo alebo
Čip je dobrý nápad, ale už to vidím, akoby mestá nakupovali čítačky na to? Dôležitejšie je, aby ľudia nekupovali lopaty...by ma zaujímalo koľko bicyklov tu v inzercii sú čorky. Možno by stačil nahodiť systém, že sa nedá pridať inzerát na bike, bez nahodenia čísla rámu aj s fotkou...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kým sa tam nepresťahuje Slovák...
Teda si pozrite, prípadne sa informujte, že na čo sa vaša poistka domácnosti vzťahuje a na čo nie...
Ale to ja viem, len mi ukaz fetaka alebo pajser na Adlo dvere napr.s kt.sa tam dostanu. A ani s tou pivnicou to uplne tak nieje, ..a ak aj tak nechce vediet kolko ti vypacitaju zostatkovu hodnotu bicykla
Kto ma bezp.okna a balkonove dvere? Ce klasiky plastove z jedny dvoma srobovakmi otvoris
https://www.youtube.com/channel/UCm9K6rby98W8JigLoZOh6FQ/videos
Mala akukarbina a je vybavene
Nie su to ziadne "klasicke" dvere. Su to home made ocelove dvere. Detaily nechcem velmi rozpisovat. Ako maju okienko, ale cez to sa von bajk urcite neprepcha.
To da logiku, ze treba zabezpecit aj okno
co tak zacat robit na tom aby sa bajky nekradli.... aspon to obmedzit.... napady jak vylupit pivnicu mate, tak dajte napad ako tomu predist..... zaciatok je aby sa nekupovali lopaty... a stale je urcite aj tu dost ludi co by lopatu za dobry peniaz (volodajovu nie, ta je napadna ....sorry Vlado) urcite kupili......
ja som zato aby mal kazdy bajk TP ako auto a kedykolvek ta mohli zastavit policajti a skontrolovat to.... napriklad........... alebo cip niekde vo vnutri v rame a policajtom citacky alebo alebo alebo.... teraz budte kreativny
Juro, fakt každý?
Ja som dodnes nevedel, že existujú ručné hydraulické kliešte.