Nie vždy a stále je potrebné chodiť do servisu.Samozrejme nie každý má k tomu vzťah, ale najdu sa určite taký ako ja čo sa učia, skúšajú, študujú...a servisujú si sami.A časom si upravia svoj "kútik" na útulnú dieľňu....vycibria si techniku a pomáhajú kamošššom
Začínal som v pivnici rodičov,ktorú som si prerobil,po svojom.....síce to vyzerá ako neporiadok, ale akurát som robil "APACHE"
Podeľte sa aj vy o vaše dielne,vylepšenia,zlešováky,alebo hoc ... len o "sersan"...
Predchadzajuci navrh whitetigera sa mi paci viac. Nemam vsak na to material a ani jeden z bikov u nas nema otvor v klukach z lavej strany a niektore ani z pravej.
som z Podhorian, kúsok od TO..prídi a vytočím ti také na počkanie..
Vcera som sa s tym trapil aj na zadnej dvojpiestikovej aj na prednej stvorpiestikovej brzde. Tak som tam vlozil take pliesky co dom dal ale nie je to ono
Dik
Hlavne otvor tú expanzku
Ale úplne by malo stačiť otvoriť expanzku, nahodiť staré platne a širokým šrobovákom opatrne roztlačiť.
Malý momentak mám, potrebujem pokryť čapy 12-20nm a vidlu 28nm
Continental Race montpáka, 1 ks
1,79 €
MOC 1,90 €Na Shimanach to je "2" 2,5 "3" imbusak, jedno z toho, o Sram nvm nic
?to akože si ešte viac vysunul piestiky? Celé zle, hlavne ja osobne som ti nikdy nerobil na namontovanej brzde. Odmontovať a pekne prestrčiť telom brzdy nejaký plochý predmet a z oboch koncov rovnomerne zatlačiť. Expanzku tiež bežne neotváram, keďže olej do bŕzd dávam pri úplne roztiahnutých piestikoch...