Tak to výhra ten Soot, dizajn je pekný, fajn je aj cena. Koyuk 2.0 je tiež krásavec no tam to už je o 400€ viac. Trochu tých peňazí vrazim to Soota, výmena kotúčov bude ako prvá ?. Neviete aké max plášte po berie ten Soot?
Prečo výmena kotučov? Ja mam nech. kotučovky na graveli a nedám na ne dopustiť, odjazdených 3000 km za tuto sezónu na ňom. (samozrejme dvojpiestikové, sme v roku 2018 a nie v 2008)
Ale niektorí tu posudzujú mech. kotúčovky podla toho čo bolo pred 10-timi rokmi.
Prečo výmena kotučov? Ja mam mech. kotučovky na graveli a nedám na ne dopustiť, odjazdených 3000 km za tuto sezónu na ňom. (samozrejme dvojpiestikové, sme v roku 2018 a nie v 2008)
Ale niektorí tu posudzujú mech. kotúčovky podla toho čo bolo pred 10-timi rokmi.
Asi si zle pochopil,ja si chcem vymenit len kotuče,nie celé bzdy. Na svojom túlacom biku mám ešte staré mechanicke Hayes MX-2 ( rok 2006) a brzdia parádne,a funguju tiež super,doprial som im komplet Jagwire na rovné cesty to boooohato stačí. A páči sa mi že si ich možem sám pekne servisovať. Takže mechaniky aj celkom vítam na Kellyse.
Inak CTM ma celkom v pohode ceny na tych graveloch. Co som postrehol DEMU, tam boli uplne inde. Kellys ma ake ceny na 2019?
Záleží čo porovnávaš. Dema ani CTM nemajú porovnateľnú špecifikáciu. O 100 Eur drahšia Dema (1.199Eur) na 2x10 Tiagra má komplet hydraulické páky aj brzdy oproti radeniu 105 a 2x11speed, ale lacným brzdám RS306 na CTM. Hoci má CTM prevody 2x11speed, rozsah prevodov je pre gravel je IMHO dosť diskutabilný. Prevodníky 50-34z a kazeta 11-32z sú prevody skôr na hobby cesťák. Dema Grid 5.0 má síce iba 2x10z, ale prevodníky 48-32z a kazetu 11-34z.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
cca prelom februar marec a budu sa urcite hned skladat nakolko je one dost velky zaujem
Asi si zle pochopil,ja si chcem vymenit len kotuče,nie celé bzdy. Na svojom túlacom biku mám ešte staré mechanicke Hayes MX-2 ( rok 2006) a brzdia parádne,a funguju tiež super,doprial som im komplet Jagwire
Záleží čo porovnávaš. Dema ani CTM nemajú porovnateľnú špecifikáciu. O 100 Eur drahšia Dema (1.199Eur) na 2x10 Tiagra má komplet hydraulické páky aj brzdy oproti radeniu 105 a 2x11speed, ale lacným brzdám RS306 na CTM. Hoci má CTM prevody 2x11speed, rozsah prevodov je pre gravel je IMHO dosť diskutabilný. Prevodníky 50-34z a kazeta 11-32z sú prevody skôr na hobby cesťák. Dema Grid 5.0 má síce iba 2x10z, ale prevodníky 48-32z a kazetu 11-34z.