Jazdim na MTB od juna tohto roku, mam najazdenych iba nieco vyse 1500km, snazim sa tri krat do tyzdna v priemere tri hodiny odjazdit (teraz na jesen menej), ale k veci:
Moj tep v klude ma hodnotu od 45 do 50, maximum podla sporttesera 195, ale vacsinou sa snazim nad 185 nechodit. Priemernu TF mi vypocita 145-150 po kazdom vyjazde. Vaha 100kg, vek 26.
Myslite, ze su to normalne hodnoty? Najmä ten pulz v pokoji sa mj zda az prilis nizky, kedze niesom top sportovec.
Aké hodnoty TF mate vy?
Dakujem za odpovede.
posledný komentár: 4. 12. 2025 o 19:13
ked sme uz pri pravopise nepamatam si ze by ma niekedy astro chytil takze az taky pruser to asi nebude
ale ak si odpustis dalsie kolo blbosti tak nebude treba podobne kolo ako sme si dali dnes.
a lekcie z obmedzenosti si dávaš sám pri každom testovaní - vysolíš zaň 30 E a nakoniec ani nevieš, nepotrebuješ vedieť aký si mal pri tomto zaťažení priemerný, maximálny a normalizovaný výkon, vôbec ťa to nezaujíma, nemáš problém - jednoduchý, skromný človek
Som chcel rozšíriť tvoje obzory o tieto údaje. Ty si chcel moje obzory o tieto údaje ukrátiť, nie rozšírť. Zas píšeš blbosti.
Dajme ďalšie kolo - rozšírenia tvojich obzorov, snov. Na ES1 ide už asi desiaty krát dream team s Magicom Johnsonom, Jordanom,... Ak by si chcel mať doma zopár exkluzívnych live záberov najväčších legiend histórie basketbalu napríklad z tohto zápasu NBA
sedel by si v Great Western Forum /neďaleko - v LA/ v ôsmom rade za košom vľavo, tak by ti po pár minútach fotenia Jordanových, Kobyho, Shaquille O'Neal - ových parádičiek ochranka zabavila fotoaparát aj s teleobjektívom. Dobrá správa je, že po zápase by ti ho aj s nafotenými zábermi vrátili. Podobne by si pochodil aj pri zhotovovaní videozáznamu hokejového zápasu NHL napr. Anaheim Mighty Ducks vs NY Rangers v Anaheim Arene s Gretzkym, Karyiom, Selannem, ... Veselá atmosféra, puberťáci vedľa mňa na nich z prvého radu hádžu ponad plexisklo na striedačku vylúskané arašídy, ... Som myslel, že im jednu čapnem. Normálne sa mi zvýšil kľudový pulz. Z 50 na možno aj na nejakých 70 - 80 bpm.
ale vidim ze ides tak schvalne premiova otazka pre analytika.
02/03/2012 - priemerny vykon na zatazovom teste 227w pocas 14minut.
19/05/2017 - priemerny vykon na zatazovom teste 227w pocas 14minut.
na ktorom teste som mal na ANP o 0.3w/kg lepsiu vykonnost? pocas oboch testovani som vazil rovnako
Kristian za 10-15s sa trenovany jedinec dostane na max len velmi tazko Aj ked toto asi nie je jeho pripad
toto nie je dobrá rada pri 10-15 sekundovom all out špurte mi tep vyskočí na cca 180-185, pri 7-minutovej časovke som mal 198