viete mi poradiť, že či tento trenažér https://www.mtbiker.sk/shop/cyklotrenazery/trenazery/elite-qubo-digital-smart-b-trenazer.html je ideálny pre mňa? Žiadny pro cyklista ale idem na Ironman-a a chcem už od zimi trénovať. Moje požiadavky sú aby sa to dalo prepojiť so Zwift na Strave a teda aby mi tam pasoval moj CTM Blade 3.0. Prosím o nejakú radu Celkom sa mi pozdáva. Prípadne ak mi viete v okolí tej ceny poradiť niečo lepšie
Ok, vlastním tento trenažér pár týždňov, striedam Zwift aj ich My Elite Trainer, obidva cez bluetooth zatiaľ bez problémov, cez my Elite Trainer sa dá zdieľať na stravu resp. ukladať v rôznych formátoch, zwift som neskúšal tiež nováčik a nám podobný plán.
Na Elite software si napr. dokážeš naplánovať trasu na mape a pekne ti hádže prevysenia,
moja skúsenosť je že v reále je to o nejaký km rýchlejšie, zwift je zase zábavnejší skôr ti zbehne čas. Ja som zatiaľ spokojný, len som predpokladal viac stráveného času na trenažéry ?
Rozhodol som sa pre tento typ pred mesiacom a kúpu neľutujem (Elite Qubo Digital Smart B+). Používam ho v kombinácii s MAC-om (bluetooth) a hrudný pás mám pripojený pomocou ant a USB dongle. Inštalácia prebehla bez akýchkoľvek problémov. Zo zvedavosti som vyskúšal viacero aplikácii.
Začal som s MyeTraining nakoľko máš k tomu ročné predplatné. V podstate som k nej nemal výhrady ale chýbal mi tam lepší prehľad o tréningu a tréningové plány. Videá a
Z pohľadu tréningu a tréningového plánu sa mi oveľa viac pozdáva TrainerRoad. Na ich stránke je kopa videí, kde sa dozvieš ako to celé funguje.
Export na stravu je možný zo všetkých. MyeTraining, TrainerRoad a aj Zwift.
PS: odporúčam ventilátor pred trenažér, ja osobne idem skapať od tepla v byte...
Ďakujem páni. No ešte som dostla tip aj na TACX Vortex Smart T2180. Je medzi nimi cca 100 euro. Taktiež to chcem používať spárované s Mac Book Pro. Hrudný pas mám s Garmin Fenix. Budem musieť asi naštudovať ešte videa aby som správne pochopil ako to celé spojiť, že či teda ani netreba zapínať hodinky a ono to meria nejak pomocou zwiftu/my trainer alebo treba nejak s tým spojiť aj hodinky.
Ak mi niekto ešte neodporučí iný tak asi skúsim tu cez MTB Biker objednať Elite Qubo Digital Smart B+
Zwift aj my Elite Training ponúka možnosť výberu snímačov čiže si vyberieš signál aký chceš hodinky, trenažér, cyklopocitac môžeš aj kombinovať medzi nimi, podpora bluetooth 4.0, ant+, urcite, Suunto cez ant nefunguje, Power meter je vraj dosť presný to ale ja osobne nemám overené, ešte na ňom slape aj "myrealvideo" v elitackom software si to nájdeš niečo je zadarmo , vieš si aj nahrať vlastne video, osobne by som využíval zwift a ako spestrenie myelitetraining.
Ďakujem...zoberiem teda ten spominani Elite Qubo Digital Smart B+ a skusim to so Zwift...snad pojdu aj tie spolocne vyjazdy tam to ma celkom laka a podla man pri tom aj rýchlejšie ubehne čas tréningu
Ja tiež vlastním elite qubo Digital smart b+. Povedal by som, že je na môj vkus trosku hlucnejsi, hlavne pri vyšších rýchlostiach. Bude to možno tým, že je brzda riadnena magnetom a nie kvapalinou. Powermeter, resp. watty sú prepocitavane, 'powermeter' bolo nutné nastaviť, pretože to neprepocitavalo presne. Áno, zwift funguje s týmto trenazerom perfektne, dokončil som už aj niekolko závodov.
no pekne, cize musi byt fluid ale to zas nebude mat riadenu zataz a to je take na <> riesenie, slapat rovnako ci idem do kopca alebo nie
alebo sa musim ist k niekomu pozriet co ma magneticky ako to hulaka nazivo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Reálne uvažujem nad:
https://www.mtbiker.sk/shop/cyklotrenazery/trenazery/elite-qubo-digital-smart-b-trenazer.html
Alebo
https://www.mtbiker.sk/shop/cyklotrenazery/trenazery/elite-qubo-power-fluid-trenazer.html
Máte niekto skúsenosti s nimi? Čo sa týka hlučnosti, ako je na tom smart b? Lebo podľa videí vyzerá fluid podstatne tichší.
Elite Qubo Fluid trenažér
349 €
viete mi poradiť, že či tento trenažér https://www.mtbiker.sk/shop/cyklotrenazery/trenazery/elite-qubo-digital-smart-b-trenazer.html je ideálny pre mňa? Žiadny pro cyklista ale idem na Ironman-a a chcem už od zimi trénovať. Moje požiadavky sú aby sa to dalo prepojiť so Zwift na Strave a teda aby mi tam pasoval moj CTM Blade 3.0. Prosím o nejakú radu
napr.. skus témy popozerať čo su tu
Na Elite software si napr. dokážeš naplánovať trasu na mape a pekne ti hádže prevysenia,
moja skúsenosť je že v reále je to o nejaký km rýchlejšie, zwift je zase zábavnejší skôr ti zbehne čas. Ja som zatiaľ spokojný, len som predpokladal viac stráveného času na trenažéry ?
Začal som s MyeTraining nakoľko máš k tomu ročné predplatné. V podstate som k nej nemal výhrady ale chýbal mi tam lepší prehľad o tréningu a tréningové plány. Videá a
Z pohľadu tréningu a tréningového plánu sa mi oveľa viac pozdáva TrainerRoad. Na ich stránke je kopa videí, kde sa dozvieš ako to celé funguje.
Export na stravu je možný zo všetkých. MyeTraining, TrainerRoad a aj Zwift.
PS: odporúčam ventilátor pred trenažér, ja osobne idem skapať od tepla v byte...
Ak mi niekto ešte neodporučí iný tak asi skúsim tu cez MTB Biker objednať Elite Qubo Digital Smart B+
pripadne nieco podobne a teda Smart fluid trenazer kompatibilny so zwiftom za rozumne prachy
https://www.amazon.com/gp/product/B078Z2RQJC/ref=ox_sc_act_title_1_1_1?smid=A39O7RDSB7O9EA&psc=1
EDIT: tak som zistil ze aj tento je na prd
potrebujem taky aby vedel sam menit odpor podla profilu trate a este bol aj fluid
Do bytu je hlučnejší. Už počas tretej jazdi mi bola zvoniť suseda, že čo sa deje. Sa bála, že bytovka spadne...
A to mám aj podložku pod trenažérom.
alebo sa musim ist k niekomu pozriet co ma magneticky ako to hulaka nazivo