dosť bolo smartwatchov, powerbaniek, gpstrackerov, "minimalizujem" all in one, moj staručký Galaxy S4 dostal väčšiu nádrž o kapacite 7500 čínskych mAh. Ale nič pre gramárov...
Nie je to karbon. Takze pieskovanie je na druh materialu v poho? Uz som sa zlakol,ze budem stetcom natierat odstranovac farby
Zalezi ake medium sa pouzije. Ked ti to budu robit ocelovou drtou tak budes muset ram este do hladka prebrusit a moze ti aj dost materialu ubudnut. Ja som daval jednemu manikovi z Terchovej robit hlinikove kolesa a spravil ich tak ze boli hladke akurat pripravene na nastrek. Neviem ale ake medium pouzil.
Tu mas link ak ta to zaujima http://www.pieskovacieprace.sk
Ja by som nekúpil rám, ak by som ho musel prestriekať na inú farbu. Myslím si, že original farba je kvalitnejšia.
No v mojom prípade bola možnosť sa voziť na malom ráme, alebo kúpiť väčší rám, alebo predať bike niekomu pod cenu. Čo by si zvolil ty v takomto prípade
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nech slúži.
58F9A9DC2DB6.jpeg
Chcem to dat streknut do tej peknej modrej co je na kompletnom biku
Daj poriadnu fotku...
Nech slúži.
casu malo... tak zatial len informacna...
Ja som na black friday kupil v alze elektrokolobezku, no mam hovno.
Zalezi ake medium sa pouzije. Ked ti to budu robit ocelovou drtou tak budes muset ram este do hladka prebrusit a moze ti aj dost materialu ubudnut. Ja som daval jednemu manikovi z Terchovej robit hlinikove kolesa a spravil ich tak ze boli hladke akurat pripravene na nastrek. Neviem ale ake medium pouzil.
Tu mas link ak ta to zaujima http://www.pieskovacieprace.sk
No v mojom prípade bola možnosť sa voziť na malom ráme, alebo kúpiť väčší rám, alebo predať bike niekomu pod cenu. Čo by si zvolil ty v takomto prípade
Ok skúsim to teda nejako vyšpekulovať.
Odkiaľ si bral tie galusky a po čom?