nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
Uz sa vie ze MVDP bude startovat buduci rok na nejakej velkej klasike? Lebo pokial viem riesilo sa ze jeho tim nema WT licenciu takze aj keby chcel nemoze. Inak stat sa moze hocico, mozno zasa bude valcovat QS ako minuly rok. Nie pretio, ze by mali najlepsich jazdcov ale preto, ze maju silnych klasikarov a spravnu filozofiu. Terpstra asi bude chybat ale nezabudat ze pribudne Evenpoel
Konkurencia nespi. Napr. taky Benoot. Kto este z mladych jazdcov okrem dvoch cyklokrosarov by mohol miesat karty na klasikach?
Konkurencia nespi. Napr. taky Benoot. Kto este z mladych jazdcov okrem dvoch cyklokrosarov by mohol miesat karty na klasikach?
Nemusia mať WT licenciu, stačí mať prokontinentálnu + divokú kartu a to určite dostanú, keď majú MVDP v zostave. Kým Evenpoel dorastie, aby mohol jazdiť klasiky, tak už Sagan bude končiť. 😀 A jazdci ako Benoot, Valgren a spol. sú veľmi silní, ale keď si privezú Sagana do záveru, tak budú len o druhé miesto bojovať.
To hej ale monument je predsa nieco ine, dolezite su skusenosti a perfektna timova podpora. Urcite ma vsetky predpoklady stat sa skvelym klasikarom a bude zaujimave to sledovat.
Kult objemov? V poslednej dobe je asi modne furt točit o "kvalite" a možno tí, čo o tom hovoria nemaju možno ani predstavy v akých rádoch km a hodín sa bavíme. Ak mládež má 15-18tis km, tak je to "kvalita" Ak má profi 25-30tis km, tak to už je "kvalita"!!!!. Ak sa budeme bavit o 35-40tis+ tak sa možme bavit o kvantite, ale aj kvalite zároven!!!! Ja osobne najazdím cca. 500h/15tis km/rok a to povazujem za "kvalitu" a nie kvantitu, lebo ked si to rozmenis na drobné tak je to cca. 5x2h/týžden, a to sa fakt o objemu moc hovorit nedá.
Ešte si nám tu nevysvetlil, čo sú cherry-picknuté štatistiky, ale už zase kopeš do Timka. Gratulujem.
Ten vysoký, ten okaty, ten mlady a ten drzý
Ked uz tak Belgicanov aj Holandanov, kedze MVDP je Holandan
Konecne niekto kto rata objem treningu na hodiny (aspon z prvej polovice statistiky) a nie tie o nicom hovoriace kilometre...
to je velmi lahke, az som si myslel, ze tam nie je co vysvetlovat. su to statistiky, ktore si timko zamerne vybral, aby vykreslil cyklistu, športoveho riaditeľa, manažéra, trénera, funkcionára a speakera, koniec citacie ako cloveka, co vie vyskladat zavodny program.
ale vsak len si ho kludne obhajuj. cital som aj tvoj koment na C-I a je mi uplne jasne, kolka u teba bije. ja ti gratulujem k tomu, ze si sa postavil na stranu cloveka, ktory uplne zbytocne vypolarizoval slovensku cyklistiku a prajem vela stastia v jeho obranovani..
Hodiny a kilometre sú to isté - objem. Nič to nehovorí o intenzite - wattoch, wattoch na kg počas tých kilometrov, hodín.