@JoKo "Bléééé...Mám problémy so srdcom, nie s hlavou..." Vieš to vysvetliť aj viac prečo nie Dura? Ja som začínajúci cestný cyklista a veľa skúseností nemám tak sa rád niečo dozviem. (a pýtam sa naozaj,nerýpem).Vďaka
subaroSti Joko sa isto nenahneva ak ti to vysvetlim za neho, a slusne
na taliansky ram patri talianska sada (podla JoKa)... ale mne by tam tiez ta Dura pasovala viac
@JoKo "Bléééé...Mám problémy so srdcom, nie s hlavou..." Vieš to vysvetliť aj viac prečo nie Dura? Ja som začínajúci cestný cyklista a veľa skúseností nemám tak sa rád niečo dozviem. (a pýtam sa naozaj,nerýpem).Vďaka
subaroSti Joko sa isto nenahneva ak ti to vysvetlim za neho, a slusne
na taliansky ram patri talianska sada (podla JoKa)... ale mne by tam tiez ta Dura pasovala viac
Napíšem ti to inak, ale tiež slušne... Väčšina ľudí si kúpi pražskú šunku, lebo ju dostať v každom supermarkete. Labužníci si kúpia prosciutto, aj keď ho nemajú v každom obchode.
Keď som bol malý chlapec a trochu pretekal, tak som stráášne chcel Campu. Shimano vtedy začínalo a tí, čo ho vyskúšali, hovorili, že klinkový stred je lepší ako Šimáňo a prehadzovaču Simplex alebo Favorit sa Shimano nikdy nevyrovná...
Už 14 rokov jazdím Campu a s radením nemám žiadny problém, dokonca pri prechode z krosového bicykla, na ktorom som mal radenie Rapidfire, mi radenie Campa nerobilo žiadny problém.
105 5800 ktorú som jazdil tento rok musím iba pochváliť...na druhú stranu nič iné z "lepších" sád som nejazdil.Upgrade na budúci rok je radenie 105 7000 a hydraulické brzdy namiesto mechanických.
S tymi sadami je to vec chuti,zvyklosti a nazoru. 15 rokov som jazdil record 10sp,ram po 12 rokoch dosluzil,dal som to na Meridu a islo to dalej. S novym bicyklom prisla Ultegra a nemam jej co vytknut,mozno vacsie telo paky a to vytocenie do strany,a asi najvacsie prijemne prekvapenie boli brzdy ... No a v tom istom roku prisiel Sram Apex,obycajny 10 prevodov,trosku som sa toho bal,lebo diskusie riesili nepresnost radenia a zvykanie si atd..na pocudovanie mi sadol a priznam sa ze asi viac ako Ultegra. A ako sa tu pise,tie zmeny ,hladanie odradovacej packy palcom som zazival,lebo som sucasne jazdil tri systemy,po par minutach si clovek zvykne. Vsetko je vec zvyku ,kazdemu sa nieco ine paci
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Bléééé...
Mám problémy so srdcom, nie s hlavou...
Nie je problem. Shimano 2300!
Napíšem ti to inak, ale tiež slušne... Väčšina ľudí si kúpi pražskú šunku, lebo ju dostať v každom supermarkete. Labužníci si kúpia prosciutto, aj keď ho nemajú v každom obchode.
Keď som bol malý chlapec a trochu pretekal, tak som stráášne chcel Campu. Shimano vtedy začínalo a tí, čo ho vyskúšali, hovorili, že klinkový stred je lepší ako Šimáňo a prehadzovaču Simplex alebo Favorit sa Shimano nikdy nevyrovná...
Už 14 rokov jazdím Campu a s radením nemám žiadny problém, dokonca pri prechode z krosového bicykla, na ktorom som mal radenie Rapidfire, mi radenie Campa nerobilo žiadny problém.
shimano 105 je plne vyhovujuca sada a usetris