Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
-8% Weldtite Snow Foam Bike Cleaner penový čistič bicykla, 500 ml
10,89 €
-8%
MOC 11,99 €
-17% Weldtite Silicone Protect & Polish Spray mazací, leštiaci a voskovací silikónový olej, 500 ml
9,99 €
-17%
MOC 12,99 €
savings Muc-Off Disc Brake Cleaner čistič bŕzd, sprej, 400 ml
10,49 €
savings
MOC 17,99 €
-6% Weldtite Bike Cleaner Reload čistič, koncentrát, 30 ml
4,39 €
-6%
MOC 4,99 €
-10% Finish Line Bike Wash čistiaci prostriedok, 1 l, rozprašovač
12,59 €
-10%
MOC 13,99 €
savings Muc-Off Bicycle Chain Brush čistiaca kefka na reťaz a pohon
12,59 €
savings
MOC 17,99 €
-5% Muc-Off X3 sada náhradných dielov pre X-3 Dirty Chain Machine
9,49 €
-5%
MOC 9,99 €
pouzivam ich na "pracovnom biku", vytrpia si toho ozaj dost, nevenujem im ziadnu starostlivost, pouzivam na celorocne dochadzanie do prace v kazdom pocasi.... za tu cenu ich jednoducho raz za par rokov vymenim + po kupe mam navyse aj nove kufre
A cena pod 20 eur je totálne pecka. Povedzme si, že len samotné kufre stoja okolo 10 éčiek
kufre od pedalov nepouzivam, na MTB sa mi viac pozdavaju SH56
Ja som mal na 520kach vôľu po 3/4 roku. Po dvoch už išli do koša. Zodrana klietka vydrané konusy.
P.S. Ale fakt sa vam divim. Mat dusu a pumpu zadrbanu od blata, o tom som "vzdy" snival... A k tej farbe pasky radsej ani nic.
P.S. Ale fakt sa vam divim. Mat dusu a pumpu zadrbanu od blata, o tom som "vzdy" snival... A k tej farbe pasky radsej ani nic.
S farbou mas pravdu,tu som vybral zle. Ale pozri,ja za kopcami cestujem,byvam v rovinatej casti slovenka. Aj tu si robim niekedy vyletiky pri vahu a pod. Nosit batoh na taketo kratke trasy mi je neprijemne preto toto riesenie. Nerad by som skoncil 15 km od domu a slapal si to pri defekte.