astro, init: trochu zle sa to debugguje, nakolko nemam vase zariadenia k dispozicii:) Mne to na iPhone SE/Chrome blblo, tam som to uz fixol. Ako sa to teraz sprava u vas?
Nie je na to zatial casovy plan, ale uz sme blizsie ako sme boli . Prioritou pre bazar je aktualne prekopat kategorizaciu, atributy a vyhladavanie. Nasledne riesit otazku hodnotenia / overovania predajcov.
Lebo som napr vedel ponuknut ludom aj veci, ktore oni hladali a ja by som ich bezne nedal na bazar a takto som pomohol/predal cca 10 veci.
A ked si to otvoril preco sa to clenenie PREDAM / KUPIM vlastne zrusilo?
Raver zrušená bola po sťažnostiach užívateľov na množstvo balastu a spamu od priekupníkov. Tiež to robilo problém pri zoraďovani podľa ceny. Môžeme to prehodnotiť, ale napis mi pls na ktorom bazárovom webe to funguje a funguje dobre.
cervo sice nechapem ako mohli priekupnici ovplyvnovat sekciu kupim, podla toho co si pamatam tak boli aktivni v sekcii predam, ani ako to mohlo robit problemy s filtrovanim podla ceny ale OK.
Ja po bazaroch okrem miestneho nechodim, ale napadlo ma teraz pozriet asi najznamejsi cyklobazar.cz a tam to maju ako pri zadani inzeratu Nabidka/Poptavka, podobne aj filtrovanie uz v kategoriach Vsechny inzeraty/Nabidka/Poptavka:
Kvalitativnu uroven vyplenenych alebo zaradenych inzeratov mi neprinalezi sudit
Niektore prehliadace to robia automaticky, ale niekde treba pomoct. Skus teraz - malo by fungovat na telefonne cisla v kontaktoch. Ak to dal niekto do textu, tam nebude link.
Sam mam doma kadeco drobne, co normalne nikdy na bazar nedam, ale keby som videl, ze akurat toto niekto zhana, tak je to ine, a tusim som to raz aj vyuzil.
Problem pri zoradovani podla ceny to nema ako robit, pretoze jednoducho takuto sekciu v zoradovani vylucis
To darovanie je tam potrebne ale zahrnut tiez, nech to nemusia ludia komplikovane furt pisat a editovat vo fore.
Vymena, ako pozeram bike-forum sa moze hodit tiez.
A porieste aj cenu dohodou, nechapem, preco by sa mala cena uvadzat , ked ide o inzerat. Len si potom ludia nadavaju , ked niekto da 1e.
Chalani, vy sa na vsetko pozerate len svojimi ocami dlhorocnych uzivatelov, co je OK, ale dovolte nam sa na to pozerat so sirsou perspektivou.
Zrusenie ceny dohodou bolo vyhodnotene ako vhodny krok na zaklade mnozstva poziadaviek uzivatelov (ktori chceli mat predstavu o cene). Vzdy sa da na cene dohodnut, ale ked je to "dohodou", kupujuci nevie ci jeho predstava o cene je blizka tomu, co predavajuci ocakava. Ty mozno vies aku ma vacsina veci hodnotu, bezny uzivatel nie.
K tomu bike-forum bazaru. Pozri kolko inzeratov "vymenim" alebo "darujem" tam je a ake su neaktualne. S "koupim" je to trocha lepsie, ale aj tak je to minimum. Ako pisal aj Rachela komplikovat interface pre vsetkych aby 0.1% mozno funkciu vyuzilo je nezmysel.
Sam mam doma kadeco drobne, co normalne nikdy na bazar nedam, ale keby som videl, ze akurat toto niekto zhana, tak je to ine, a tusim som to raz aj vyuzil.
To sa vazne v dnesnej rychle dobe najdu ludia, co maju cas pozerat sekcie kupim, aby zistili, ci doma take nahodou nemaju a pritom to sami nechcu pridat ako predaj?
Osobne urcite radsej dobru a podrobnu kategorizaciu (povinnu pre zadavanie inzeratov predaj) ako zaklad. napr. ako https://bikemarkt.mtb-news.de
A ako bonus agentov pre posielanie mail notifikacii pre potencialnych kupujucich, ak pribudne inzerat, ktory vyhovuje ich pozadovanym kriteriam.
Nepozeral som to detailne, ale ma to svoje nedostatky, ktore sa v bazari mozu viac prejavovat.
biky - chybajuca kategorizacia podla velkosti kolies a zdvihu
tlmice, naboje, stredy - chybajuca kategorizacia podla rozmerov/standardov
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
edit: achaa.. takze ta klavesnica vyskoci a prekryje textove pole, ked do neho chce niekto pisat
A ked si to otvoril preco sa to clenenie PREDAM / KUPIM vlastne zrusilo?
Ja po bazaroch okrem miestneho nechodim, ale napadlo ma teraz pozriet asi najznamejsi cyklobazar.cz a tam to maju ako pri zadani inzeratu Nabidka/Poptavka, podobne aj filtrovanie uz v kategoriach Vsechny inzeraty/Nabidka/Poptavka:
Kvalitativnu uroven vyplenenych alebo zaradenych inzeratov mi neprinalezi sudit
https://www.bike-forum.cz/bazar ? (predam,kupim,darujem,vymenim ..)
Co inak znamena, "funguje dobre" ?
Problem pri zoradovani podla ceny to nema ako robit, pretoze jednoducho takuto sekciu v zoradovani vylucis
To darovanie je tam potrebne ale zahrnut tiez, nech to nemusia ludia komplikovane furt pisat a editovat vo fore.
Vymena, ako pozeram bike-forum sa moze hodit tiez.
A porieste aj cenu dohodou, nechapem, preco by sa mala cena uvadzat , ked ide o inzerat. Len si potom ludia nadavaju , ked niekto da 1e.
Zrusenie ceny dohodou bolo vyhodnotene ako vhodny krok na zaklade mnozstva poziadaviek uzivatelov (ktori chceli mat predstavu o cene). Vzdy sa da na cene dohodnut, ale ked je to "dohodou", kupujuci nevie ci jeho predstava o cene je blizka tomu, co predavajuci ocakava. Ty mozno vies aku ma vacsina veci hodnotu, bezny uzivatel nie.
K tomu bike-forum bazaru. Pozri kolko inzeratov "vymenim" alebo "darujem" tam je a ake su neaktualne. S "koupim" je to trocha lepsie, ale aj tak je to minimum. Ako pisal aj Rachela komplikovat interface pre vsetkych aby 0.1% mozno funkciu vyuzilo je nezmysel.
To sa vazne v dnesnej rychle dobe najdu ludia, co maju cas pozerat sekcie kupim, aby zistili, ci doma take nahodou nemaju a pritom to sami nechcu pridat ako predaj?
Osobne urcite radsej dobru a podrobnu kategorizaciu (povinnu pre zadavanie inzeratov predaj) ako zaklad. napr. ako https://bikemarkt.mtb-news.de
A ako bonus agentov pre posielanie mail notifikacii pre potencialnych kupujucich, ak pribudne inzerat, ktory vyhovuje ich pozadovanym kriteriam.
Nepozeral som to detailne, ale ma to svoje nedostatky, ktore sa v bazari mozu viac prejavovat.
biky - chybajuca kategorizacia podla velkosti kolies a zdvihu
tlmice, naboje, stredy - chybajuca kategorizacia podla rozmerov/standardov