Andrej Danko to nikdy nedokaze. Ten by nepresiel ani Turingovym testom. A je preto horsim clovekom?! Ziaden clovek nedokaze dat tolko lasky cloveku, ako dokaze dat len clovek cloveku.
kedze mam teraz ku koncu roku este 28 dni dovolenky, vyzera to tak, ze mi uz od buduceho tyzdna nariaduju povinnu dovolenku. A to mam pritom este celkom dost prace ale vsak nevadi, akurat ze potom najazdim asi najviac z celeho roku teraz v decembri
No co ti poviem, honil som si v praci.
Ale ked vidim tvoj jeden den, tak si musis hovorit ze stastie ze su tento rok sviatky od pondelka do stredy, nie? potom tie dva dni nejak v robote vydrzis, no hlavne nezabudni vziat ten posledny den pondelok na Silvestra
ja mam dva dni a treba mi tri aby som mal vykryte dni medzi sviatkami. ako moze mat niekto 28 dni a viac nechapem. u nas vo firme maju tiez vela dovolenky, no ja ju vyuzijem vzdy a kazdy rok
No co ti poviem, honil som si v praci.
Ale ked vidim tvoj jeden den, tak si musis hovorit ze stastie ze su tento rok sviatky od pondelka do stredy, nie? potom tie dva dni nejak v robote vydrzis, no hlavne nezabudni vziat ten posledny den pondelok na Silvestra
Vianocne sviatky mam odratane,posledny den beriem teraz v piatok a do stredy to uz nejako vydrzim
zt0350 - prveho januara mavam posledne roky vzdy medzi 45-50 dni
na to je urcite diagnoza ked si clovek mysli ze bez neho firma pocas jeho dovolenky padne... a ak to tak aj nahodou je tak ma firma fundamentalny problem v ramci business continuity...
Mladý a starý zamestnanec idú spolu do práce. Mladý - notebook, 3 mobily, iPod, 3 čipové karty na krku, kufrík plný DVD, CD, USB atď. Starý - uvoľnený, len s igelitkou s jablkom a jogurtom. Mladý hovorí s obdivom: "Teda, po toľkých rokoch práce to máte všetko v hlave, že?" "Nie, pán kolega, v pi*i, v pi*i to mám."
Tiež to tak mávam, toľko dovolenky koncom roka (tento rok bude výnimka - na druhú stranu som chodil do služieb aj počas dovolenky ). No aj tento rok ako každý rok som Vianoce a Silvestra v práci, tento rok aj v pohotovosti na príslužbe
Keď som pred rokmi robil vo firme kde nás bolo strašne veľa a každý sme boli nahraditeľný, tak som si mojich 25 dní dovolenky vyberal takým spôsobom, že som si tých 25 dní dovolenky naplánoval na piatky. Pol roka.....šesť mesiacov (apríl, máj, jún, júl, august, september ) som mal len 4-dňový pracovný týždeň !!! K tomu sa potom počas roka pripočítali nejaké sviatočky, lekár, doprovod k lekárovi..... .Poviem na rovinu - nádhera . Samozrejme že mi to po čase zatrhli .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Can speak fluent human - krasne, to si musím zapamatat.
Ale ked vidim tvoj jeden den, tak si musis hovorit ze stastie ze su tento rok sviatky od pondelka do stredy, nie?
Ale ked vidim tvoj jeden den, tak si musis hovorit ze stastie ze su tento rok sviatky od pondelka do stredy, nie?
Vianocne sviatky mam odratane,posledny den beriem teraz v piatok a do stredy to uz nejako vydrzim
na to je urcite diagnoza ked si clovek mysli ze bez neho firma pocas jeho dovolenky padne... a ak to tak aj nahodou je tak ma firma fundamentalny problem v ramci business continuity...