chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
ake dat plaste na stareho a trosku vylepseneho favorita ked s nim chcem jazdit aj mimo cesty, resp. nejaku tu lesnu cesticku a podobne? nieco na cyklokros? kolesa su poriadnejsie len nie na galuzky, cize najlepsie plaste alebo nieco ako plastovky
Isiel by som do komba maxxis minnion dhf a dhr2 . Ja to jazdim celorocne a spokojnost. Ak chces tazky kaliber tak schwalbe magic mary soft dopredu a speedgrip dozadu.
este by si mal upresnit, ci na cestu na pivo / do prace (rozumej asfalt), alebo na vyjazdy do lesa ...
dhr2 vzadu je sice kotva, ale ked ides v snehu (blate) z kopca, tak si rad, ze ho mas
no, už som doma
nejakých 20% asfalt a zlý asfalt, 60% šotolina a polné cesty a zbytok chodníčky a les.
samozrejme podla počasia.
buď sucho, alebo blato
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale kto ho jazdil v minulosti vie, ze do mokra / vlhka neboli ...
A teraz ja chcem radu, 24" LOWCOST plášte biele alebo len s bielou bočnicov na skladací bicykel.
https://www.cshop.sk/plast-schwalbe-road-cruiser-24x1-75--47-507-cierno-biely/
https://www.mtbiker.sk/clanky/10025/test-magicka-maria-od-schwalbe-exemplo-addix-plex.html
Aké plášte na zimné kolesá 27,5?
este by si mal upresnit, ci na cestu na pivo / do prace (rozumej asfalt), alebo na vyjazdy do lesa ...
dhr2 vzadu je sice kotva, ale ked ides v snehu (blate) z kopca, tak si rad, ze ho mas
nejakých 20% asfalt a zlý asfalt, 60% šotolina a polné cesty a zbytok chodníčky a les.
samozrejme podla počasia.
buď sucho, alebo blato