Dobrý deň! Hľadám na Slovensku športovcov, ktorí jazdia na KOLOBEŽKE. Môžu byť ženy aj muži, minimálne 15-roční. Ak to nie ste práve vy, možno viete o kolobežkároch, ktorí nečítali túto výzvu. Prosím, tlmočte im to. Ďakujem! Miroslav Ilovičný, Myjava, [email protected], 0918 602442.
Môj 10 ročný syn a aj pani manželka sa má snažia obrať o "moju" moletku 😱. Asi budem nútený dokúpiť ďalšie kolobežky aby mali každý svoju a moju nechali mne.
Škoda, že u nás to tak nie je. My s manželkou máme každý svoju kolobežku a snažím sa na ňu nalákať aj syna. Robím to z čiste zištných dôvodov. Keby ho to začalo baviť, kúpil by som tretiu kolobežku. Bola by pre mňa a bola by to nejaká 26/20. Najväčším favoritom by bol trexx. Ale plán zatiaľ nefunguje. Aj keď boli príležitosti, aby si to vyskúšal, nechcel. A pritom ho kolobežkovanie istý čas bavilo, ale to bolo len sídlisku na hliníkovej hrkalke. Teraz uprednostňuje inline.
No pekne takto zneužívať syna, na plnenie svojich snov 😂😂😉😉
Ale povedzme si pravdu je to asi najschodnešia cesta ako pretlačiť kúpu toho či hentoho cez "rodinnú radu" (rozumej MANŽELKU) 😀.
Ja tiež trocha kalkulujem aký stroj bude chcieť chlapec. Samozrejme že to bude len a len "jeho" rozhodnutie 😉.
Dnes som už neodolal vábeniu kolobežky a po takmer dvoch mesiacoch pauzy som vyrazil. Stačilo vyše 8 km, viac som sa bál. Teraz sledujem, ako zareaguje noha. Do 1000 km mi ešte zostáva 21 km. Na bicykli zatiaľ 1101 km, takže môj osobák 2000 km za rok prekonaný. Uvidíme, na aké číslo sa ešte do konca decembra dostanem. Každopádne budúci rok je cieľom minimálne 2500km, možno 3000 km.
Prosím o radu. Stále sa mi uvoľňuje hlavové zloženie. Dotiahnem imbus zhora pokým nie je hlavové zloženie pevné potom dotiahnem predstavec všetko pevné bez vôle. Po pár metroch doslovne sa objaví vôľa v zložení a môžem postup opakovať. Mám podozrenie že sa stále trocha povytiahne ježko a preto sa to rozhodí. Viete mi poradiť čo s tým? Mám pár riešení ale to len pre prípad krajnej núdze.
Tieto a-head, resp. integrovane a polointengrovane maju konštrukciu prave tak urobenu, aby sa žiadne uvolňovanie nedialo.
Misky su dobre dorazene?
Toho ježka treba otestovať. Kto ho tam naražal? To maš tak kupene?
Ježko narazený z výroby. Ja som ju len zložil a to kolesá na rám riadidlá do predstavca a hotovo. Všetko bolo zložené z výroby. Misky taktiež dorazené v pohode.
BezkaKolo, neuťahuj tu skrutku na hlavovom zložení moc silno, potom sa ti môže ježko posunúť. Hlavne na vidlici s kovovým krkom, v hliníkovom sa vie lepšie zakúsnuť. Utiahni to len tak jemne, s citom, len aby si nemal vôľu v hlavovom a potom dotiahni predstavec.
Môj 10 ročný syn a aj pani manželka sa má snažia obrať o "moju" moletku 😱. Asi budem nútený dokúpiť ďalšie kolobežky aby mali každý svoju a moju nechali mne.
U nás je to po kúpe kolobežky podobné . Tak som kúpil druhú pre manželku, ale ešte sa musím o jednu kolobežku deliť s dcérou. Asi ma čaká kúpa tretej , len syn je proti každému pohybu a nemá záujem.
Ja som si založil svoj klub. Som v ňom sám.
Totiž idem na bbmaraton a musel som uviesť svoj klub. Tak už mám svoj klub, teraz musím zohnať nejaké esá do klubu. Kto sa hlási 😃?
Ja som si založil svoj klub. Som v ňom sám.
Totiž idem na bbmaraton a musel som uviesť svoj klub. Tak už mám svoj klub, teraz musím zohnať nejaké esá do klubu. Kto sa hlási 😃?
Volne hviezdy na kolobezkovom trhu by mohli byt Judr. Fico a general Gajdos. Prvy menovany ma sice kravatovy dres, ale za to general by dotiahol aj ochrankarov na kolobezkach. Prvy by pritiahol aj cheerleaderku Mariu. Slusny zaklad na zaciatok, nie?
Geniálny plán! Tie gorilky (ochrankári) to sú esá, to máme vyhrate. Ešte mi poraď ako zaujmem gajdoša.
Obaja tito pani uz stali na kolobezkach pred kamerami, preto ich spominam. Ale vyzbrojit nasu pechotu kolobezkami by nebol zly napad. Cez druhu vojnu existovali cyklisticke jednotky, tak mi by sme mohli mat Prvu kolobezkovu brigadu. Ak by si trochu popracoval na sfarbeni, drziakoch zbrani a elektronickej vyzbroje, tak stroj na to mas. Myslim ze pri nasich zvyklostiach by si si kludne mohol vypytat aj 1500 evry za stroj bez vyzbroje. Ak ti to vyjde, mozes ma pozvat na kofolu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Škoda, že u nás to tak nie je. My s manželkou máme každý svoju kolobežku a snažím sa na ňu nalákať aj syna. Robím to z čiste zištných dôvodov. Keby ho to začalo baviť, kúpil by som tretiu kolobežku. Bola by pre mňa a bola by to nejaká 26/20. Najväčším favoritom by bol trexx. Ale plán zatiaľ nefunguje. Aj keď boli príležitosti, aby si to vyskúšal, nechcel. A pritom ho kolobežkovanie istý čas bavilo, ale to bolo len sídlisku na hliníkovej hrkalke. Teraz uprednostňuje inline.
Ale povedzme si pravdu je to asi najschodnešia cesta ako pretlačiť kúpu toho či hentoho cez "rodinnú radu" (rozumej MANŽELKU) 😀.
Ja tiež trocha kalkulujem aký stroj bude chcieť chlapec. Samozrejme že to bude len a len "jeho" rozhodnutie 😉.
Misky su dobre dorazene?
Toho ježka treba otestovať. Kto ho tam naražal? To maš tak kupene?
U nás je to po kúpe kolobežky podobné
Volne hviezdy na kolobezkovom trhu by mohli byt Judr. Fico a general Gajdos. Prvy menovany ma sice kravatovy dres, ale za to general by dotiahol aj ochrankarov na kolobezkach. Prvy by pritiahol aj cheerleaderku Mariu. Slusny zaklad na zaciatok, nie?
Obaja tito pani uz stali na kolobezkach pred kamerami, preto ich spominam. Ale vyzbrojit nasu pechotu kolobezkami by nebol zly napad. Cez druhu vojnu existovali cyklisticke jednotky, tak mi by sme mohli mat Prvu kolobezkovu brigadu. Ak by si trochu popracoval na sfarbeni, drziakoch zbrani a elektronickej vyzbroje, tak stroj na to mas. Myslim ze pri nasich zvyklostiach by si si kludne mohol vypytat aj 1500 evry za stroj bez vyzbroje. Ak ti to vyjde, mozes ma pozvat na kofolu.