opat trocha konstrukcnej temy - objavil som rafy DT swis R24 spline / road disc/ - ti co ste skladali , alebo skladate - myslite ze zvladnu gravel - idem skladat gravel kola / dt swiss+ novatec / k predaju
Tak som nakoniec zobral Kellys Soot 30, ma niekto realnu skusenost aka maximalna sirka plasta tam vojde bez problemov ? Momentalne su tam 32-ky, opticky vyzera, ze mozno aj 40-ky by vosli, dik za radu.
Tak som nakoniec zobral Kellys Soot 30, ma niekto realnu skusenost aka maximalna sirka plasta tam vojde bez problemov ? Momentalne su tam 32-ky, opticky vyzera, ze mozno aj 40-ky by vosli, dik za radu.
Tak na 2018 sú osadené sériovo 35c a na 2019 už 40c, ale rám asi nemenili. Ja som objednal 2019 ročník a snad 40c bude akurát na poľné cesty. Keď si dobre pamätám tak 40c je v palcoch 1,65, čo v cm je 4,19. Teda keď dobre rátam ?
Na commuting a gravel jazdenie, kupili by ste radsej Bombtrack Hook EXT-C alebo Ghost Fire Road Rage 6.9? Ked jeden z nich tak preco? Bombtrack ma lepsiu vybavu trocha, udajne aj lepsi a lahsi ram. Ghost ma zase velmi pekny tire clearance. Bombtrack asi o 400e drahsi.
Podľa mňa chybu nespravíš ani jedným s nich...oba tie bicykle majú svoje čaro a tak isto som po nich poškuloval ked som vyberal gravel.Osobne mám Fire Road Rage už asi tri týždňe.Najazdil som cca 200Km a obrovská spokojnosť.Okrem toho čo si napísal sa mi zdá ,že geometria Ghostu je viac CX...teda stred má o dosť vyššie oproti bežným Gravel bikom a pre mňa to je výhoda.Ja som si vybral teda Ghost a zavážilo to ,že máš pri ňom širokú voľbu plášťov a kolies,cena (ešťe o niečo vylepšená oproti katalógu) a veľmi príjemný lokálny predajca ,ktorý ma už neraz príjemne prekvapil v prípade servisu resp.reklamácie.
Ja mam soot 2O18, momentalne som nahodil 40ky, ktore sa tam s prehladom zmestia a mam pocit, ze je tam stale dost velka rezerva min na 42ky ak nie 45ky. Ked som sa pred rokom rozpraval so zastupcom značky kellys povedal, že je tam maximum 40, ale ako som uz povedal, viem si tam urcite predstavit aj 42ky, 45ky su uz na vyskusanie, zatie by som ruku do ohna nedal, ale kto vie.
Tak na 2018 sú osadené sériovo 35c a na 2019 už 40c, ale rám asi nemenili. Ja som objednal 2019 ročník a snad 40c bude akurát na poľné cesty. Keď si dobre pamätám tak 40c je v palcoch 1,65, čo v cm je 4,19. Teda keď dobre rátam ?
Ja mám Soot 2018, cely rook som jazdil na 35c, a jazdil som nielen po polnych cestach, kde nebol absolutne žiadny problem a s prehladom to dali, ale aj lesnymmi cestami, a podla mna v pohode, aj ked teraz som prehodil na 40ky a uvidim ci to bude rozdiel.
Chcem Gravel na dochádzanie do práce, na turistiku (cesta, poľná cesta) plus po lesných cestách cez Karpaty. Jednoducho povedané univerzál na všetko. Zobrať: Soot 30, Soot 50, Soot 70, alebo niečo iné ? Cena okolo 1000€, som rekreačný jazdec.
Chcem Gravel na dochádzanie do práce, na turistiku (cesta, poľná cesta) plus po lesných cestách cez Karpaty. Jednoducho povedané univerzál na všetko. Zobrať: Soot 30, Soot 50, Soot 70, alebo niečo iné ? Cena okolo 1000€, som rekreačný jazdec.
To je na tebe...chces 1-prevodnik alebo 2-prevodnik? Teleskopku, ci bez? Hydro alebo mechanicke brzdy? Ak mas budget okolo 1k tak by som 30tku skrtol a rozhodoval by som sa medzi 50 a 70tkou.
To je na tebe...chces 1-prevodnik alebo 2-prevodnik? Teleskopku, ci bez? Hydro alebo mechanicke brzdy? Ak mas budget okolo 1k tak by som 30tku skrtol a rozhodoval by som sa medzi 50 a 70tkou.
Chcem hydro a jedno prevodník, len sa ho bojím ako čert kríža. Neviem či zvládnem na nom vyšliapať napr. Biely Kríž
Chcem hydro a jedno prevodník, len sa ho bojím ako čert kríža. Neviem či zvládnem na nom vyšliapať napr. Biely Kríž
Ja mam na graveli tiez 1prevodnik a BK v pohode. Na tom soote 70 su prevody 44/42, ak ti to bude vela, tak predny prevodnik by som dal mensi. Nie je to problem vymenit. Ja jazdim teraz 42/42 a je mi to tak akurat.
Ono matematicky má ten Soot 70 s 44 vpredu a 42 vzadu najľahší prevod zo všetkých Sootov Čiže výberom dvojprevodovníku u 50ky či 30ky ľahší prevod nezískaš.
na gravel bike kompakty 50/34 určite nie ak je možnosť, skôr cyklokrosové 46/36 v kombinácii s kazetou 11-36 a ideš kam to treba a kam ta nohy či hlava pustia
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja mam soot 2O18, momentalne som nahodil 40ky, ktore sa tam s prehladom zmestia a mam pocit, ze je tam stale dost velka rezerva min na 42ky ak nie 45ky. Ked som sa pred rokom rozpraval so zastupcom značky kellys povedal, že je tam maximum 40, ale ako som uz povedal, viem si tam urcite predstavit aj 42ky, 45ky su uz na vyskusanie, zatie by som ruku do ohna nedal, ale kto vie.
Ja mám Soot 2018, cely rook som jazdil na 35c, a jazdil som nielen po polnych cestach, kde nebol absolutne žiadny problem a s prehladom to dali, ale aj lesnymmi cestami, a podla mna v pohode, aj ked teraz som prehodil na 40ky a uvidim ci to bude rozdiel.
Ja mam na graveli tiez 1prevodnik a BK v pohode. Na tom soote 70 su prevody 44/42, ak ti to bude vela, tak predny prevodnik by som dal mensi. Nie je to problem vymenit. Ja jazdim teraz 42/42 a je mi to tak akurat.
Na BK budes v pohode
Ono matematicky má ten Soot 70 s 44 vpredu a 42 vzadu najľahší prevod zo všetkých Sootov